...

zeytinagaci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
15.807
18.335
248
Arkadaşlar,

(Anlattıklarım biz eşimle sevgiliyken oldu.)

Yıllar önce eşimin annesi kendi mahallelerinden bi kız beğenmiş.
Kızın annesi ve kayınvalidem çocukların arasını yapalım demişler.
Kız da eşime kör kütük aşık.
Eşim kızın ilk aşkı yani.
İkide bir kayınvalidenin evine geliyormuş, eşimi de görüyormuş sürekli.
Eşim de (bizim ayrıldığımız bir dönemde) annesinin ısrarıyla görüşmüş kızla ama olmaz demiş.

Sonra biz barıştık, kız hala eşimin peşindeydi, kızla eşim de, ben de konuştuk hayatımızdan çıktı gitti SANMIŞTIK.
Ben kızla konuştuktan 4 ay sonra eşimin erkek kardeşiyle sevgili olmuş kız.
O zamandan beri de 5 sene geçti.
Geçen gün evlenmişler. Kız kaçmış eşimin kardeşine.

Eşim askerde, ama döndüğünde görüşmelerini istemiyorum.
Eşimin rahatlığı ise beni benden alıyor.
Kızla görüşmem kardeşimle görüşürüm diyor.
(Kayınvalidem de olaya sıcak bakıyor, önce olmaz demiş şimdi evlendiklerine seviniyormuş)
Ben bunu da kabul edemiyorum.
Eşime defalarca söyledim düğünde bayramda karşılaşıcaz mı ben kabullenemem diye, ama o böyle detaylı düşünemiyor.
Kardeşiyle telde görüşmüş tebrik bile etmiş :53:
Ne yapmalıyım?

Valla oldukça karışık bir durum :/ ama zaten evlenmişsiniz. Uzak kalırsınız olur biter. Sonuçta o adam seninle ,)

Arkadaşlar,

Eşim de (bizim ayrıldığımız bir dönemde) annesinin ısrarıyla görüşmüş kızla ama olmaz demiş.

Sonra biz barıştık, kız hala eşimin peşindeydi, kızla eşim de, ben de konuştuk hayatımızdan çıktı gitti SANMIŞTIK.

(Kayınvalidem de olaya sıcak bakıyor, önce olmaz demiş şimdi evlendiklerine seviniyormuş)
Eşime defalarca söyledim düğünde bayramda karşılaşıcaz mı ben kabullenemem diye, ama o böyle detaylı düşünemiyor.
Ne yapmalıyım?

Kabullenilecek bi durum degil
Tavrini bastan koy ve kesinlikle yumusama
Hem eşine hem kv ne hemde esinim kardesine karsi
Allah yardimcin olsun
Ben kesinlikle sakin davranamazdim bu konuda...

anladığım kadarıyla kzla eşinin ilişkisi olmamış yani yavuklu olmamışlar.aradan da onca sene geçmiş.bazı şeyler nasip meselesidir.olamaz denen neler oluyor hayatta:34:

Valla oldukça karışık bir durum :/ ama zaten evlenmişsiniz. Uzak kalırsınız olur biter. Sonuçta o adam seninle ,)

derdim eşimi kıskanmaktan da öte.. biz evlendik onlar evlendi tamam ama illaki yüzyüze geliriz diye düşünüyorum. kendimi o ortam içinde göremiyorum. eşimin yerinde olsam kardeşimin de yüzüne bakmazdım ama o madem sevmişler evlensinler mutlu olsunlar modunda.

Kabullenilecek bi durum degil
Tavrini bastan koy ve kesinlikle yumusama
Hem eşine hem kv ne hemde esinim kardesine karsi
Allah yardimcin olsun
Ben kesinlikle sakin davranamazdim bu konuda...

