Ben 3 ayda 13 kilo verdim sende başarabilirsin hayırlı olsun günlüğün
Ben de 69 kiloyum ve ben de 15 kilo vermem lazim önceden çok azimliydim ama simdi cabuk bikiyorum belki azimli bir arkadas olursa ben de hirslanirim diye düsünüyorumSelamm
Bir sene oldu doğum yapalı kızlar ve kilolarla başım dertte ne yaptım ne ettimse gitmediler hiç birşey üstüme olmaz yakışmaz oldu beni en iyi anlayacak olan atkadaşlarkm gelin beraber birlikte başaralım.
54 hamile olmadan önceki kilomdu,doğuma 73kiloyla gittim,doğumdan sonra 63oldum vermeye çalışırken hoppp 69oldum çok üzüldüm gerçektn acıbenm vermem gereken 14-15kilo var vereceğim vermem gerek hadi bana destek
Buğunden itibaren başlıyorm spora başladım günlük bir saat yapıyorm ara ara yeşil çay içiyorm ,su içmeyen biriyin ama su içeçeğim çoook
Gece yatmadan önce tarçınlı süt içeceğim artı
Hadi bakalım gitsin kilolar yağlar dua edin
www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/3-ayda-15-kilo-verebilirmiyim-hemde-istedigimi-yiyerek.892739Nasil verdiniz bahsedebilirmisiniz?
Slm arkadaşımSelamm
Bir sene oldu doğum yapalı kızlar ve kilolarla başım dertte ne yaptım ne ettimse gitmediler hiç birşey üstüme olmaz yakışmaz oldu beni en iyi anlayacak olan atkadaşlarkm gelin beraber birlikte başaralım.
54 hamile olmadan önceki kilomdu,doğuma 73kiloyla gittim,doğumdan sonra 63oldum vermeye çalışırken hoppp 69oldum çok üzüldüm gerçektn acıbenm vermem gereken 14-15kilo var vereceğim vermem gerek hadi bana destek
Buğunden itibaren başlıyorm spora başladım günlük bir saat yapıyorm ara ara yeşil çay içiyorm ,su içmeyen biriyin ama su içeçeğim çoook
Gece yatmadan önce tarçınlı süt içeceğim artı
Hadi bakalım gitsin kilolar yağlar dua edin
selaaam hemen hemen ayniyiz bende 52 53düm evlendigimde sonra 58le hamile kaldim yine 58e düstüm ama az dikkat etmesem hemen 60 61i buluyorum önceden hic böyle degildim. Ve acaip cikolata manyagiyimYa ben yarışma deilde destek olalım ben kilo vermeye çalıştıkca alıyorum ya çok üzülüyorum hiç bişey olmuyor yakışmıyr sürekli göbek dışarda ıyyy
Üç sene öncesine kadar şimdikindn çok yerdim ama zayıftım anlamıyrm ya
Ben de sabah ilik suya limon sikp ictim.dun aksam salata yedim.Yatarken de yogurt icine yulaf kepegi koydum.Tatli oldugunda sadece tadimlik bakıyorumSabah kalkar kalmaz ılık su içtim bir saat sonra falanda kahvaltımj yaptım dikkat ederk
canım merhaba nasılsın?Ben de 69 kiloyum ve ben de 15 kilo vermem lazim önceden çok azimliydim ama simdi cabuk bikiyorum belki azimli bir arkadas olursa ben de hirslanirim diye düsünüyorum
Kilom disinda iyiyim canim.sen nasilsin?canım merhaba nasılsın?
nasıl gidiyor diyet?sende benim gibi veremedin kilolarını sanırımne olacak bizim halimiz
Eyvah yakalandimcanım merhaba nasılsın?
nasıl gidiyor diyet?sende benim gibi veremedin kilolarını sanırımne olacak bizim halimiz
yakalarım benKilom disinda iyiyim canim.sen nasilsin?
Eyvah yakalandim
Eyvah yakalandim
Kilo disinda iyiyim canim,sen nasilsin?
Diyetmi yapiyorumki kilo vereyim ama 69u gördüm 70 olmadan zayiflamam lazim bugün diyete basliyorum insallah bu sefer basaririm
Ya ben spor yapıyorm az yiyorm artı tarçınlı süt sabahta ac karnına ılık su içiyorm veee sarımsak tursusu yaptm bekliyorm canm kesin verecmherkes doğum yapmış kilo almış ben yapmadan aldım. bende 69 kiloyum 2 yıl oldu evleneli ve neredeyse 10 kilo aldım evlendikten sonra. hadi benide getirin gaza bende 10 kilo vereyimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?