68'den 55'e! Bana da yardım edin lütfen :)

Fotosentez

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
1.129
598
323
Diğer
Kızlar merhaba :21:

Daha öncede kilo vermeye çalıştım ama vizeler finaller kış günü dışarı çıkmayıp habire buzdolabına saldırmam sonucu veremedim. Bu sefer çok kararlıyım. Hemen 13 kilo vermek gibi bir hayalim yok ama, En azından 19 mayısa kadar 63 kilo olmak istiyorum. Başlarda çok takmadım, çünkü aman aman bir kilom olmadığını düşündüm, sonra mang*'ya gittiğimde çok şık bir şort gördüm. 40 beden aldım kabine girdim, öyle kötü durdu ki :( O an anladım insan en başta ben böyle mutluyum diyerek kendini kandırıyormuş. Sizinde desteğinizle, kilo vermek istiyorum lütfen sizde bana destek olun.:34:

Ayrıca arkadaşlar eğer beraber kilo vermek isteyen arkadaşlar varsa onlarla birlikte birbirimize destek olup kilo vermeyi çok isterim :)

Son düzenleme:
Merhaba. Ben de başlıycam o işe. Ama benim kilolarım çok fazla ve ben sizin kadar genç değilim. Fakat benim başlama tarihim sanırım Mayısın ilk haftasında olacak. Çünkü iyi bir besinsel destekleyici kullanarak öncelikle 9 günlük bir programla yapıcam bu işi. Yani metabolizmamı bozmak istemiyorum ve hücrelerimden sadece su kaybederek kilo verdiğimi düşünmenin sevincini yaşarken değişik rahatsızlıkların da tohumlarını atmak istemiyorum. Sağlıklı bir şekilde emin olduğum bir yöntem olduğu için böyle yapıcam. Bütçemden küçük bir pay ayırmam gerektiği için ve önümüzdeki hafta biraz yoğunluğum olduğu için Mayıs ın ilk haftasında başlıycam ve 24 mayıs olan doğum günüme kadar beş veya yedi kiloyu çok rahat vericem bu şekilde. Sonrasında da bir aylık programı kullanarak onik onüç kiloyu vericem ilave olarak inşallah. Bu esnadan vücudumun ihtiyaçlarını da en sağlıklı şekilde gidereceğim için cildim de çok güzel olacak bu da beni sevindiriyor.

Öncelikle sağlıklı bir şekilde hedeflediğiniz kiloya kavuşmanızı dilerim.
Gözlemlerim ve tecrübelerimle tesbit ettim ki öncelikle şımarık damak sendromundan kurtulmamız gerekiyor.
Kilo problemi yaşayanlar biliriz ki, tükettiğimiz gıdaların çoğu, aslında beslenmemiz için gerekli olmayan,
sadece damağımızın kışkırtmasıyla mideye indirdiklerimizdir.
Kendi adıma geliştirdiğim formülü oyun haline getirerek, bütçeme ve bedenime katkıda bulunuyorum.
Şöyle ki; Çarşı, pazar, market alışverişlerimde, ödeme yapmadan önce aldıklarımı gözden geçirerek
damağıma hitap etmekten başka amacı olmayan ürünleri almaktan vaz geçiyorum.
Tabii bu oyuna ilk başladığım zamanlar ayıklama işini kasada yapıp, elediklerimi sepette bırakıyordum.
Sepette kalanlara hayret ve sevinçle bakardım. Şimdilerde alışkanlık haline geldiği için raflara elimi
uzatırken, damağımın kışkırtmasına izin vermeyeceğimi hatırlıyorum.
Yıllardır damağım beni rehin almışken, roller değişti ve artık damağım benim rehinem. :12:

Kızlar merhaba :21:

Daha öncede kilo vermeye çalıştım ama vizeler finaller kış günü dışarı çıkmayıp habire buzdolabına saldırmam sonucu veremedim. Bu sefer çok kararlıyım. Hemen 13 kilo vermek gibi bir hayalim yok ama, En azından 19 mayısa kadar 63 kilo olmak istiyorum. Başlarda çok takmadım, çünkü aman aman bir kilom olmadığını düşündüm, sonra mang*'ya gittiğimde çok şık bir şort gördüm. 40 beden aldım kabine girdim, öyle kötü durdu ki :( O an anladım insan en başta ben böyle mutluyum diyerek kendini kandırıyormuş. Sizinde desteğinizle, kilo vermek istiyorum lütfen sizde bana destek olun.:34:

Ayrıca arkadaşlar eğer beraber kilo vermek isteyen arkadaşlar varsa onlarla birlikte birbirimize destek olup kilo vermeyi çok isterim :)

selamm, ba$ligi görünce hemen daldim! bende 68-69 kilo arasiyim ve olmak istedigim kilo 55, ancak hem zor kilo verenlerdenim, hemde iradesis, bogazini tutamayan, hemen pes eden, tatli bagimlisiyim :43::43::43:
zamanim azldi yani 24 temmuzda mutlaka zayiflami$ olmaliyim bu yüzden hedefemi 60 a yükselttim, ve 6 mayisa kadar iki kilo vermek istiyorum ama nerdeee

belki beraber debersek olur, ne dersin? Varmisin?:kkk:

Gözlemlerim ve tecrübelerimle tesbit ettim ki öncelikle şımarık damak sendromundan kurtulmamız gerekiyor.
Kilo problemi yaşayanlar biliriz ki, tükettiğimiz gıdaların çoğu, aslında beslenmemiz için gerekli olmayan,
Kendi adıma geliştirdiğim formülü oyun haline getirerek, bütçeme ve bedenime katkıda bulunuyorum.
Şöyle ki; Çarşı, pazar, market alışverişlerimde, ödeme yapmadan önce aldıklarımı gözden geçirerek
Tabii bu oyuna ilk başladığım zamanlar ayıklama işini kasada yapıp, elediklerimi sepette bırakıyordum.
Sepette kalanlara hayret ve sevinçle bakardım. Şimdilerde alışkanlık haline geldiği için raflara elimi
Yıllardır damağım beni rehin almışken, roller değişti ve artık damağım benim rehinem. :12:

seni tebrik ederim, bende damagimin rehinesiyim :20:
yazdiklari çok guzell

Merhaba. Boyunuzu bilmiyorum ancak bereket kilonuz öyle çok fazla değill. Yaşınız da genç tahmin ediyorum. Bu durumda ideal olarak gördüğünüz ve istediğiniz kiloya uluşmanız eğer isterseniz çok zor olmayacaktır diye düşünüyorum. Ama herşeyi yiyip içebilen ve yine de kilo almayan böyle bir problemi olmayan insanlar bile sağlıklı beslenmiş olmazken bir de diyet programıyla ve aç kalarak kilo verirken vücudumuzun direncinin iyice düşeceği su götürmez bir gerçek. Çünkü zaten besinlerin içindeki besin değerleri normalde olması gerekenin çok altında olduğu ve üstelik her tür yiyeceğin artık bir sürü hormon ve kimyasallar sayesinde büyüyüp midemize girdiğini düşününce kilo verirken bu konuda mutlaka ama mutlaka tedbir almak gerekiyor. Destek ürünlerde ise insanın kafasını gerçekten allak bullak edecek bir sürü zayıflama kürleri, zayıflama ürünleri, zayıflama çayları, zayıflama jelleri vb. vb. binlerce şey çıkıyor karşımıza. Ben bu konuda çok dikkatli olunmasından yanayım. Ve en sağlıklı şekilde kurtulucam inşallah kilolarımdan. Size de mutlaka ama mutlaka iyi ve doğru besinsel takviye ve geçmişi uzun yıllara dayanan ve dünya üzerindeki kullanıcı sayıları ve sonuçları en iyi olan programlları belirleyerek, benim gibi bunlardan destek alarak kilo vermenizi tavsiye ederim. Sevgilerimle

