- 6 Ekim 2015
- 302
- 66
- 18
- 40
- Konu Sahibi Hayatbazen
-
Mama île ne işin var
Sütün varmış
Yoğurt yumurta sarısı vs başlayacaksın yavaş yavaş çorba püre
Ek gıda hazır ürün değil evdeki hazırlanan yîyeceklerdir
CANIM benim yaa kiyamam ben ona.. Peki hazir yogurtmuCanim bende ayni durumdayım. Bebegim 2 gun oldu 6 ayi biteli ama bebegim anne sütü haric hicbiseyi yemiyo. Aptamil veriyorm kusuyo, yogurt veriyorm yemiyo. Napacagimi bende bilmiyorm. Doktor yogurtla basla dedi ama onuda yemiyo
Aynen yumurta verilmez..Yumurta verilmez bu ayda sizde yanlis biliyorsunuz ,ilk kez ek gidaya baslayacak yumurta icin minimum 8-9 ay civari baslaniyor mercimek kadar o da
Etraftakilere sorarsak çorba pilav yemeklerden yedir diyolarEtrafindakilere bile sorsan fikir verirler,biraz arastir hazir gida ile baslanmaz ek gidaya bunu herkes bilir
Yok cnm hazir yogurt degil kaynanam taze mayaliyo hergun ama yemiyo. Simdi zaten hasta asiri oksurugu var, kusmasi var göğüs hiriltisindan doktor kalp atislarini bile dinleyemedi. Simdi yatirdilar hastaneye serum taktilar oyle caresizce bekliyorumCANIM benim yaa kiyamam ben ona.. Peki hazir yogurtmu
Ne yapim ilk çocuk olunca sutum yetio ama bi çok insan çocuğa yedir icir DİE baski yapiolar kafam karistiYa hu ne acelen var ,acillik ne var emsin emebildigi kadar
Ayrica rahat ol diger konularinda boyle fazlaca evhamlisin
Etraftakilere sorarsak çorba pilav yemeklerden yedir diyolar
RABBİM yardimcin olsun ne kadar zormus annelik.. İnsan kendini bile unutuyo onların gözlerini gozluyoruz.. İNSALLAH tez zamanda iyileşir küçük melekYok cnm hazir yogurt degil kaynanam taze mayaliyo hergun ama yemiyo. Simdi zaten hasta asiri oksurugu var, kusmasi var göğüs hiriltisindan doktor kalp atislarini bile dinleyemedi. Simdi yatirdilar hastaneye serum taktilar oyle caresizce bekliyorum
Ne yapim ilk çocuk olunca sutum yetio ama bi çok insan çocuğa yedir icir DİE baski yapiolar kafam karisti
Peki arkadaşlar ev yoğurdu diyoruzda bebeklere inek sütü zararli deilmi ilk bir yasina kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?