2 kere falan büyük olay çıkardım eşime sen nasıl bu durumdan memnun olabiliyorsun diye.
eşimin kardeşi gamsız ve tabiri caizse yüzsüz.
hiçbir şey yokmuş gibi davranıyor. relax derler ya aynen öyle.
ben son karşılaştığımızda selam bile vermedim konuşmadım da.
kayınvalidemle zaten görüşmüyorum. sağolsun onun da umrunda değilim zaten :)

ama şu düğün, bayram, hastalık işleri beni düşündürüyor çok..

onlar evlendikten sonra sizin yapacak bir şeyiniz yok. ki nasibi siz değiştiremezsiniz.

zaten sevgili de olmamışlar eşinizle.
eşiniz elbette kardeşiyle görüşecek ama kızla pek bir araya gelmezsiniz.

Son düzenleme:
anladığım kadarıyla kzla eşinin ilişkisi olmamış yani yavuklu olmamışlar.aradan da onca sene geçmiş.bazı şeyler nasip meselesidir.olamaz denen neler oluyor hayatta:34:

sevgili desem değil...
yavuklu desem değil..
çıktığı desem değil..
ne bileyim.

kız sürekli fotolarını gönderiyordu eşime annesi vasıtasıyla.
tel nosunu almalar, internetten eklemeler falan...

bilmiyorum belki de benim için kırmızı bir çizgi var, ben aşıp unutamıyorum.
eşim ise napalım olan olmuş diyor.
ne yalan söyleyeyim bana mide bulandırıcı geliyor.

eltim (!) eşime "hayatta ilk kez böyle duygular hissediyorum, sen benim için ilksin" diyen bi kız sonuçta çok da rahat olamıyorum..

Arkadaşlar,

Ne yapmalıyım?

başlığı okuyunca direk af edersin ama ohaa dedim.bi şey yaşamamış olsalar bile eşinin kardeşi nasıl olur kardeşiyle görüştüğü biriyle evlenir.eşin reddetmiş ama sonuçta kardeşi de biliyo yani zamanında eşini istediğini.yüzsüzlük az kalmış bence.bu arada geçen evlendiğini öğrendim dediniz kardeşiyle görüşmüyo musunuz normalde düğüne fln davet edilir annesi hiç bahsetmedi mi size onu anlayamadım.

Allah yardimcin olsun. Cok zor durum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

onlar evlendikten sonra sizin yapacak bir şeyiniz yok. ki nasibi siz değiştiremezsiniz.

zaten sevgili de olmamışlar eşinizle.
eşiniz elbette kardeşiyle görüşecek ama kızla pek bir araya gelmezsiniz.

zaten bir şey yapmak niyetinde değilim de kızla pek değil hiç bir araya gelmememiz lazım.
eşim de beni ezip geçmez diye düşünüyorum bu konuda ama mesela önümüzdeki ramazan bayramında eşim askerden dönüyor.
memlekete gideceğiz, eşim babasını ziyaret etmek istiycek ama eltim ve kardeşi de babasının evinde kalıyor. bu durumlarda nasıl bir tutum sergilemem lazım?

kavga etmeyi de denedim eşimle,
konuşmayı da,
düzgünce anlattım ama olayı çok büyüttüğümü düşünüyor.

ona mı bırakayım bu kararları, yoksa kesinlikle görüşmüycez konuşmuycaz diye çizgiler mi çizeyim kararsızım..

zaten bir şey yapmak niyetinde değilim de kızla pek değil hiç bir araya gelmememiz lazım.
eşim de beni ezip geçmez diye düşünüyorum bu konuda ama mesela önümüzdeki ramazan bayramında eşim askerden dönüyor.
memlekete gideceğiz, eşim babasını ziyaret etmek istiycek ama eltim ve kardeşi de babasının evinde kalıyor. bu durumlarda nasıl bir tutum sergilemem lazım?

konuşmayı da,

ona mı bırakayım bu kararları, yoksa kesinlikle görüşmüycez konuşmuycaz diye çizgiler mi çizeyim kararsızım..

bence de hoş bir durum değil zaten de.
hani artık evlenmişler ama kızsanız da kavga da etseniz değişen durum olmayacak.
iyisi mi ortama göre hareket edin.
evlerine gittiğinizde selam verirsiniz, zorunlu olmadıkca konuşmazsınız ama mecburen aynı ortamda olacaksınız.. gercekten bazı şeyler nasiptir.

