6haftalik hamilelerTaze anneler

D dilek4203 canım biz 9+3 üz. Normalde son adetime göre 10+6 olmam lazım ama geç döllenmeden dolayı bir hafta gerideyiz. İkili taramada heycan demeyelimde tedirginim. İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz.rabbim yavrularımızı korusun. Akıntım benimde fazlasıyla var sarımsı. Siz kaç haftalık oldunuz? Mide ne durumda?

D dilek4203 canım biz 9+3 üz. Normalde son adetime göre 10+6 olmam lazım ama geç döllenmeden dolayı bir hafta gerideyiz. İkili taramada heycan demeyelimde tedirginim. İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz.rabbim yavrularımızı korusun. Akıntım benimde fazlasıyla var sarımsı. Siz kaç haftalık oldunuz? Mide ne durumda?
canım bende normal de 9+2 yim ama geç döllenmeden dolayı 8 haftalığım 3 hafta sonra ikili teste gideceğiz aklıma kötü şeyler geliyor ilk çocuğumda düşük oldu panik yapıyorum o yüzden midem felaket istifra etmekten bunaldım

canım bende normal de 9+2 yim ama geç döllenmeden dolayı 8 haftalığım 3 hafta sonra ikili teste gideceğiz aklıma kötü şeyler geliyor ilk çocuğumda düşük oldu panik yapıyorum o yüzden midem felaket istifra etmekten bunaldım
Aklına kötü kötü şeyler getirme canım yaa Allahım koruyodur onları. Olacağı varsa da zaten biz engel olamayız. Rabbim tüm evlatları sağlıklı akıllı olmasını nasip etsin. Korkma hiç içini ferah tut. Bende 2-3 kez istifra ettim onun dışında sabah akşam bulanıyo, çıkarsam daha iyi hissetçem belki ama sürekli bulantı beni zorluyo çok. P.tesi kan tahlillerim çok düşük çıktı telasemi taşıyıcıyım birde onun etkisiyle kendimi kötü hissediyodum. Doktorum kan ilacı verdi 3 gündür kullanıyorum ve yemek yemeye başladım sayılır, mide bulantım da sanki hafifledi gibi. İnşallah bir an önce geçer bu günşerde hamişliğimizin tadını çıkarırız ;)

Aklına kötü kötü şeyler getirme canım yaa Allahım koruyodur onları. Olacağı varsa da zaten biz engel olamayız. Rabbim tüm evlatları sağlıklı akıllı olmasını nasip etsin. Korkma hiç içini ferah tut. Bende 2-3 kez istifra ettim onun dışında sabah akşam bulanıyo, çıkarsam daha iyi hissetçem belki ama sürekli bulantı beni zorluyo çok. P.tesi kan tahlillerim çok düşük çıktı telasemi taşıyıcıyım birde onun etkisiyle kendimi kötü hissediyodum. Doktorum kan ilacı verdi 3 gündür kullanıyorum ve yemek yemeye başladım sayılır, mide bulantım da sanki hafifledi gibi. İnşallah bir an önce geçer bu günşerde hamişliğimizin tadını çıkarırız :KK66:
inşallah hangi ayda rahat edeceğiz çok merak ediyorum inşallah bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız o zaman da yazarız:)

inşallah hangi ayda rahat edeceğiz çok merak ediyorum inşallah bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız o zaman da yazarız:)
İnşallah canım. 4.ayla 7.ay en rahat dönem olduğunu söylüyolar. 8-9.aylarda iyice göbüşlerimiz büyüyeceği için ozamanda bi zorluyomuş . Bakalım yaşayıp görcez inşallah.

Back
X