7,5 aylık hamileyim ve aldatıldım yardım edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cyge

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2012
1.221
63
358
46
İstanbul
Merhaba arkadaşlar 10 yıllık evliyim kızım 9 yaşında bizimki farklı bir evlilik çocukluk arkadaşıyız ayrıca gençliğimizdede kanka tabiri denilir ya öyle sıkı arkadaştık sonra aşka ve evliliğe adım attık.10 yıl içinde hiç bir zaman eşimden şüphelenmedim öyle bir şey hissetmedim ama son 2 aydır farklılaştı face şifresi değişti sanki gizli saklı konuşmalar gibi hissettim en son için şehir dışına çıktı 1 günlüğüne yani uzun lafın kısası son 2 haftadır özellikle şüpheliyim ki gerçekten kadın hissediyormuş nunu anladım.

Dün gece nası olduysa akılsız kocam facebook açık unutup kapatmış leptopu bende açınca direk açıldı çaktırmadım.Uykum yok sen yat ben oturucam dedim.Zaten hamilelikten dolayı uyuyamıyorum ve facede bir kızla yazışmalarını buldum kardeşim eşi ile birlikte barlar dickolar gezilmiş kızla yazışması resmen filört şeklinde şok oldum kendimi zor sakinleştirdim.Kaldırdım eşimi tabi kal geldi düşündüğün anlamda aldatma yok aramızda birşey geçmedi yok o daha çocuk gibi gerizekalı açıklamalar yapsada okuduklarım o kdar açık o kadar netki cinsellikten banane ben his olarak yalan olarak kandırılma olarak enayi yerine konularak üstelik hamileyken üstelik ben istemediğim halde kendisinin 3 senedir yalvarmaları ile kalınan bir hemilelik sadece yatak odasından çıkardım çok sinirliydim bebeğime birşey olmasın diye konuşmadım çok korktu gebersin neyse yani durum bu psikolojik olarak çok kötü değilim ağlamaklıyım ama güçlüyüm kendime güvenim tam ama ona karşı nefret hissediyorum.Aynı zamanda kardeşimde aldatıldı onada aktardım yazışmaları oda şokta yorumlarınızı bekliyorum nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım çok çok çok karışığım ne olur tecrübelerinize ihtiyacım var.

Merhaba arkadaşlar 10 yıllık evliyim kızım 9 yaşında bizimki farklı bir evlilik çocukluk arkadaşıyız ayrıca gençliğimizdede kanka tabiri denilir ya öyle sıkı arkadaştık sonra aşka ve evliliğe adım attık.10 yıl içinde hiç bir zaman eşimden şüphelenmedim öyle bir şey hissetmedim ama son 2 aydır farklılaştı face şifresi değişti sanki gizli saklı konuşmalar gibi hissettim en son için şehir dışına çıktı 1 günlüğüne yani uzun lafın kısası son 2 haftadır özellikle şüpheliyim ki gerçekten kadın hissediyormuş nunu anladım.

Dün gece nası olduysa akılsız kocam facebook açık unutup kapatmış leptopu bende açınca direk açıldı çaktırmadım.Uykum yok sen yat ben oturucam dedim.Zaten hamilelikten dolayı uyuyamıyorum ve facede bir kızla yazışmalarını buldum kardeşim eşi ile birlikte barlar dickolar gezilmiş kızla yazışması resmen filört şeklinde şok oldum kendimi zor sakinleştirdim.Kaldırdım eşimi tabi kal geldi düşündüğün anlamda aldatma yok aramızda birşey geçmedi yok o daha çocuk gibi gerizekalı açıklamalar yapsada okuduklarım o kdar açık o kadar netki cinsellikten banane ben his olarak yalan olarak kandırılma olarak enayi yerine konularak üstelik hamileyken üstelik ben istemediğim halde kendisinin 3 senedir yalvarmaları ile kalınan bir hemilelik sadece yatak odasından çıkardım çok sinirliydim bebeğime birşey olmasın diye konuşmadım çok korktu gebersin neyse yani durum bu psikolojik olarak çok kötü değilim ağlamaklıyım ama güçlüyüm kendime güvenim tam ama ona karşı nefret hissediyorum.Aynı zamanda kardeşimde aldatıldı onada aktardım yazışmaları oda şokta yorumlarınızı bekliyorum nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım çok çok çok karışığım ne olur tecrübelerinize ihtiyacım var.