selam..bende 13 kilo vermis biriyim...2 dogumumdan sonrada 13 kilo verdim..ikisindede hamilelige ayni kiloda basladim ama birinde daha az aldim 13 verince haliyle hamile kaldigimin altina dustum....sunun surasinda 3 kilo daha vermek istiyorum ama o 13 kiloyu verirkenki iradem falan kalmadi biktim..zaten istahli biriyim..aklimdan gecenler mideme gorse 150 kilo olurum ama tutuyorum kendimi..5 aydir ayni kilodayim artik o 3 kiloyu vermk istiyorum....ben su ana kadar cok diyet yaptim..bana en etkili olan sey diyetin yaninda spor..bu gunluk duzenli yuruyus olur,aerobik olur yaninda bolgesel egzersiz olur..ama mutlaka spor..sporsuz kalici veremiyorum..o hafta verdigimi obur hafta hoop diye alabilirim....bugun basladim spora bakalim insallah duzenli olurum..burdan bende sana katilabilirim.....goren herkes bana ayyy ne kadar zayiflamissin boyle cok iyisin daha verme demeleri benibozuyor zaten..bilincalti simariyorum galiba ama aslinda bioyle mutlu degilim.Allah baska dert vermesin tabi ama 3-4 kilo daha versem kendimi daha fit hissedecegim...:52:

Çok güzel bir yere değinmişsiniz. Zaten şu kadar kilomun olmasının tek sebebi bu boğazımı tutamamamdan kaynaklanıyor. Ama o kadar sıkıldım ki artık. Sınavlarım vardı bundan 3 hafta önceden beri cips kola vb şeyler tüketmiyorum. Şimdi hayatıma sporu da ekleyerek bu 13 kiloyu en sağlıklı şekilde vermek istiyorum. Bu sefer olsun artık nolur yaz geliyor bende güzel kıyafetlerimi giymek istiyorum :/ Desteğiniz için çok teşekkür ederim, insan güç alıyor :)

Merhaba. Boyunuzu bilmiyorum ancak bereket kilonuz öyle çok fazla değill. Yaşınız da genç tahmin ediyorum. Bu durumda ideal olarak gördüğünüz ve istediğiniz kiloya uluşmanız eğer isterseniz çok zor olmayacaktır diye düşünüyorum. Ama herşeyi yiyip içebilen ve yine de kilo almayan böyle bir problemi olmayan insanlar bile sağlıklı beslenmiş olmazken bir de diyet programıyla ve aç kalarak kilo verirken vücudumuzun direncinin iyice düşeceği su götürmez bir gerçek. Çünkü zaten besinlerin içindeki besin değerleri normalde olması gerekenin çok altında olduğu ve üstelik her tür yiyeceğin artık bir sürü hormon ve kimyasallar sayesinde büyüyüp midemize girdiğini düşününce kilo verirken bu konuda mutlaka ama mutlaka tedbir almak gerekiyor. Destek ürünlerde ise insanın kafasını gerçekten allak bullak edecek bir sürü zayıflama kürleri, zayıflama ürünleri, zayıflama çayları, zayıflama jelleri vb. vb. binlerce şey çıkıyor karşımıza. Ben bu konuda çok dikkatli olunmasından yanayım. Ve en sağlıklı şekilde kurtulucam inşallah kilolarımdan. Size de mutlaka ama mutlaka iyi ve doğru besinsel takviye ve geçmişi uzun yıllara dayanan ve dünya üzerindeki kullanıcı sayıları ve sonuçları en iyi olan programlları belirleyerek, benim gibi bunlardan destek alarak kilo vermenizi tavsiye ederim. Sevgilerimle

Benim boyum 1,63. Yaşım 23. Söylediğiniz şey çok doğru önemli olan vermek değil aslında, verileni almamak. Bende bunu sporla sağlamaya çalışıyorum. Aslında dediğiniz gibi çok kilom yok. Zaten o yüzden bu haldeyim. İnsanlar yıllaryılı bana sen böylede güzelsin diye diye boşverdim. Ama bu sene genelde 65 civarında seyreden kilom 70e çıkınca o balıketlilik falan hikaye oldu. Gerçekten kilolu ve özellikle kol ve bacaklarım çok kalınlaştı. O kadar istiyorum ki kilo vermeyi! En azından 60 kilo olsam bile yeter bana. Zamanında gittiğim diyetisyen, ideal kilomun 58 olduğunu söylemişti. Umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde kilolarımızı verebiliriz. Teşekkür ederim :)

selamm, ba$ligi görünce hemen daldim! bende 68-69 kilo arasiyim ve olmak istedigim kilo 55, ancak hem zor kilo verenlerdenim, hemde iradesis, bogazini tutamayan, hemen pes eden, tatli bagimlisiyim :43::43::43:
zamanim azldi yani 24 temmuzda mutlaka zayiflami$ olmaliyim bu yüzden hedefemi 60 a yükselttim, ve 6 mayisa kadar iki kilo vermek istiyorum ama nerdeee

belki beraber debersek olur, ne dersin? Varmisin?:kkk:

Bak aynıyız işte :) Bende yanıma arkadaş arıyorum eğer katılırsan birlikte çabalarız :) Sen gene şanslısın 24 temmuza daha çoooooook var, benim bu mayısın 19 una kadar en azından şu kilolarımın bir bölümünden muhakkak kurtulmam lazım :/

selam..bende 13 kilo vermis biriyim...2 dogumumdan sonrada 13 kilo verdim..ikisindede hamilelige ayni kiloda basladim ama birinde daha az aldim 13 verince haliyle hamile kaldigimin altina dustum....sunun surasinda 3 kilo daha vermek istiyorum ama o 13 kiloyu verirkenki iradem falan kalmadi biktim..zaten istahli biriyim..aklimdan gecenler mideme gorse 150 kilo olurum ama tutuyorum kendimi..5 aydir ayni kilodayim artik o 3 kiloyu vermk istiyorum....ben su ana kadar cok diyet yaptim..bana en etkili olan sey diyetin yaninda spor..bu gunluk duzenli yuruyus olur,aerobik olur yaninda bolgesel egzersiz olur..ama mutlaka spor..sporsuz kalici veremiyorum..o hafta verdigimi obur hafta hoop diye alabilirim....bugun basladim spora bakalim insallah duzenli olurum..burdan bende sana katilabilirim.....goren herkes bana ayyy ne kadar zayiflamissin boyle cok iyisin daha verme demeleri benibozuyor zaten..bilincalti simariyorum galiba ama aslinda bioyle mutlu degilim.Allah baska dert vermesin tabi ama 3-4 kilo daha versem kendimi daha fit hissedecegim...:52:

Siz aşmışsınız artık :) 13 kilo ne demek? Ben 13 değil yarısını versem bana yeter. Ben insanın hayatta eğer inanırsa yapamayacağı hiçbirşeyin olmadığını düşünüyorum. Hele ki siz 13 kilo vermiş biri olarak 3 4 kiloyu uyurken bile verebilirsiniz bence :) Ancak kimsenin lafına aldanmayın. Benim bu hale gelmemin sebebi etrafımdakilerin kilolu kız iyidir türk kadını kilolu olur vs şeyler söylemeleriydi. Heleki arkadaşlarım bana böyle kal diyip kendileri her öğünde dikkat ederek yerlerdi. Ama geçti artık. Sizin değerinizi sizden başka kimse bilmiyor. Eğer bana da destek olursanız birlikte başarabiliriz. İnsan etrafında sorumluluk hissetiği yol arkadaşları olunca kendini daha disiplinde hissediyor diye düşünüyorum ben. O yüzden birlikten güç doğar diyelim :) Teşekkür ederim desteğiniz için.

kesinlikle verileni almamak konusunda katılıyorum ...insan kilo verebiliyo biraz kendini tuttuğunda ama sonra birazda iştahlıysanızz hoppp bikaç ay içinde geri alıyorsunuz ben bundan 2 yıl önce tam 7 kilo vermiştim lahana diyeti ile çok mutlu olmuştum dolabımda giyecek eşya bulamayan ben birden birsürü kıyafet sahibi oluvermiştim ama gelgelelim 1yıl korumama rağmen 2.yıl fazlasıyla aldım verdiklerimi ..şimdi yine başladım bakalım hayırlısı olsun..
canım ben günlüğünü takip edeceğim ara sıra benim günlüğede beklerim çaylar bendenn:)))

kesinlikle verileni almamak konusunda katılıyorum ...insan kilo verebiliyo biraz kendini tuttuğunda ama sonra birazda iştahlıysanızz hoppp bikaç ay içinde geri alıyorsunuz ben bundan 2 yıl önce tam 7 kilo vermiştim lahana diyeti ile çok mutlu olmuştum dolabımda giyecek eşya bulamayan ben birden birsürü kıyafet sahibi oluvermiştim ama gelgelelim 1yıl korumama rağmen 2.yıl fazlasıyla aldım verdiklerimi ..şimdi yine başladım bakalım hayırlısı olsun..
canım ben günlüğünü takip edeceğim ara sıra benim günlüğede beklerim çaylar bendenn:)))

