Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o yulafla yediğin nesquick mi? Öyleyse kesinlikle yememeni ve çocuklarına dahi yedirmemeni tavsiye ederim.İşlenmiş şeker oranı çok yüksek bir kahvaltı gevreğidir oBen geldim cannım günlükcüğüm
Sabah 11 de
2 yumurta dan yeşil mercimekli omlet
3 bardak çay
Eki Görüntüle 2672803
Saat 1.30 da
Eki Görüntüle 2672804
Saat 6 da
Eki Görüntüle 2672811
Kacamak yaptım
Eki Görüntüle 2672816
Yemeklerim bu kadar![]()
Biliyorum onu auda yılda bir alıyoruz aslinda o dönem de yulafa alışmak için yemistim diğer sayfalara bakarsanız daha yemedim zateno yulafla yediğin nesquick mi? Öyleyse kesinlikle yememeni ve çocuklarına dahi yedirmemeni tavsiye ederim.İşlenmiş şeker oranı çok yüksek bir kahvaltı gevreğidir o
Merhaba bu resimdeki egzersizleri hergün mi yapıyorsunuz? Ve mesela bu hareketler ile basen kaça düştü merak ettimEvet günlükcüğüm geceyi kapatma vakti geldi ☺
19.845 adım attım
1,5 saat leslie yaptım
30 mekik çektim
20 dk kol egzersizi yaptım
30 dk da aşağı da ki egzersizler yaptım![]()
Yok hayır canım hergün yapmiyorum haftada minimum 3 maksimum da 4 deda yapiyorum.Merhaba bu resimdeki egzersizleri hergün mi yapıyorsunuz? Ve mesela bu hareketler ile basen kaça düştü merak ettimspor çok önemli cidden YAa güzel bir fiziğe sahip olmak için
İlk sayfa da ölçülerim yazıyor canım bir göz at istersenMerhaba bu resimdeki egzersizleri hergün mi yapıyorsunuz? Ve mesela bu hareketler ile basen kaça düştü merak ettimspor çok önemli cidden YAa güzel bir fiziğe sahip olmak için
Hmm anladım çok iyi imiş öyle ise teşekkür ederimYok hayır canım hergün yapmiyorum haftada minimum 3 maksimum da 4 deda yapiyorum.
Hergün 10 bin üstü adım atıp leslie yapiyorum bir de mutlaka mekik cekmeye calisiyorum hergün. 2 dogumdan sonra maalesef vücudum tamamen esnekligini kaybedip gevsedi ozellikle karin bolgem
Kalça egzersizleri harika bence en azindan ben de cok işe yaradı kalcam yuvarlak oldu sıkılaştı ve diklestitavsiye ediyorum yapmak istersen
![]()