- 6 Eylül 2013
- 89
- 44
- 288
- Konu Sahibi sirin_esmer
-
bi diyet günlüğüde ben açayım bakayımm...şimdiye kadar en şişman halimde 72 kiloydum,boyum 163. ideal kilom 56. öyle bi durumdayım ki kime sorsam sadece bi kaç kilo fazlan var diyor ama ben kendime giyecek bir şey bulamıyorum. Normal beden kıyafetlerin en genişi bana dar geliyor,büyük bedenlerin en küçüğü bol geliyor. kendime kıyafet bulamıyorum.Geçen gün öyle güzel bir trençkot beğendim ki bedeni yoktu onunda bana göre.içimde kaldı alamdım. 44 beden bile bazen olmuyor. ben bu hallere düşmemeliydim. 56 kiloya düşmeyi hedefliyorum,56 kilo olduğum zamanlarda 38 bedendim. kendim için uygun bi diyet listesi buldum birazdan onuda paylaşıcam =)
Bende 1.64 boyundayım, yakın hissettim seni kendime destek olayım dedimİnşallah kısa zamanda kurtuluruz kilolarımızdan. 56 kiloyken 38 bedendim demişsin ya, yakın bi zamanda mı kilo aldın? Çünkü yeni aldıgın bi kiloysa kısa sürede kilo verirsin bence. Bi de bedenler markaya göre çok farklı oluyor ben bi markada giydigim bi bedeni digerinde giyemeyebiliyorum. Tabi gönül ister ki, her renkte, bedende giysiyi gönlümüzce giyebilelim...
en son 56 kilo olduğumda 3 yıl öncesiydi. bayağı oldu aslında. sonra bi 72 ye kadar çıkınca kendimi durdurup 4 kilo verdim 68 e düştüm. ama tekrar bi kilo almışım. tekrardan başlıyorum bakalım.Desteğin için teşekkür ederim
Çok olmamış canım, sonuçta bi zamanlar 56 kiloymuşsun tekrar olmaman için hiç bi sebep yok.Hayatımızda böyle dönüm noktaları oluyor, önemli olan inanmak, sen kilo verecegine inandıktan sonra, kısa zamanda kilo verirsin eminim.
bi diyet günlüğüde ben açayım bakayımm...şimdiye kadar en şişman halimde 72 kiloydum,boyum 163. ideal kilom 56. öyle bi durumdayım ki kime sorsam sadece bi kaç kilo fazlan var diyor ama ben kendime giyecek bir şey bulamıyorum. Normal beden kıyafetlerin en genişi bana dar geliyor,büyük bedenlerin en küçüğü bol geliyor. kendime kıyafet bulamıyorum.Geçen gün öyle güzel bir trençkot beğendim ki bedeni yoktu onunda bana göre.içimde kaldı alamdım. 44 beden bile bazen olmuyor. ben bu hallere düşmemeliydim. 56 kiloya düşmeyi hedefliyorum,56 kilo olduğum zamanlarda 38 bedendim. kendim için uygun bi diyet listesi buldum birazdan onuda paylaşıcam =)
başarılar dilerim canım.umarım herşey istediğin gibi olur.
Bir sürü arkadaşımiz o kadar çok kilo verdi ki...sen mi veremiycen yeterki kararlı ol canım.Diyete girmek seni geriyor olabilir ...sen diyette oldugunu düşünme ve ben sağlıklı besleniyorum dersen inan o hayatını kabusa çeviren kilolar gider ve bir daha gelmezbu günlüğü açtığımda 69dan 65e kadar düşmüştüm, üniversite mezuniyetim içindi herşey, mezun oldum da 3 yıllık işsizlik süreci bile yaşadım-o dönemde yeme içmeme hiç dikkat etmedim-, 1 yıldır memurum, kötü giden tek şey 84 kilo olmam ve hala kilo vermeye çalışmam.. Neden kilo almaya bu kadar yatkınım Tanrım =( =(
Bir sürü arkadaşımiz o kadar çok kilo verdi ki...sen mi veremiycen yeterki kararlı ol canım.Diyete girmek seni geriyor olabilir ...sen diyette oldugunu düşünme ve ben sağlıklı besleniyorum dersen inan o hayatını kabusa çeviren kilolar gider ve bir daha gelmezpesetme ve yaza kadar ağır ama emin adımlarla fit bir görüntüye kavuşabilirsin.Ayda 3 kilo bile versen yaza herkesi kendine hayran bırakabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?