Seninle aynı durumdayız bende 58 kiloya inmiştim ama sonra hemen geri aldım. Şimdi sporla zayıflayarak geri almamayı düşünüyorum ama bakalım :/ Bende senin günlüğüne bakarım hergün :) Umarım beraber istediğimiz kilolara ulaşırız. :10:

günlüğüme bakabilirsin orada da görmrk isterim seni burayı da takip ederim birbirimze motivasyon sağlayabiliriz :16: çesitli bilgiler de verdim orada zaten ihtiyacın varsa bakarsın yoksa da bilgi ednmiş olursyn fena olmaz:) umarrım hedefine ulaşırsın :10:

ben o alip vermeleri en cok universitede yasadim..mevcut tartim da yoktu o zaman memlekete gittikce tartiliyordum..boyum 1.74 57 kiloya inmistim super gorunuyordum her goren sasiriyordu cunku ben cocukluktan beri balik etliyim.ama kisa surdu bu mutluluk. noldu yavas yavas hissetmeden aldim onlari tabi tartida olmayinca insan kontrol edemiyor..valla son sinifa kadar al-ver ler sonucunda mezun oldugumda 71 kiloydum resimlerime bakiyorum tabak gibi surat:1: nasil gezmisim boyle diyorum..bide bizim baba tarafi hep kiloludur..amca kizlarim faln cok kiloluludr...herkes benimde oyle olacagimi dusunuyordu haliyle... hele sen bi evlen dogum yap o zaman gorecegiz seni zaten kilo almaya meyillisin kumasin belli kizim bizdensin yapacak bisey yok dedi durdular....simdi 2. cocuktan sonra 61-62 lerde dolaninca sasiriyorlar...evlendigimden beri hamileliklerim haricinde kilo almadim..cunku alip vermenin can sIKICIligini cok iyi biliyorum..korumaya calisiyorum..13 kilodan sonra 3-4 neki evet ama o kadar biktim ki diyet dusuncesi beni boguyor artik ondan hedefime ulasamiyorum:14::14::14::14:

Son düzenleme:
Valla ben eğer 9 yaşımdan önceyi saymazsak hep böyle balık etliydim. Ama alıp vere vere kiloları çatlaklar falan oldu. Artık daha dikkatli kilo vermeye çalışıyorum. Hemen değilde yavaş yavaş :/

Bugün bittiğine göre menümü yazayım.

Sabah;

1 dilim tam buğday ekmeği

1 kibrit kutusundan büyük peynir

5 zeytin

Öğlen;

Yarım bardak domates çorbası

Ara;

Gene domates çorbası yarım bardak:15:

Akşam;

1 tabak yaprak sarması, salata, yoğurt

Eşekklik ettim de akşam 8 9 gibi 5 6 tane burçakla birkaçtane erik yedim :14:

Öğlen yarım saat 45 dakika dansettim hareket yaptım. leslie'e yarın falan başlarım diyorum :/ Akşamda 1 saatlik yürüyüş. Gün içinde 1,5 litrelik su :17:

Son düzenleme:
selam canim, anla$tik! bende varim zaten hedefimiz ayni, vee boylarimiz ve ya$larimizda neredeyse ayni! kilolarimizi beraber verelim bende menülerimi payla$acagim artik buraya

sabah : 1 avuç müsli, 2 yemek ka$igi nutella (tepeli degildi)

ögle : 1 tatli ka$igi reçel
1.5 kk peynir
2-3 çatal sucuk

ara ; az sütlü kahve, 1 lokma tahinli kek

ak$am : 2 çatal patates
2 kk peynir
1 kase yagsiz sebze çorbasi

görüldügü gibi tatliya çok dü$künüm

Valla ben eğer 9 yaşımdan önceyi saymazsak hep böyle balık etliydim. Ama alıp vere vere kiloları çatlaklar falan oldu. Artık daha dikkatli kilo vermeye çalışıyorum. Hemen değilde yavaş yavaş :/

Bugün bittiğine göre menümü yazayım.

