Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde seninki gibi 15 mm dedi keseye ve içi hala boş haftaya bakıcaz dedi bilmiyorum umarım yine kürtaj olmaz7+3 ultrasyona göre 6+3 boş kese gibi denildi Eki Görüntüle 3368082
aynı kaderi yaşıyoruz inşallah rabbim ikimize de müjdeli haberi verirBenimde seninki gibi 15 mm dedi keseye ve içi hala boş haftaya bakıcaz dedi bilmiyorum umarım yine kürtaj olmaz
Ne yaptınız ?Benimde seninki gibi 15 mm dedi keseye ve içi hala boş haftaya bakıcaz dedi bilmiyorum umarım yine kürtaj olmaz
Sizinkinde bise gorunuo sanki tabi dr daha bilir. Ben bos gebelikten 10 kasimda kurtaj oldum 8 haftaya kdr bekledi dr ama kese bomboştu malesef. Suan tekrar hamileyim. Kurtajdan sonra hamile kalmak kolay oluyor7+3 ultrasyona göre 6+3 boş kese gibi denildi Eki Görüntüle 3368082
İki gün sonra kontrolüm var hala bekliyorum ama pek umudum yom göğüslerim bile 1 haftadır normale döndü sankiNe yaptınız ?
İnşallah umut allahtan bende yarın gideceğimİki gün sonra kontrolüm var hala bekliyorum ama pek umudum yom göğüslerim bile 1 haftadır normale döndü sanki
İki gün sonra kontrolüm var hala bekliyorum ama pek umudum yom göğüslerim bile 1 haftadır normale döndü sanki
İnşallah güzel yorumunu için teşekkürler umut rabbimdenSizinkinde bise gorunuo sanki tabi dr daha bilir. Ben bos gebelikten 10 kasimda kurtaj oldum 8 haftaya kdr bekledi dr ama kese bomboştu malesef. Suan tekrar hamileyim. Kurtajdan sonra hamile kalmak kolay oluyor
Rabbim yüzümüzü güldürsünİnşallah umut allahtan bende yarın gideceğim
Merhaba ne yaptınız benim kontrol akşama, iki gündür akıntı içinde pembelikler görüyorum ve kasık ağrım var biraz tedirgininİnşallah umut allahtan bende yarın gideceğim
Benimde aynı oldu maalesef üzülmeyelim en azından içinde kalbi duran bir embriyo yoktu ben öyle düşünüyorum ve kendimi avutuyorum. En kısa zamanda Allah kucağımızı doldursunMaalesef canım olumsuz boş kese kürtaj olcam haftaya
Amin canımBenimde aynı oldu maalesef üzülmeyelim en azından içinde kalbi duran bir embriyo yoktu ben öyle düşünüyorum ve kendimi avutuyorum. En kısa zamanda Allah kucağımızı doldursun![]()