canım öncelikle kendin ve bebeğin için sakin olman lazım. öfkeyle kalkmadan önce oturup enine boyuna düşünmelisin. ayrıca o yazıları da bir yerlere kaydet ve sakla gün gelip de lazım olabilir. bbirde bu halde acele bir karar verme derim bakalım kendini nasıl savunacak onun dışında 1 günlük basit birşeyse üzeri örtülebilir. senin gönlünü alabilir. ama değilse bilmiyorum çok zor bir durum. ve senin bir kızın ve doğacak bir bebeğin var bunu sakın unutma. umarım kurtarabilirsiniz evliliğinizi. onun dışında hukuki olarak soruların olursa bana ulaşabilirsin ben av.ım

Allahım sabır kuvvet versin
diyebeilceğim başka bir şey yok
Çok üzüldüm

Canım her evlilikte olmasa da çoğu evlilikte erkekler bi dönem değişiyor. Değişmeyeni çok çok nadir. Eğer bu ufak bi kacamaksa ve evliliğini kurtarma niyeti varsa kesinlikle evliliğine sahip çıkmalısın. Burada eşinin tavrı belirleyici. Allah yardımcın olsun bebeğim.

Çok canım sıkkın ne demeli ne yapmalı bilmiyorum.Teki çoku cinseli fizikseli he ne olursa olsun aldatıldım yani şoktayım evlilik bitermi bitmezmi ne olur bilmiyorum.

Ama şuan tek hissettiğim aynı evde kalamam kafamı toplayana kadar sağlıklı düşünene kadar onun tepkisi akşam şok oldu.Sandığın gibi değil dedi yarın sağlıklı konuşalım hasta olucaksın dedi

zannettiğim gibi değilmiş miş.Zannedicek ne var bilmiyorum evet aynı yatakta basmadım ama yazışmaları var aldım kaydettim sakladım kurlar felan diskolara gidilmiş eplenilmiş vs.

ama şu an çok dağınıkım inanın hiçbirşey yoktu 2 hafta öncesine kadar ama şunu bilin gerçekten hissediliyor.

bence biraz bekle canım,SAĞLIKLI DÜŞÜNEMİYOSUNDUR ŞİMDİ.KENDİNE zaman ver.hakkında hayırlısı olsun.

evet sağlıklı düşünemiyorum farkındayım bana ha bire özür mesajları atıyor yok yaan söylemiş ama aldatmamış yok bilmem ne kafam çok karışık çok çok çok

bence eşin ve enişten biraz adrenalin yapmak için macera aramış kendilerine.karşısındakinin nasıl bir kadın olduğunu bilmiyorum ama bir erkek ve bir kadın birbirlerini tanımadan yaptıkları muhabbetler (bilgisayar ile) hiçde hoş olmayabiliyor.örneğin şöle düşün tv lerde izliyoruz genelevde kadınlar 1 saat için tanımadığı adamlara kocacığım diyor ya onun gibi düşün belkide onlarda bu tür konuşmalar yaptı fakat icraate dökmeden ay nebiliyim ya seni biraz rahatlatmak istiyorum oma bu tür konuşma türü çok var.öfke ile hareket etme eşini sen daha iyi tanırsın 10 yıllık bir evliliğin var neticede bu zamana kadar böle şeyler yaşamamışsın bu adamın böle birşey yapacağını düşünüyorsan ona göre kararını ver arkadaşım.işin kötü yanı enişte de var çok ciddi olsa 2 si aynı hatayı yaparmı? bir halt yemişler ellerine yüzlerine bulaştırmışlar iyi olmuş faka basmışlar sayende.burda senin durumunda olan birkaç konu okudum yakalanmış olsada olmasada hal ve hareketleri işin ciddiyetini gösterir.ciddi olan kişi zannetmiyorum bu kadar af dilesin umursamaz nasıl olsa öğrendi der aynı şeylere devam eder hatta evede gelmez diye düşünüyorum.kısacası eşini en iyi sen tanırsın