başlığı okuyunca direk af edersin ama ohaa dedim.bi şey yaşamamış olsalar bile eşinin kardeşi nasıl olur kardeşiyle görüştüğü biriyle evlenir.eşin reddetmiş ama sonuçta kardeşi de biliyo yani zamanında eşini istediğini.yüzsüzlük az kalmış bence.bu arada geçen evlendiğini öğrendim dediniz kardeşiyle görüşmüyo musunuz normalde düğüne fln davet edilir annesi hiç bahsetmedi mi size onu anlayamadım.

düğün olmamış. kız kaçmış eşimin kardeşine.
babasının evine getirmiş o da. (babası yalnız yaşıyordu)
işte şimdi baba- kardeş- elti yaşıyorlarmış.

kayınvalidem de bi sürü eşya almış göndermiş işte ev için. kendisi bana günahını vermez oysa :)
eşimin kardeşi tabiki biliyor, zaten kız o çocuğa bizden intikam almak için gitmiş.

Bu kız bana yıllar önce ona bizim eşimle beraber olduğumuzu bizi rahatsız etmemesi gerektiğini söylediğimde "BU YAPTIĞIN YÜZSÜZLÜK, BİZİ EVLENDİRECEKLER" demişti düşünebiliyor musun?

Allah yardimcin olsun. Cok zor durum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sağol yarenyar, Allah kimseye böyle dert vermesin, ne yapacağımı şaşırdım :)

konuşmayı da,

Diğer kadın işin ayrı boyutu ama sonuçta kayınbiraderiniz, eşinizin kardeşi.
Naparsa yapsın kardeşler ve en azından kardeşiyle görüşmesini engellememeniz gerekiyor. Sonuçta kardeşinin yaptığı şey eşinizin hatası değil, kaldı ki eşiniz de hata olarak görmüyor. Evet kardeşinin eşiyle görüşmesini istememeniz normal ve doğal, ama kardeşiyle konuşmasına müdahale etmemeniz gerektiğini düşünüyorum.

düğün olmamış. kız kaçmış eşimin kardeşine.
babasının evine getirmiş o da. (babası yalnız yaşıyordu)
işte şimdi baba- kardeş- elti yaşıyorlarmış.

kayınvalidem de bi sürü eşya almış göndermiş işte ev için. kendisi bana günahını vermez oysa :)
eşimin kardeşi tabiki biliyor, zaten kız o çocuğa bizden intikam almak için gitmiş.

Bu kız bana yıllar önce ona bizim eşimle beraber olduğumuzu bizi rahatsız etmemesi gerektiğini söylediğimde "BU YAPTIĞIN YÜZSÜZLÜK, BİZİ EVLENDİRECEKLER" demişti düşünebiliyor musun?

ee ne oldu siz evlendiniz kız da yerinde duramadı tabii ki :53: ya ne diyim Rabbim kolaylık versin sana.eşin mutlaka görüşür kardeşi ne de olsa.hem eşin zamanında da olsa o kıza bi şey hissetmediği için onun açısından sorun teşkil etmiyo ama sen de insanlara güvenemiyorsun.kardeşi ne de derler ya atsan atılmaz satsan satılmaz diye o hesap işte eşinin de yapacağı bi şey yok ki.

bence de hoş bir durum değil zaten de.
hani artık evlenmişler ama kızsanız da kavga da etseniz değişen durum olmayacak.
iyisi mi ortama göre hareket edin.
evlerine gittiğinizde selam verirsiniz, zorunlu olmadıkca konuşmazsınız ama mecburen aynı ortamda olacaksınız.. gercekten bazı şeyler nasiptir.

eşimin beni aynı ortama sokmayacak olduğuna inanmak istiyorum..
düşündüğümde benim kız kardeşim benle evlenmek isteyen bi adamla evlenmiş olsa eşim beni görüştürmezdi kardeşimle.

Anlamadigim evlenmisler diyorsunuzz siz bu gelismelerden haberdar degilmiydiniz
bunun sozu nisani belli merasimlwei var

Bence de pek tasvip edilecek durum değildir ama siz de aradaki mesafeyi korumaya çalışacaksınız.İster istemez görmek bile insanı evlenseler dahi kardeşi ile sinir ve rahatsız eder.

