:((

babam iş yerindeymiş yanında birileri olduğundan fazla birşey söyleyememiş bana çok sinirlendiğini söyledi ben onu hizaya getiricem sen hiç merak etme dedi

Hizaya gelmek..!!
Çok enteresan...
Ne nişanlınız hizaya gelir,ne de babanız bunu yapabilir..

Henüz babanızın evindeyken bu diyaloglar geçiyorsa,evlendikten sonrasını hayal dahi edemiyorum,
üstelik arkadaşların bahsettiği,daha önce de nişanlınızla aranızda yaşadığınız benzer olaylar varken...

İlk mesajınızda yazdıklarınızı okuyunca benim aklıma gelen ilk ''kişi kendinden bilir işi'' oldu,
çok sert geldi belki üzgünüm ama öyle gibi duruyor :26:

peki baban njye guvenip seni yatiya yollasin, nisnlinin gece gelmeyecegi ne malum. cok feci sacmalamis, simdiden ipleri eline almaya calisiyor

Arkadasim bu kiskanclik olayindan cok cektim, benim esim patalojik kiskanc sanirim ama dr girmiyor. Babani aramasi kotu olmus.
5 yil ciktik evliligimizde 8. Yil resmen sosyal yasantim bitmisti ama kuzularim dogunca sayelerinde sebepleniyorum:-)
Esim sagolsun cok iyi bir insan her konuda ama bu durumu elinde olmadan yaptigini fark etti , Allah acisini vermesin baba ben cok seviyorum.
Nisanliniz ve ortaminizi bilmedigim icin ezbere yorum yapamicam.

dikkatimi cekti, her mesajinda ilk esinin kotu oZellliklerini yaziyosun sonra da ama ben cok seviyorum allahkm acisini vermesin diye ekliyosun :1::1:

Nişanlınız babanızdan ve sizden özür dilemeli o özür dilemeden sakın konuşmayın derim hatta evlenmek istiyorsanız bir kez daha gözden geçirin derim.

Benimde 18 de erkek kardeşim var,ara sıra arkadaşları bize gelir arkadaşları genellikle 18-22 yaş arasıdır ve bizde yatıya kalırlar bugune kadar beni hiç rahatsız ettiklerin duymadım yan gözle bile bakmazlar hatta beni çok sevdikleri için kendi ablaları yada kardeşleri gibi gördükleri için sözümü bile dinlerler.

Arkadaşım özürle falan düzelmez bu. Bugün özür diler, yarın evlenince daha beterlerini yapar Allah korusun. Bu zihniyette birini de kimse hizaya getiremez.

nişanlının zihniyeti kötü...

davranışları kötü...

ve sen o adamı assanda kessende ne hizaya gelir ne değişir eğer evleneceksen Allah yardımcın olsun...

peki baban njye guvenip seni yatiya yollasin, nisnlinin gece gelmeyecegi ne malum. cok feci sacmalamis, simdiden ipleri eline almaya calisiyor

dikkatimi cekti, her mesajinda ilk esinin kotu oZellliklerini yaziyosun sonra da ama ben cok seviyorum allahkm acisini vermesin diye ekliyosun :1::1:

Canim kotu ozellik olabilirde ben onu yinede seviyorum cunku zaten sevgi birbirini tasiyabilmek degilmi, amacim orneklerle aciklama yapmak hani baska bi amacla esimin kotu yonunu desifre etmek degil, yanlis anlasildim galiba, yada karsimdakine yalniz degilsin diyebilmek, herseyde bi iliskiyo evkiligi yak yik dememek yapici olabilmek, cogumuzda bu sorun var anlaminda yani.
Sonucta benimde kotu yonlerim vardir esimde bazen soyler yaptiklarimi sonrada olsun ben memnunum der:-) karsilikli birmirimizi idare edebiliyorsak ne mutlu:-) bazen ben cildiririm bazen eim cildirir:-y:-) ) bi sure sonra unuturuz, her gun bal yenmiyor sonucta.

banlamak istemedigim icin sadece sunlari söyleyebilirim
evlilik flört degil
evleneceginz adami iyi secin
flörtte birakio gidebiliyorsun ama evliligi bitirmek zor sorunlarini yasamak zor
karsinizdaki erkek normal degil bu kesin
dünyada saglikli erkekler varken neden böyle insanlarla ugrasasiniz ki
adam simdiden sizi mali gibi görmeye baslamis
sanirsam terbiye kültür vs sifir
sizin hayatiniz
saygilar

insanın kendi zihniyeti nasılsa başkalarını da öyle zanneder. nişanlınız olacak adam nasıl art niyetli bir insansa eve gelen misafir hakkında böyle evhamlara kapılmış. demek kendi yarın öbür gün bi genç kadının evine misafirliğe gitse gece onun hakkında fanteziler kuracak ki herkesi böyle zannediyor.

ayrıca insanın babası annesi varken böyle bir konuda laf söylemek nişanlının haddine düşmez.

zorunda deilsen böyle bi adamla evlenme derim. kıskançlıktan öte zihniyeti bozuk ve ailene saygısı yok.

Back
X