Saç Rengi ve Saç Boyama 7.01 den sonra 10.0 ??nasil olur yardim lütfen

cileli0001

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2015
45
7
1
34
Selamlar
Benim sacim nasil desem kumral ama arada turunculukda var yansimada cunku sacimi aciciyla acmistim turuncu oldu üstüne 7..01 boya sürdum fena olmadi ama koyu bir renk oldu dün gitim 10.0 sac boyasi aldm sacima sürsem tupturuncumu olur cesarette edemedim acik turuncu olur diye iyce berbat etmeyim sacimi yardmlr icin cok tskler acik ķuĺlü kumral istiyorum saçimi

önce biraz bekle açıcı varsa altında akar o zaten ondan sonra boyarsın..

Ense kısmından bir tutama sür bak nasıl olucağına ben hep öyle yaparım bütün saçı riske atmajtan iyidir yapıcağın islemde bi iku ton rengini acar ancak turunculuk istemiyosan 10 .1 almaliydin

Turuncumsu bi renk olur evet ve saç rengini cok fazla acmaz. Suan boyadıgın renk aktıktan sonra boyamalısın. Onda bile eğer turuncusuz altın sarısı olmayan bir sarı istiyorsan, 10.1 almalıydın. 10.0 saçını dore yansımalı bir sarı yapar. Ama ilk boyamanda zaten sarı bile olmaz anca 3. boyamanda falan sarıya ulaşırsın.

Çok kötü bir rek olur.ben 7 31 bal petegi yapmıştım. Kumral oldu yani.Üzerine 10 01 bide kullu sarı boyamistim.acilmadi dipler sapsarı altlar turuncu sari acayip saçma bişey oldu.hemen gittim 8 boyadim açık kumral koyu sarı güzel bi renk oldu.çok açılmaz ve turuncu olur.benimki kulluydu seninki değilmiş tam havuç olur valla.zaten turunculuk var diyosun. Birkez kolestonla açıp 8.1 boya sonra 9.1 sonra turunculuk bitmisse 10 boyarsın varsa 10 01.aşama aşama git.benim çok güzel oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…