Sabah;

1 dilim tam buğday ekmeği

1 kibrit kutusundan büyük peynir

5 zeytin

Öğlen;

Yarım bardak domates çorbası

Ara;

Gene domates çorbası yarım bardak:15:

Akşam;

1 tabak yaprak sarması, salata, yoğurt

Eşekklik ettim de akşam 8 9 gibi 5 6 tane burçakla birkaçtane erik yedim :14:

Öğlen yarım saat 45 dakika dansettim hareket yaptım. leslie'e yarın falan başlarım diyorum :/ Akşamda 1 saatlik yürüyüş. Gün içinde 1,5 litrelik su :17:

ke$ke sarmayi gündüz yeseydin, bence ak$am menüsü için çok olmu$ :20:

sabah

sade nescafe,1 parca peynir,yarim elma yarim armut

ogle

1 sise maden suyu

1 porsiyon et yaninda biraz salata

aksam (daha yemedim ama yiyecegimi yazayim)

1 kase yogurt ve icine 3 kasik musli

yuruyus yaptim cok yorgunum cocuklari parka ve ardindan markete goturdum..bitmis durumdayim ama toparlarsam ayrica spor yapacagim 30-45 dk arasi

ke$ke sarmayi gündüz yeseydin, bence ak$am menüsü için çok olmu$ :20:

Bencede çok oldu canım böööö :( salak mıyım neyim bile bile yedim. Neyse bugün daha dikkat edicem inşallah :/

sabah

sade nescafe,1 parca peynir,yarim elma yarim armut

ogle

1 sise maden suyu

1 porsiyon et yaninda biraz salata

aksam (daha yemedim ama yiyecegimi yazayim)

1 kase yogurt ve icine 3 kasik musli

yuruyus yaptim cok yorgunum cocuklari parka ve ardindan markete goturdum..bitmis durumdayim ama toparlarsam ayrica spor yapacagim 30-45 dk arasi

Oooo sizin programınız gerçekten iyi. Ben maalesef yazdığım 1 saat yürüyüşü yapamadım bugüne inşallah. Yalnız bir derdim var, dünden sonra bugün kalktığımda karnım acayip şiş :S Yani tartılsam rahat 70 çıkarım :S Neden böyle oluyor ne yapmalıyım bir fikriniz var mı?

Son düzenleme:
Kızlar dün yazamadım, nerdeyse 3 den akşam 10 a kadar kuafördeydim röfle yaptırdım sarı sarı :32:

Dün sabah her zamanki gibi 1 dilim kepek ekmeği, peynir ve zeytin yedim.

Maalesef akşama kadar başka hiçbirşey yiyemedim kuafördeydim, akşam saat 9 10 gibi kurufasülye biraz pilav ve salata yedim ama gece 4 de yattım o yüzden hemen yiyip yatmadığımdan çok kötü olmamıştır diye düşünüyorum.

Anlayacağınız dün benim için kötü bir gündü :/ Sadece bunları tükettim.

Kızlar dün yazamadım, nerdeyse 3 den akşam 10 a kadar kuafördeydim röfle yaptırdım sarı sarı :32:

Dün sabah her zamanki gibi 1 dilim kepek ekmeği, peynir ve zeytin yedim.

Maalesef akşama kadar başka hiçbirşey yiyemedim kuafördeydim, akşam saat 9 10 gibi kurufasülye biraz pilav ve salata yedim ama gece 4 de yattım o yüzden hemen yiyip yatmadığımdan çok kötü olmamıştır diye düşünüyorum.

Anlayacağınız dün benim için kötü bir gündü :/ Sadece bunları tükettim.

çok güzel bence menün, bu arada saçini güle güle tara :1::1:

bende bugün iyidim ama hiç umudum yok yaa 55 e dü$ecegimden

çok güzel bence menün, bu arada saçini güle güle tara :1::1:

bende bugün iyidim ama hiç umudum yok yaa 55 e dü$ecegimden

Öyle deme, bak kilolarımız gramı gramına aynı. Birbirimize destek olursak yaparız biz :) Bu arada senin günlüğünün linkini atabilir misin bana? Ben bazen telden giriyorum bulması çok zor oluyor. Bende sana destek olurum.

Back
X