Son düzenleme:
Bence de. Erkekler değil bebeğim artık kadınlar bile her şeyi yapıyor. Allah boşluğa düşürmesin kimseyi. Basiretleri bağlanıyor ve hiçbir şeyi düşünmüyorlar. Ama bitirmek çözüm değil ki. Bu senin sınavın da olabilir. Özür dilemesi evliliğini gözden çıkarmadığının ispatı. Böyle olunca da ciddiyetsiz bi durum olduğunu da ispat ediyor. Sen affetmelisin ama burnundan getir aynı zamanda. Hıncını çıkar yani.

geçmiş olsun. güçlü tavrınıza bayıldım. ne yapın biliyor musunuz, kardeşinizle siz boşayın bu kadir kıymet bilmezleri, hem çocuklarınıza, hem kendinize nafaka isteyin. kardeşinizle birlikte aynı eve çıkın, çocuklarınızı büyütün, keyif yapın, biraz toparlanınca da kıymetinizi bulacak, düzgün insanlar bulun.

Selam kızlar zaman insanı hem sakinleştiriyor hemde hınçlandırıyor.Dediğim gibi 10 yıllık evliyim ayrıca eşimle çocuklukarkadaşıyız yani en az 20 yıllık bir mazimiz var.Ve ben eşimi hiç sesli ağlarken görmemiştim 3 gündür bolca gördüm kendinin anlatmasına göre ki benimde anladığım kadarı ile delillerimden bunlar 1 gece eğlenmişler ama iş neticeye erememiş he bence niyet o ama neticeye ermesi için çaba varmı var ve bu çaba esnasında ben yakalıyorum yok ölürüm yok biterim ite bile bir şans verilir eğer seni bir daha üzersem söz herşeyimi verip giderim beni evlatlarımdan koparma yani af dilemeye devam ediyor.

Ben eşimi seviyorum malesef diyerek ve o ağlarken içim eriyor ama zaman diyorum bilmiyorum güvenirmiyim önce beynimden silmem lazım gördüklrimi silermiyim boşanmıycam öyle bir düşüncem yok çocuklarım var 2 kahpe için değmez ama anasından emdiği süt burnundan gelicek geliyor ama daha gelicek tek isteğim var dedim eşime ben bu çocuğu doğururken yanımda olmanı istemiyorum bu çok koydu fena dün geceden beri sürekli ağlıyor çöktü elim ayağım kopsaydı gitmeseydim zamanı geri alsam diyor öldür beni öldüreyim kendimi diyor diyorda diyor.

İşin kötüsü ne biliyormusunuz benim ki yerlerde sürünüyor ve en azından yaptım bir hata affet derdin de ya enişte burnundan kıl aldırmıyor kardeşime daha özür bile dilememiş umursamıyormuş yani.Kardşeim deli olucak benim ki sen gidersen beni bırakırsan o an ölürüm yada kendimi öldürürürm diyor enişte gidersen kapı orda çocuğa dokunamazsın diyormuş bilmiyorum.İşte son durumlar bunlar.

bence bu konuyu fazla uzatma yani kendini hırpalamamak adına uzatma arkadaşım belli ki kocanı seviyorsun belli ki o da seni seviyor. fakat kardeşin için ne diyeceğimi bilemedim yani çok üzüldüm. onunla ilgili yorum yapamayacağım. fakat sen kendi sağlığını ve bebeğini düşün kocanın pişman olduğuna inanıyorsan da bunu yaşanmamış say ve yoluna devam et derim

İşte tam da dediğim durumdasın. Eğer pişmansa affetmen gerekiyor. Çünkü herkes hata yapıyor. Ama kardeşin için üzüldüm en zor onunki. Sen en azından egonu tatmin edebileceksin onunsa hayatı çok zor. Gerçi hayırlısı ne bilemiyoruz şer gördüğümüzde hayır olabilir. Rabbim bu süreçte sana en çok da kardeşine yardım etsin.

bence eşin bir daha böyle bir şeye kalkışmaz
ve gerçekten pişman gibi görünüyor
bende bir şans vermen taraftarıyım
ama insan eşinede hamileyken böyle yapar mı o can yakıyo işte

Şöyle olabiliyor. Erkekler eşleri hamileyken çok fazla yanlarına yaklaşmıyor ve gerçekten gözlerinde eşleri anne oluyor. Bu durumda birazcık boşluğa düştüyse yanlış yola sapabiliyor. Tabiki yanlış ama bana en mantıklı açıklama bu geliyor her ne kadar açıklaması kabul olunmaz bir durum olsa da

Back
X