Kanama olmadığı sürece birşey olmaz inş rahim büyümesi karın ağrısı yapabiliyor ara araMerhaba kızlar 7+4 gün hamileyim cuma günü kontrole gittik 2. Kontrolüm gayet herşey iyi dedi doktorum.
Ama bugun öyle bir karın ağrısı çekiyorum ki anlatamam beni resmen uykumdan kaldırdı. İnanılmaz bir karın sancısı çekiyorum resmen agladımmmm.
Sizdede oluyor mu lütfen yaşan varmııı ?
Hayır kanama yok ama çok ağrıyor karnımKanama olmadığı sürece birşey olmaz inş rahim büyümesi karın ağrısı yapabiliyor ara ara
Yeni gitmissin kontrole ilk aylar rahim çok hızlı büyüyor hafta içi bayram öncesi bikez daha gidersin olmazsa cnm için rahat ederHayır kanama yok ama çok ağrıyor karnım
Eşimde öyle diyor ama gaz yapıyorumGazdir
Evet yaaa pazartesi günü gitmeyi düşünüyorum inşaAllah birşey yoktur ama çok ağrıyor abla öyle böyle değil ha daha sonra geçiyor ara ara geliyor geçiyor.Yeni gitmissin kontrole ilk aylar rahim çok hızlı büyüyor hafta içi bayram öncesi bikez daha gidersin olmazsa cnm için rahat eder
Tamam iste yapana kadar sikistiriyor :) evde iki dusuk yaptim yemin ederim gaz sancisi cektigim gece kadar aci cekmedim. Hatta esim tekrar dusuk yapiyorum sanmisti. (Hamile degildim)Eşimde öyle diyor ama gaz yapıyorum
Ay çok şükür evet bende öyleyim ama yok böyle bir karın ağrısıBen de 8+0 oldum bugün, dün resmen mens ağrısı çektim 2 saat ağrıdan yerimde duramadım resmen. Kanama olmadığı için normal karşıladım.
Gaz için ne yapmalıyımTamam iste yapana kadar sikistiriyor :) evde iki dusuk yaptim yemin ederim gaz sancisi cektigim gece kadar aci cekmedim. Hatta esim tekrar dusuk yapiyorum sanmisti. (Hamile degildim)
Aynen resmen mens ağrısı idi. Benim menslerim ağrılı geçer. İlaç kullanmamak için direndim geçti.Ay çok şükür evet bende öyleyim ama yok böyle bir karın ağrısı
Nasil anladi doktor bunu bende 10 haftalik hamileyim 3 gunde bir cikiyorum tuvaleteGaz ve kabıztan dolayı karın ağrısı çekiyormuşum
Ultrasondami belli olduNasil anladi doktor bunu bende 10 haftalik hamileyim 3 gunde bir cikiyorum tuvale
Canım ben affedersin yaparken çok zorlanıyordum ve makatta kan geliyordu çok zorlandığı için çok şükür biraz daha iyi olduNasil anladi doktor bunu bende 10 haftalik hamileyim 3 gunde bir cikiyorum tuvalete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?