:((

SARI_SEKERM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
217
1
46
Ankara
merhabalar canım çok sıkkın yazarsam rahatlarım diye düşündüm. erkek kardeşim şehir dışından 1 haflatalığına yanımıza eğitime geldi.
bugünde eğitimi bitti. yanındada mecbur kalıp bir erkek arkadaşını getirmek zorunda kalmış. pazar günü beraber dönecekler . nişanlım bunu duyunca çıldırdı. yatıya bize gideceksin diye tutturdu bağırdı çağırdı.bende ona bağırdım çağırdım demediğimi bırakmadım. ben kardeşimi zaten sürekli göremiyorum nereye gidiyosun dese nişanlım izin vermedi onlara yatıyamı diyeceğim ne kadar rezalet bir durum onlar benim kardeşim yaşcada 3,4 yaş küçükler bunda ne kötülük var ayrıca beni ve ailemi ne yerine koyuyorsun. babamıda aramış akşam bize yatıya gelsin ben arkadaşlarımda kalırım demiş babamda çok sinirlendi haklı olarak hayatımda demeyeceğim lafları dedirtti bana kendimden de beni bu duruma getirdiği için ondanda nefret ediyorum.

Kıskançlık işte..

Babanız sinirlenmekte çok haklı..

Kendi kız kardeşinin arkadaşı onlara eğitim amaçlı yatıya gelse, ve siz ondan başka bir yerde kalmasını isteseniz cevabı ne olurdu..
Sorsaydınız keşke..

Kız kardeşi var mı bilmiyorum ama yoksa da en azından cevabını öğrenmek amaçlı sorsaydınız..

Son düzenleme:
merhabalar canım çok sıkkın yazarsam rahatlarım diye düşündüm. erkek kardeşim şehir dışından 1 haflatalığına yanımıza eğitime geldi.
bugünde eğitimi bitti. yanındada mecbur kalıp bir erkek arkadaşını getirmek zorunda kalmış. pazar günü beraber dönecekler . nişanlım bunu duyunca çıldırdı. yatıya bize gideceksin diye tutturdu bağırdı çağırdı.bende ona bağırdım çağırdım demediğimi bırakmadım. ben kardeşimi zaten sürekli göremiyorum nereye gidiyosun dese nişanlım izin vermedi onlara yatıyamı diyeceğim ne kadar rezalet bir durum onlar benim kardeşim yaşcada 3,4 yaş küçükler bunda ne kötülük var ayrıca beni ve ailemi ne yerine koyuyorsun. babamıda aramış akşam bize yatıya gelsin ben arkadaşlarımda kalırım demiş babamda çok sinirlendi haklı olarak hayatımda demeyeceğim lafları dedirtti bana kendimden de beni bu duruma getirdiği için ondanda nefret ediyorum.

cocuk gıbı davranmıs gercekden... nabcaksn zor bı durum..aılenı ne yerıne koymus.snn aılen senı onun kadar dusunemıo muda sanki bole bıze gelsın bızde yatsın gıbı bı teklıfte bulunabılıo babana:( baban ondan daha emnıyetsız bakıoda sanki töbe yaa

kıskançlık boyutunu aşmış tamam evde tek ikiniz yanlız olsanız anlıcam da ailen evde seni gözünden sakınan insanlarla aynı evdesin kardeşinde arkadaşıyla yatıp uyucak bu nedir yani. bekar kızın ailesi evdeyken evlerinde yabancı kardeşi yaşında birinin kalması etik değil de gecenin bi vakti nişanlının evinde kalmak çok mu etik..bide babanı arayıp ben evde olmam demiş ayıp bence..seni körüklemek istemem canım. ama anlat kendini kavga etmeden ayıbını anlasın.

Nisanliniz gercekten cok ayip etmis. Hem size hem de ailenize bir ozur borclu.
Ne kadar ayip eve gelen misafire potansiyel sapik muamelesi yapiyor. Abiniz ve babanizdan cok dusunuyor olamaz sizi herhalde. Bir de babanizi arayip boyle bir sey teklif etmesi inanilmaz. Haddini asmis.
Evinize kimin gelip gittigi ve ve ailenizle ayni cati altindayken kimlerle bir arada oldugunuz onu hic ilgilendirmez.
Nisanlilik tanima devresidir. Siz de nisanlinizi tanidiniz sanirim :(

ni$anlin olacak adama deki
ben hala babamin namusuyum de,senin namusunu korumak $imdilik ona kalmaz
ozur dileemden de konu$ma onunla , baaban affetmeden sakin bari$ma ..

