7+2 de embriyo gözükmedi

CRHMELT

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2020
250
110
23
28
İyi günler, Bugün kontrole gittik 7+2de kese var bebek görünmedi doktor ya çok küçük dedi yada boş gebelik dedi 1 hafta bekligeceğiz bu durumu yaşayan var mı

İyi günler, Bugün kontrole gittik 7+2de kese var bebek görünmedi doktor ya çok küçük dedi yada boş gebelik dedi 1 hafta bekligeceğiz bu durumu yaşayan var mı
Canimm benimde öyle muhtemelen,6+1 di benim dün iki doktora gittik,ilki kesemin çok büyüdüğünü ama içeride bir bebek olmadığını boş gebelik olduğunu söyledi,sonra başka doktora gittik oda yolk kesesini ve bebeği gördüğünü söyledi ama çok küçük dedi, erken olabilir ,bekleyelim dedi,kese boyutum 20 mm . İlki kesemin ölçüsünü daha bile büyük söyledi, inşallah başka türlü ilerler, eğer boş gebelikse de çok uzulmeyelim çünkü hasta bir embriyo demek bu , stres yapma arkadaşım

İnşallah canım yani herhangi bir lekelenmem herhangi bir sıkıntım yok ama artık bilmiyorum yani diyorum ki sıkıntı olsa bir sıkıntı olurdu değil mi sizde var mı bir sıkıntı

İnşallah canım yani herhangi bir lekelenmem herhangi bir sıkıntım yok ama artık bilmiyorum yani diyorum ki sıkıntı olsa bir sıkıntı olurdu değil mi sizde var mı bir sıkıntı
Yaa nasıl gidiyor derken aslında sonrasında kalp atışı yada bebeğin gelişimi normal mi o manada sordum yanlış anlamayın ,benimde Fiziksel bir sıkıntım yok, sadece bebek gorunmezse diyr korkuyorum benimde ilk gebelik

Bence bekleyin henüz erken olabilir.
Vajinal ultrasonla baktırdınız mı bilmiyorum ama bir dahakine mutlaka baktırın.
Bazen alttan bakınca görüyorlar.

Canım doktor dedi bakalım da ben istemedim perşembe tekrar kontrole gideceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…