Herkese merhaba,
Benim derdim tam da başlıktaki gibi. İşe giderken sabahları çok zor kalkıyorum, 10 kere alarm erteleye erteleye.
İşten eve dönerken kafamdaki tek şey gideyim de uzanayım.
Eve varıyorum, saate bakıyorum saat 10-11 olsa da uyusam diye.
Ne yemek yapasım geliyor, zaten bayılmam ev işlerine, ne de bir şeylerle uğraşasım.
Kan değerlerime baktıracağım ama ben iş dönemlerinde hep böyleydim. Staj zamanım, önceki işim, baygın gibi gelir yatardım.
Bir de beni görseniz son derece enerjik bir insanımdır ama böyle böyle hayat kalitem düştü.
Şu kitapları okuyup şu filmleri izleyeceğim, şu mekanlara etkinliklere gideceğim derken evde kendimi kanepede buluyorum.Eşim çok uykucudur, tam bir keyif insanıdır bir de evde 3 kedi...Bunlara baka baka mı bezgin bekir oldum, anlamadım.
Konuyu açma sebebim, beni bir silkeleyin, benzer durumu yaşayan aşan ya da bana tavsiye verebilecek olan var mı? Yemek, ev düzeniniz nasıl? Günlük rutinde herkes mi bu enerji kaybını yaşıyor, sorun bende mi?
Tavsiyelerinizi bekliyorum, ufak bir mevzu gibi gözükse de günlerim anlamsız, kalitesiz ve bitkin bir şekilde geçiyor, hiç memnun değilim. Bir el atıverin