:53::53::53: bişey yazardım ama banlanırım diye korkuyorum kim oluyomuşki o benim babamı arasa öyle birşey dese babam senkim oluyosun dünkü bok der yuh ya bence evlenmek için bidaha düşün :19:

Nisanliniz babanizin gozunden dusmus bu sekilde davranarak:( ne dedi babaniz nisanliniza?
Bu kiskancliktan da ote zihniyet meselesi. Cok cirkin. Kendisi baskasinin evinde misafir oldugunda evin kizina goz dikme potansiyeline sahip olmali ki baskasindan da ayni davranisi bekliyor. Ne demislerh kisi kendinden bilir isi

Son düzenleme:
Hastalıklı boyutunda kıskanç olan bir insanla evlilik yapmak için bir kez daha düşünmek lazım.
Saçmalığın daniskası bir tavır. Terbiyesizlik bu artık. Biraz mantıklı olur insan. :19:

Son düzenleme:
Babana dediğinin tercümesi; sen kızını koruyup kollayamazsın bize gönder.

Pes diyorum :ssz:

Eve gelen misafirden kıskanmak resmen bir şey geleceğini düşünmek, namus peşine düşmektir
Onun kavramı bu kadarmıymış
Nişanlılık tanıma sürecidir
Babana bile cürret etmiş, iyi düşün...

bu nazıl bir rezilliktir anlamıyorum,baban seni koruyamıyorda elin oğlumu koruyor,umarım baban ağzının payını vermiştir ona.sakın özrü falan dileme o aramadan arama,ve bence tekrar düşün bu adamla evlilik konusunu :44:

Bu nişanlı,

- Ameliyat olduğunda yanına gelmeyip maça gitmiş,
- Avmde fotoğraf çektirdiğin için makyajın çok diye millete göstermeye mi gittin diye hakaret eden bir nişanlı

Dahasını bilmiyorum okumadım. Maça gittiğini söylediğin konunda sana konuların ardının kesilmeyeceğini filan söylemiştimde laf olsun diye yazıyorsun demiştin. Sevgi varmış ya ortada devam et boşver :ssz:

Bu ne ya? Benim babam olsa anında attırmıştı o yüzüğü bana. O kim oluyomuş sen hala babanın evindeyken babana akıl öğretiyo bize gelsin diye. Ters bir durum olsa zaten senin kapı gibi baban arkanda. Erkek kardeşine derdi ki arkadaşını getirme evde ablan var uygun değil vs vs.. Babanız bundan rahatsızlık duymadığı sürece ağzını açamaz. Bence baba çok sakin. Ay benimkini düşünemiyorum....

Arkadasim bu kiskanclik olayindan cok cektim, benim esim patalojik kiskanc sanirim ama dr girmiyor. Babani aramasi kotu olmus.
5 yil ciktik evliligimizde 8. Yil resmen sosyal yasantim bitmisti ama kuzularim dogunca sayelerinde sebepleniyorum:-)
Esim sagolsun cok iyi bir insan her konuda ama bu durumu elinde olmadan yaptigini fark etti , Allah acisini vermesin baba ben cok seviyorum.
Nisanliniz ve ortaminizi bilmedigim icin ezbere yorum yapamicam.

Nişanlınızla ilişkinizi yeniden gözden geçirmelisiniz. Yaptığı büyük ayıp ve kıskançlığı normal değil aşırı, ilerde bu aşırı kıskançlıktan çok çekersiniz, ailenize gidip gelmeniz bile sorun olur.
Seni çok seviyorum o yüzden çok kıskanıyorum gibi bir bahanenin altına sığınmasına da izin vermeyin, sevgi güven demektir, kıskanmak değil...

Diger yorumlara katiliyorum.
Nisanliniz butun ailenize hakaret etmis. Hele ki babani arayarak, sen kizina sahip cikamazsin, ya da kizin ve erkek cocuk kendini bilemez, ver ben sahip cikayim demis. Bana gore bu babaniza yapilmis kocaman bir hakarettir. Sapikca dusunceler bunlar.

Bana nisanliniz pek tekin biri gibi gelmedi. Kisi kendinden bilir, demek ona gore erkekle kadin, sifati ne olursa olsun yanyana durunca atesle barut misali oluyor. Daha ne sapik dusuncelerini goreceksiniz acaba nisanlinizin...

Kıskançlık işte..

Babanız sinirlenmekte çok haklı..

Kendi kız kardeşinin arkadaşı onlara eğitim amaçlı yatıya gelse, ve siz ondan başka bir yerde kalmasını isteseniz cevabı ne olurdu..
Sorsaydınız keşke..

Kız kardeşi var mı bilmiyorum ama yoksa da en azından cevabını öğrenmek amaçlı sorsaydınız..

sordum tabiki sormammı ne diyecek geçiştirdi

Nisanliniz babanizin gozunden dusmus bu sekilde davranarak:( ne dedi babaniz nisanliniza?
Bu kiskancliktan da ote zihniyet meselesi. Cok cirkin. Kendisi baskasinin evinde misafir oldugunda evin kizina goz dikme potansiyeline sahip olmali ki baskasindan da ayni davranisi bekliyor. Ne demislerh kisi kendinden bilir isi

babam iş yerindeymiş yanında birileri olduğundan fazla birşey söyleyememiş bana çok sinirlendiğini söyledi ben onu hizaya getiricem sen hiç merak etme dedi

Back
X