• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6Ay dolunca burun revizyonu yapan varmı?

Tutmaz daha beter hale gelirsin sonra onun pişmanlığını yaşarsın benim iki sene oldu hala cesaret edemiyorum iyice otursun
Offf gercekten mi yaa ay gercekten gecenin bi saati oturdum hüngğr hüngğr agliyorum bu doktorlarin allah belasini versin ne diyim ki mahvoldu psikolojim ölmekten beter haldeyim amelşyat masasinda kalsaydim da bu gözlerim bu berbat burnu görmeseydi

Offf gercekten mi yaa ay gercekten gecenin bi saati oturdum hüngğr hüngğr agliyorum bu doktorlarin allah belasini versin ne diyim ki mahvoldu psikolojim ölmekten beter haldeyim amelşyat masasinda kalsaydim da bu gözlerim bu berbat burnu görmeseydi

ay hayırrr öyle şeyler deme bekle daha çok erken zamanla güzelleşecek ve sen alışacaksın o haline ha olmadı az bekler revizyon olursun ama süreçte kendini yıpratmak kendine yaptığın en büyük kötülük olacaktır 💕

Genelde 6 ay ve sonrası diyorlar cilt yapına göre vs değişir ideali tabiki iyice beklemek ama acil vakaları falan olunca bırak 6 ayı hemen bida ameliyata bile alıyorlar drlar riski en aza indirmek için 1 sene diyor sende bence dayanmaya çalış biraz iyileşsin burnun

Back
X