7+1 Günlük Gebelikte Kanama

Bosnali34

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2021
88
47
8
37
Kızlar selam. Geç döllenme ile 7+1 günlük gebeyim. Dün gece kanamam oldu. Hastaneye gittik, bebek sağlıklı ve kalp atışları duyuluyor. Lakin kanama hâlâ devam ediyor. Progestan ilaç verdi günde iki kez uygulamamı söyledi. İçim hiç rahat değil resmen kıpkırmızı kan var. Bu durumu yaşayan oldu mu daha önce? Lütfen cevap verin psikolojik olarak çok zor durumdayım. Teşekkürler

Benmde 11 haftalıkken kanamam oldu. Düşük riski var dedi progestan verdi kese etrafında kanama yoktu yerleşme kanaması dır canm ilacı aksatma

Merhabalar cok geçmiş olsun benim basıma geldi 7+1 de aynı kanamam oldu az böyle peçeteye geldi hemen progestan fitil vardı attım o gün .ertesi gün doktora gittik kese kalp atışı normaldi ama kese etrafında bazı yerlerde kanama var dedi iğne yaptı progestana devam dedi ( doktora gittiğim gün ve ertesi gün lekelenme olarak kahverengi geliyordu ama bugün kesilmiş durumda cokşükür .. inşallah sonu da iyi olur ya

Benmde 11 haftalıkken kanamam oldu. Düşük riski var dedi progestan verdi kese etrafında kanama yoktu yerleşme kanaması dır canm ilacı aksatma
Bana da kanamayı her zaman düşük riski olarak alırız dedi. Önce iğne ve serum verdi, bugün de progestana başladım. Aksatmam canım aksatmam da mutlu son olur inşallah

Bakalım benimki ne kadar sürecek.. Bazıları 9 ay kanama yaşayabiliyormuş. İlacı kullan sabret dua et dedi doktorum. Elden ne geliyor ki zaten.. Sana da çok geçmiş olsun, yinelenmez inşallah

Benimde 8. Haftada olmuştu ama benden kaynaklı 7 litrelik yoğurt mayalanmış tencereyi yerden baskı ile kaldırdım o an zaten bir kötü oldum. Ertesi gün alttan jel yaparken jel gitmedi ve bir sancı saplandi karnıma nefes alamamıştım. Bir dakika sonra geçti gece uyandığımda senin gibi kıpkırmızı kan peçete de . Birde benim tüp bebek ile ikizdi. Acile gittik alet eskiydi yaptığım belki o an hataydı ama görmeden rahat etmeyecektim. Acilde nöbetçi olan kadın doğum doktoru da tedaviyle eşinin hamile kaldığını söyledi. Bayağı eldiven geçirdi temiz hijyen hale getirip aleti alttan soktu. Karından duyamadık çünkü aklım çıkmıştı. Çok şükür ikiside ordaydi. Aleti bir çıkardı ucu çamur gibi kan vardı. Pıhtı atmıştım..iki kesimin ortasında tam çok şükür minik kesem yani kızım yerini değiştirdi de tehlikeden uzaklaştı
. İki hafta sonra gittiğimde yakın olan kese yukarı çıkmış.. pıhtı halen var orda dedi büyük kısmı atmışsın ama içerde de kalmış demişti doktor. Vücut onu zamanla emer merak etme demişti. Çok şükür daha da olumsuz yönde bir şey yaşamadım

Geçmiş olsun, sağlıkla almışsındır inşallah kucağına. Ben bir kimyasal bir dış gebelik geçirdim. Bu üçüncü gebeliğim ve ilk kez kalp atışı duydum. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı sonuçlanır Yorumlara bakılırsa kanama yaşayıp sağlıklı gebelik geçirenler var.

Bana da kanamayı her zaman düşük riski olarak alırız dedi. Önce iğne ve serum verdi, bugün de progestana başladım. Aksatmam canım aksatmam da mutlu son olur inşallah
İnsallah canm bendr deliler gibi ağlamıştım ama cok sükür bidaha olmadı

Aldım aldım canım 16 aylık oldular çok ciddi Bir yüzde ilk üç ayda bir kez dahi olsa bu olayı yaşıyor. İçine ferahlık girsin sağ salim kavuş bebeğine inşallah

Yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim içime su serptiniz Allah hak eden ve evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin Ben de sabretmeye devam, görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler..

bende ferahlık vermeye geldim.. kuzenim 6 ay boyunca kanaması vardı çok şükür sağlıkla kucağına aldı bebeğini.. ilaçlarını düzenli kullan birde tabiri caizse bardak bile kaldırma allahın izniyle kucağına alırsın inşalah

Çok teşekkür ederim hayırlısıyla sağlıkla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…