• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

68 kiloyla diyete başlıyorum. Yakın kiloda isek beraber zayıflayabiliriz :)

Selammmm kızlar
Dün benim için tam fiyaskoydu biliyorsunuz ama bugün kaldığım yerden tam gaz devam
Zaten şurda pazartesiye ne kaldı ki, ilk tartılarımız iç açıcı olur umarım.. :KK19:

geç uyandım, güne tarçınlı türk kahvesiyle başladım. biraz egzersiz yapıp hemen ders çalışacağım.

Maşallah maşallah 🧿 menüler çok güzel kızlar, su içme hedefime ulaştım bugün. Tavuklu yoğurtlu salata yedim akşam yemeğinde, sabah hafif bir kahvaltı yaptım. Erkek arkadaşımın doğum günüydü, bir dilim pasta yedim ve fark ettim ki üç gündür tatlı yemeyince ilk yediğimde iğrenç geliyor, vücut onu istemiyor. 40 dakika da yürüdüm. Pazartesi tartılmak için heyecanlıyım. 🎉

5 gün önce 66.5 kiloydum şu an şu orucu.tutuyorum amacım 10 güne tamamlamak burası aktifse ...aranıza alırsanız yaşadıklarımı yazarım bende. Amacım öncelikle şifa bulmak başka rahatsızlıkların var kilo vermekte istiyorum tabiki

cici-bebe cici-bebe begonvil1985 begonvil1985 kızlar nerdesiniiiz, bizimle misiniz
Kızlar ben buradayım. Ama çok yoğunum, şimdi yazılanları okuyacağım. Benim şuan tek rutinim, güne limonlu sıcak suyla başlamak. Kendimi rejime, diyete ya da perhize soktuğumu düşününce bende baskı yaratıyor ve sürekli yemek yeme düşüncesinde oluyorum. Şimdilik porsiyonlarımı azalttım ve beyaz ekmeği tamamen hayatımdan çıkarttım. SiLerden okuyup aldığım fikirlerle de motive olmaya çalışacağım. Benim en büyük sıkıntım tatlı isteği.. günlerim çok koşturmalı geçtiği için, hızlıca enerjimi arttıran besinlere yöneliyorum ister istemez. Regli günlerimde de ekstra bi tatlıya düşüyorum. Bu konuda kendimi terbiye etmem gerekiyor. Sizlerde böyle bir istek var mı ve nasıl baş ediyorsunu

Üç gün OMAD yapma kararı aldım, cuma cumartesi pazar
Kendimi gözlemleyeceğim eğer memnun kalırsam ve çok zorlanmazsam haftanın iki üç günü omad yapabilirim.
Bir de suyu baya artırmam lazım, böbrek değerlerim yüksekmiş...
Şimdi ilk ve son öğünüme kadar bol su, yesil cay, türk kahvesi tüketiyorummm :21: muhtemelen üç dört gibi yerim.

Back
X