6haftalik hamilelerTaze anneler

Aydindankubra

Allah gönlümüze göre versn inşallah~~Kün fe yekün
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2016
27
20
3
34
6haftalik hamileler yardim edermisiniz lütfen
Son adetim 21 şubat 28 günde bir adet oluyorum
01.03 den beri yumurta kıvamı akıntı var düzenli ilişkide de bulunduk
Hala kasık Ağrım mesanemde baskı var hafif Ateşimde var gibi ve başımda ağrıyor
Sağ ve sol kasığımda batma var
Bazen iç bacağıma ince bi kramp giriyor
Sizce tutunma aşaması olabilirmi
Uzayan akıntının hala devam etmesi yarın adet olacakmış gibi his..
10 gün var bat a. Diş dolgusu yaptırmam lazım korkuyorum

Bence hamılesınız Allah'ın izniyle çünkü aynı belırtılerı yasadım

6haftalik hamileler yardim edermisiniz lütfen
Son adetim 21 şubat 28 günde bir adet oluyorum
01.03 den beri yumurta kıvamı akıntı var düzenli ilişkide de bulunduk
Hala kasık Ağrım mesanemde baskı var hafif Ateşimde var gibi ve başımda ağrıyor
Sağ ve sol kasığımda batma var
Bazen iç bacağıma ince bi kramp giriyor
Sizce tutunma aşaması olabilirmi
Uzayan akıntının hala devam etmesi yarın adet olacakmış gibi his..
10 gün var bat a. Diş dolgusu yaptırmam lazım korkuyorum
Bunların hepsi bendede var benimde son adet tarihim 12 şubat hatta bende akıntının rengide bi garip oldu kahverengimsi gibi

Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.. Bende hamileyim tahmine gore 6.haftaya giriyor ama maalesef doktorum koca bir hafta bebeğe bakmayı reddetti yarin bakılacak inşallah ... Korkuyorum isin açıkçası bir de ilk gebeliğim ve meme hassasiyeti dışında başka hicbisey hissetmiyorum :/

Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.. Bende hamileyim tahmine gore 6.haftaya giriyor ama maalesef doktorum koca bir hafta bebeğe bakmayı reddetti yarin bakılacak inşallah ... Korkuyorum isin açıkçası bir de ilk gebeliğim ve meme hassasiyeti dışında başka hicbisey hissetmiyorum :/
Canim bende de oyle her kesden soruorum bide bulantisi hich bi shey yok :) bende sadece halsizlik var bide gogus agrisi :) bence bizim ki,rahat hamileliklerden)

Canim bende de oyle her kesden soruorum bide bulantisi hich bi shey yok :) bende sadece halsizlik var bide gogus agrisi :) bence bizim ki,rahat hamileliklerden)
Bilmiyorum ki canım ya stres oldum biraz da vajina ağrısı cekiyorum çok hafif ama rahatsız edici şekilde değil dun de biraz kahvrengi akıntı oldu o da çok az oldu içimde korku var yarın olsa da doktora gitsem diyorum ilk gebelik olunca da baya bi cahillik oluyor

Kızlar bulantım ıyıce hat safhaya geldı ama ne çıkarma ne birşey sadece gün boyu bulanıyor.doktor bır ılac vermiştı bulantı ıcın ama kullanmaya tedırgınımvarmı bulantı hapı kullanan

bugün doktora gittim göremedik bebeğimi son adet tarihim 12 şubat. çok sancım var arada kahve akıntım oluyor iyiye işaret değil dedi. doktor alttan bakalım yada bir hafta bekleyelim bakalım dedi kalp atışını duyarım diye gittim ama göremedik :( Cok mu sabırsızım normalde ne zaman duyuluyor :( cok korkuyorum

Bilmiyorum ki canım ya stres oldum biraz da vajina ağrısı cekiyorum çok hafif ama rahatsız edici şekilde değil dun de biraz kahvrengi akıntı oldu o da çok az oldu içimde korku var yarın olsa da doktora gitsem diyorum ilk gebelik olunca da baya bi cahillik oluyor
Evet bende de ayni sheyler oluyor)ama korkmayalim stres yapmak bebege zarar olumlu dushunelim olumlu olsun Canim

Çok şükür kızlar daha ne istiyorsunuz
Bazı arkadaşlar hastalık gibi yaşıyor hamileliği :(

Benim 4.gebeliğim
24 yasindayim
ilk bebiş düştü sonra kizim geldi suan 5 yaşında
ikinci 3 aylik Karnımda öldü kürtaj :KK43:
Ücüncü oglum dogdu şuan 3yaşında
Allah nasip ederse tekrar evlat sahibi olucam
Bende de sadece göğüs acıması belirtim ve ilerledikçe uyku
Ader günü Test yaptim iki cizgiydi ertesi gün yine iki çizgi
Üç testten sonra emin oldum dr u aradım
Almanya'da oturuyorum kan vermek olay kadına dedim kan verip emin olmak istiyorum testler pozitif kolay kolay çıkmaz üç test tesadüf olmaz diyor
6.hafta da randevu verdi ultrasonda bakarız diye

Benim 4.gebeliğim
24 yasindayim
ilk bebiş düştü sonra kizim geldi suan 5 yaşında
ikinci 3 aylik Karnımda öldü kürtaj :KK43:
Ücüncü oglum dogdu şuan 3yaşında
Allah nasip ederse tekrar evlat sahibi olucam
Bende de sadece göğüs acıması belirtim ve ilerledikçe uyku
Ader günü Test yaptim iki cizgiydi ertesi gün yine iki çizgi
Üç testten sonra emin oldum dr u aradım
Almanya'da oturuyorum kan vermek olay kadına dedim kan verip emin olmak istiyorum testler pozitif kolay kolay çıkmaz üç test tesadüf olmaz diyor
6.hafta da randevu verdi ultrasonda bakarız diye
Bende Almanya da yashiyorum ayni sorunlari yashiyorum(

Back
X