herkes doğum yapmış kilo almış ben yapmadan aldım. bende 69 kiloyum 2 yıl oldu evleneli ve neredeyse 10 kilo aldım evlendikten sonra. hadi benide getirin gaza bende 10 kilo vereyimmmm
Ya ben spor yapıyorm az yiyorm artı tarçınlı süt sabahta ac karnına ılık su içiyorm veee sarımsak tursusu yaptm bekliyorm canm kesin verecm
Çok güzel başarılı gayet ya ben veremiyormBen spor yapamiyorum ya.Ama yapmam lazimm:/ sabah az yedim sonra elma ve limonlu yesil cay ictim...bi saat sonra da aksam yemegi yicem yaninda bi dilim ekmek yiyorm.erken yiyorm.6 dan sonra yemiyorum.bir de yatarkan yogurt icine yulaf kepegi yiyorm.
68,4 le.basladim bugun 3 gun oldu 67,5 kg ciktm.
Çok güzel başarılı gayet ya ben veremiyormkilo veriyim diorum alıyorum ya 69oldum canm çok sıkılıyor sporda yapıyorum bir haftadır napacam ben ya piskolojim bozuldu
67 son durumum
Ya ben dikkat ediyorum ama ben bugün tartildim 69olmusBen de 67 im.iki uc gun dikkat edemedimama tekrar dikkat etmeye basladim.birakmak yok:
Hedef 55
Ya ben dikkat ediyorum ama ben bugün tartildim 69olmusçok üzülüyorum ya
Kızlar sabah kalkıp lavaboya gittikten sonra tartilin doğrusu buymuş gün içerisinde sürekli tartiya cikmayin
68 bendiyetisyene gitmeyi düşünüyorum
Siz verirsiniz bu programla insallahGidebilirsin diyetisyene daha iyi olabilir.Benim o fırsatm yok.Kendi kendime vermeye calsyrm.
Benim 1 ay oldu baslayali.
Bugun 65,4 kg çıktım.4-5 gun bozdum arada.68,4le başlamıştım.
Sabah genelde domates salatalik yumurta peynir zeytin ekmeksiz.
Oglen yemiyorum gec uyandgim için ara ogun yogurt.
Aksam en geç 6da yiyorm
sebze yemegi- tavuk-balik tarzinda hafif seyler ve bol salata.bir dilim etimek.
Hergun iki bardak turk kahvesi içiyorm.Ve bi saat spor yapmaya calsyrm.
Sonunda 67 oldm
Kaç yaşındasınız evet ben dört aydır vermeye çalışıyorum vermeye çalışınca aldım hatta şimdi daha yeni bi tartida uzun zamandır düşüş yasamamistm şükür gidecek hepsiVerirsin biraz sabir gerekiyor ya.bazen uzun sure duraksiyor.Ben de 64.0 kg yum.
Kaç yaşındasınız evet ben dört aydır vermeye çalışıyorum vermeye çalışınca aldım hatta şimdi daha yeni bi tartida uzun zamandır düşüş yasamamistm şükür gidecek hepsi
bn 22 ya doğumdan sonra böyle kaldı30 yasindayim.senin yas kac.ben de bazen umutsuzlga kapiliyorum veremiyorm diye sonra birden düşüş goruyrm.cok sık tartiliyorum ya o da kotu:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?