7+2 günlük hamileler.. 🤗

Normal canım çok kalın çorap giy asla ayağıni ve mideni üşütme.
Mide bulantısına mineralli su çok iyi geliyor gazlı ya bastırıyor ( hiç bir zararı yok hatta çok faydalı)
Bende 7 haftadan 22 ye kadar her sabah istifra yaşadım

Bende bugün 6. Haftalığım sabahları çok mide bulantısı oluyor karnım ağrıyor ara sıra üşütüyorum ara sıra kasıklarımda da ara ara şiddetli sancı olup hemen geçiyor dayanılmıcsk ağrı değil ama

Normal canım çok kalın çorap giy asla ayağıni ve mideni üşütme.
Mide bulantısına mineralli su çok iyi geliyor gazlı ya bastırıyor ( hiç bir zararı yok hatta çok faydalı)
Bende 7 haftadan 22 ye kadar her sabah istifra yaşadım
Rabbim hayırla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲 canım patik çorap üzerimizde kalın giyiniyorum idrarda enfeksiyon var dedi toz içtik tek içimlik aceba ondan mı böyle oldu

Rabbim hayırla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲 canım patik çorap üzerimizde kalın giyiniyorum idrarda enfeksiyon var dedi toz içtik tek içimlik aceba ondan mı böyle oldu
Sanmam canım bende onlardan içtim bı kaç defa hamileyiz normal hormonlar altüst 😂

7+2 günlük hamileyim çok üşüyorum normalmi arkadaşlar😔 mide bulantısı istifra çok fazla
Ben de 7+3 üm mide bulantısı yanması çok fena herşeyden tiksiniyorum mutfağa giremiyorum sağlıklı şeyler tüketemiyorum meyve hariç
Yumurtaya bayılan ben günlerdir yiyemiyorum
Yemek kokuları beni öldürecek buzdolabını bile açamıyorum halbuki dört beş gün öncesinde çok iyiydim 😭😭
İnşallah bir an önce geçer

Merhaba 7+6 dan selam. Benımde bulantım ara ara oluyor bir gün iyiysem bir gün kötüyüm. Halsizlik uyku hali oluyor bazı günler . Ama son 2 3 gündür sırt ağrım var boynumdan başlayıp kaburgamın bitimine kadar devam eden özellikle sol tarafımda endişeleniyorum kalp vs mi diye kan idrar tetkiklerimi yeni yaptırdım çok şükür sıkıntı çıkmadı🙏🏻 Ama sırt ağrısı beni mahvediyor yaşayan var mı aranızda

Ben de 7+3 üm mide bulantısı yanması çok fena herşeyden tiksiniyorum mutfağa giremiyorum sağlıklı şeyler tüketemiyorum meyve hariç
Yumurtaya bayılan ben günlerdir yiyemiyorum
Yemek kokuları beni öldürecek buzdolabını bile açamıyorum halbuki dört beş gün öncesinde çok iyiydim 😭😭
İnşallah bir an önce geçer
Bende aynı canım yediklerim midemi yakıyor istifra tiksinme sıcak birşey yiyip icemiyom Allah yardımcımiz olsun

Back
X