- 15 Mayıs 2022
- 132
- 53
- 48
- 35
- Konu Sahibi Zehra simsek
-
Bende 7+2 yım benimde mid m çok fazla bulanıyor rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin7+2 günlük hamileyim çok üşüyorum normalmi arkadaşlarmide bulantısı istifra çok fazla
Merhaba en son adetiniz ne zaman acabaBende 7+2 yım benimde mid m çok fazla bulanıyor rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
11.11 son adet tarihimMerhaba en son adetiniz ne zaman acaba
Amin inşallah canım ben hem istifra hem bulantı çok üşüyorum ev sıcak olmasına rağmenBende 7+2 yım benimde mid m çok fazla bulanıyor rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Rabbim hayırla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahNormal canım çok kalın çorap giy asla ayağıni ve mideni üşütme.
Mide bulantısına mineralli su çok iyi geliyor gazlı ya bastırıyor ( hiç bir zararı yok hatta çok faydalı)
Bende 7 haftadan 22 ye kadar her sabah istifra yaşadım
Sanmam canım bende onlardan içtim bı kaç defa hamileyiz normal hormonlar altüstRabbim hayırla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahcanım patik çorap üzerimizde kalın giyiniyorum idrarda enfeksiyon var dedi toz içtik tek içimlik aceba ondan mı böyle oldu
İlk haftalarda dengem bozulduSanmam canım bende onlardan içtim bı kaç defa hamileyiz normal hormonlar altüst
Ben de 7+3 üm mide bulantısı yanması çok fena herşeyden tiksiniyorum mutfağa giremiyorum sağlıklı şeyler tüketemiyorum meyve hariç7+2 günlük hamileyim çok üşüyorum normalmi arkadaşlarmide bulantısı istifra çok fazla
Ben bugün doktora gittim bebeğim 6+3 lukmus kalbi atıyor çok şükür hafif lekelenmem oluyr arada sizde oluyor muAmin inşallah canım ben hem istifra hem bulantı çok üşüyorum ev sıcak olmasına rağmen
Hayırlı olsun canım yok hiç lekelenme olmadı bendeBen bugün doktora gittim bebeğim 6+3 lukmus kalbi atıyor çok şükür hafif lekelenmem oluyr arada sizde oluyor mu
Bende aynı canım yediklerim midemi yakıyor istifra tiksinme sıcak birşey yiyip icemiyom Allah yardımcımiz olsunBen de 7+3 üm mide bulantısı yanması çok fena herşeyden tiksiniyorum mutfağa giremiyorum sağlıklı şeyler tüketemiyorum meyve hariç
Yumurtaya bayılan ben günlerdir yiyemiyorum
Yemek kokuları beni öldürecek buzdolabını bile açamıyorum halbuki dört beş gün öncesinde çok iyiydim
İnşallah bir an önce geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?