- 5 Aralık 2014
- 57
- 42
- 8
- 39
- Konu Sahibi koorkuuyooruum
-
sanırım durumlarımız benziyor bende çarşamba günü gittim doktora kese boyutu 10 mı bebbek var ama kalp atışları yok doktor büyük ihtimal olmayacak dedi haftaya kadar bekleyelim vakumla alırız dedi ama benim hiç ümidim yok aklında bir şüphe kalacaksa bir doktora daha görün ben öyle düşünüyorum pazartesi başka bir doktora gidip eğer aynı şeyi söylerse çarşambay akendi doktoruma kürtaja hazır olarak giderim diyorum sabır dünyası ya dahada büyüdükten sonra olsaydı bundada vardır bir hayır...8 gun once beta hcg sonucum 18000 di dun bakildi 30000 sonucla kese uyumlu ama kesenin ici bos kese boyutu 21mm doktor bos gelin alalim dedi benm durumumda olan varmi kanamam yok beklemlym aldirmalimi cok korkuyorum bebegi gec gozuken yok mu
oncelikle rabbim yardımcımız olsun. Bende seninle aynı durumdayım cnm. İki haftadır bebeğim bi gun bile gelişmşyo. Dktr once boş gebelik drdi sonra syrıntılı ultr. İle yok boş drğil ama gelişmiyo dedi. Geçen gun kanama şikayetiyle bi gece hastanede yattım. Dktr bi hafta daha verdi ondan sonra karar vericek. Bence sende bi hafta enaz bekle. Booll bool dua et. Kenzül arş diye bi dua var. Hacet duası onu oku. Yapacak başka bişeyimiz yok cnm8 gun once beta hcg sonucum 18000 di dun bakildi 30000 sonucla kese uyumlu ama kesenin ici bos kese boyutu 21mm doktor bos gelin alalim dedi benm durumumda olan varmi kanamam yok beklemlym aldirmalimi cok korkuyorum bebegi gec gozuken yok mu
valla kaçgundur o duayı okuyorum içim umut dolu. İnş rabbim şifasını gonderir. Eğer iyi sonuç alırsam duayı forumda da paylaşırım. Onun okunma adabı var. Netten bak oyle oku. Ve inanarak oku. İnş rabbim bebeklerimizi bağışlar bizetamam canim bol bol dua etmekten baska birsey gelmez elden bakalim pazartesi gunu belki iyi haberlerle doneriz umidimi yitirmek istemiyorum sende yitirme
benım ıkıncı oglum gc gorunmustu az daha bekle canım8 gun once beta hcg sonucum 18000 di dun bakildi 30000 sonucla kese uyumlu ama kesenin ici bos kese boyutu 21mm doktor bos gelin alalim dedi benm durumumda olan varmi kanamam yok beklemlym aldirmalimi cok korkuyorum bebegi gec gozuken yok mu
canım doktorun verdımı bılmıyorum ama decavıt var vıtamın onu kullan benımkıde gelısmıyodu doktor gelişmezse duscek dedı decavıt verdı 1 hafta sonra fark etmıstıoncelikle rabbim yardımcımız olsun. Bende seninle aynı durumdayım cnm. İki haftadır bebeğim bi gun bile gelişmşyo. Dktr once boş gebelik drdi sonra syrıntılı ultr. İle yok boş drğil ama gelişmiyo dedi. Geçen gun kanama şikayetiyle bi gece hastanede yattım. Dktr bi hafta daha verdi ondan sonra karar vericek. Bence sende bi hafta enaz bekle. Booll bool dua et. Kenzül arş diye bi dua var. Hacet duası onu oku. Yapacak başka bişeyimiz yok cnm
ya canım sımdı yenıden okudum msjını ben doktora gıttıgımde doktorum hcg 500 un ustunde cıkarsa boş gebelık deıldır dedı sakın gıdıp aldırma senın degerın cok yuksek benımkı 800 kusurmuydu neydı doktor boş olma ıhtımalı yok dedı8 gun once beta hcg sonucum 18000 di dun bakildi 30000 sonucla kese uyumlu ama kesenin ici bos kese boyutu 21mm doktor bos gelin alalim dedi benm durumumda olan varmi kanamam yok beklemlym aldirmalimi cok korkuyorum bebegi gec gozuken yok mu
bende bunu 8 haftadan sonra duymustum bazen oluyo oyle geç gelişiyo yada geç döllenme oluyo doktorlar neden hemen kurtaja yonelıyolar anlamıyorumCanim ben bebegin kalp atislarini 10 haftalıkken duymuştum inşallah sizde duyarsiniz umudunu kaybetme
İhtimal vermiyorlar sanirim canm ama mümkün oluyor gazi ultrasonlardan da kaynaklaniyorbende bunu 8 haftadan sonra duymustum bazen oluyo oyle geç gelişiyo yada geç döllenme oluyo doktorlar neden hemen kurtaja yonelıyolar anlamıyorum
aynen aynı gun ıcınde ıkı gırdıgım ultrasonda bebegın boyutları farklı cıktıİhtimal vermiyorlar sanirim canm ama mümkün oluyor gazi ultrasonlardan da kaynaklaniyor
doktr vermedi cnm. Ondan habersiz kullanırsam sorun olur mu sencecanım doktorun verdımı bılmıyorum ama decavıt var vıtamın onu kullan benımkıde gelısmıyodu doktor gelişmezse duscek dedı decavıt verdı 1 hafta sonra fark etmıstı
yok canım onu zaten butun gebelıklerde verıyolar kullan sen bısey olmaz doktorun neden vermedı onuda anlamıs deılım benım doktorum gelişmedıgını gorunce hemen verdı kullan sen bısey olmaz zaten gebelere verılen bı vıtamın ıns bebegını gelıstırırdoktr vermedi cnm. Ondan habersiz kullanırsam sorun olur mu sence
cnm sence benim durumumda umut var mıdır. 2 haftadır hiç ilerleme yok. Ama kanamam kesilmiş. Gerçi allahtan umit kesilmez zatrnyok canım onu zaten butun gebelıklerde verıyolar kullan sen bısey olmaz doktorun neden vermedı onuda anlamıs deılım benım doktorum gelişmedıgını gorunce hemen verdı kullan sen bısey olmaz zaten gebelere verılen bı vıtamın ıns bebegını gelıstırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?