Diğer kadın işin ayrı boyutu ama sonuçta kayınbiraderiniz, eşinizin kardeşi.
Naparsa yapsın kardeşler ve en azından kardeşiyle görüşmesini engellememeniz gerekiyor. Sonuçta kardeşinin yaptığı şey eşinizin hatası değil, kaldı ki eşiniz de hata olarak görmüyor. Evet kardeşinin eşiyle görüşmesini istememeniz normal ve doğal, ama kardeşiyle konuşmasına müdahale etmemeniz gerektiğini düşünüyorum.

ee ne oldu siz evlendiniz kız da yerinde duramadı tabii ki :53: ya ne diyim Rabbim kolaylık versin sana.eşin mutlaka görüşür kardeşi ne de olsa.hem eşin zamanında da olsa o kıza bi şey hissetmediği için onun açısından sorun teşkil etmiyo ama sen de insanlara güvenemiyorsun.kardeşi ne de derler ya atsan atılmaz satsan satılmaz diye o hesap işte eşinin de yapacağı bi şey yok ki.

evet eşime kısıtlama getiremem, ama bu durum da benim kabullenmem için çok zor.
kardeşiyle ilgili hiçbir şeylerine karışmamayı düşünüyorum aslında. sormayayım bile di mi eşime? hiç açmayayım bu konuyu? yani kardeşinden bahsetmesi gerektiğinde bile bilmek istemiyorum diyip konuyu kapatsam mı?

yakın memleketlerde oturuyoruz, bir ayağımız orada ailelerden dolayı.
illaki bi yerlerde karşıma çıkacak o kız da. o zaman hayatta hiç kimseyle münakaşa bile etmemiş biri olarak kızın saçını başını yolasım gelir diye korkuyorum :37:

o ikisinden çok eşimin asker dönüşünde önümüzde çizeceği yol aslında kafamı kurcalıyor.
kardeşi bize gelip kalırdı, memlekete gittiğimizde sürekli beraberlerdi. eşim maddi manevi destek olurdu. şimdi aynı ilişki bir şey olmamış gibi devam edecek mi onu merak ediyorum.

Anlamadigim evlenmisler diyorsunuzz siz bu gelismelerden haberdar degilmiydiniz
bunun sozu nisani belli merasimlwei var

kız kayınbiladerime kaçtı
sonra evine geri döndü
sonra kayınbiladerim gidip kendi başına istemiş (belki kayınvalidem de gitmiştir bilmiyorum)
yüzük takmışlar, çocuğun iş bulmasını bekliyorlardı.
1 ay olmadan kız tekrar kaçmış resmi nikah yapmışlar 1 hafta önce.
eşim de babasından öğrenmiş.
ben başka şehirdeyim ancak eşim anlattıkça haberim oluyor.

Bence de pek tasvip edilecek durum değildir ama siz de aradaki mesafeyi korumaya çalışacaksınız.İster istemez görmek bile insanı evlenseler dahi kardeşi ile sinir ve rahatsız eder.

evet kızla daha önce eşim için tartışmışlığımız var ya bu bile kendisinden nefret etmem için bir sebep bence :1:
artık sinirden gülesim geliyor yaşadıklarıma.

kız kayınbiladerime kaçtı
sonra evine geri döndü
sonra kayınbiladerim gidip kendi başına istemiş (belki kayınvalidem de gitmiştir bilmiyorum)
yüzük takmışlar, çocuğun iş bulmasını bekliyorlardı.
1 ay olmadan kız tekrar kaçmış resmi nikah yapmışlar 1 hafta önce.
eşim de babasından öğrenmiş.
ben başka şehirdeyim ancak eşim anlattıkça haberim oluyor.

evet kızla daha önce eşim için tartışmışlığımız var ya bu bile kendisinden nefret etmem için bir sebep bence :1:
artık sinirden gülesim geliyor yaşadıklarıma.

Aslinda iliski biliniyormus acaba engellenebilirmiydi
dusunemiyorum.esime cok asik olan birinin benim.eltim.oldugunu aala bir araya gelmez esimide getirmek..istemezdim

Back
X