7,5 aylık hamileyim ve aldatıldım yardım edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende farklı düşünmüyorum kendine madden manen güvenen biriyim yani beni tutan şey yalnız naparım değil hem onun pişmanlığını gözünden yüzünden hareketlerinden okumam hemde çocukarım için bir şans tanımam bu herşeyden önce çocukların hakkı diyorumya tekrar güvenirmiyim karı koca anlamında aramızdaki iletişim nasıl olur bilmiyorum zmaan çok güzel ilaç.Dediğiniz gibi egomu en azından tatmin edebilicem kardeşim için çok üzülüyorum ama onunda güçlü olması gerek dışardan ne kadar müdahale edebilirim ki.Sağlıklı düşünmeiyor sağlıklı hareket edemiyor Allah yardımcısı olsun ben elimden geldiğince destekçisi olucam.

geçmiş olsun. güçlü tavrınıza bayıldım. ne yapın biliyor musunuz, kardeşinizle siz boşayın bu kadir kıymet bilmezleri, hem çocuklarınıza, hem kendinize nafaka isteyin. kardeşinizle birlikte aynı eve çıkın, çocuklarınızı büyütün, keyif yapın, biraz toparlanınca da kıymetinizi bulacak, düzgün insanlar bulun.[/QUOT

boşanmak ne kadar basitleşmiş.

Kesinlikle. Burda insanlara yardımcı olmalıyız diye düşünüyorum. Yolunda gitmeyecek gibiyse zaten boşanırlar. ama bu durum öyle değil

kolay bir durum değil yaşadıklarınız ama her evlilik 2. şansı hakeder diye düşünüyrum ama yaptıklarının hıncını cıkarmayı unutmayın...bir süre ayrı kalın kafanızı dinleyin sakinleşin ozman herşeyi daha farklı düşünürsünüz öfkeyle atılan her adım sadece kendinize zarar verir..allah yardımcınız olsun..

Gerçekten öyle birden bişeyleri silmek kolay değil arkadaşlar hadi boşuyorum seni diyebilmek için o bardağın taşmasımı gerek bilmiyorum ama ben o gözlerde o dilde o halde pişmanlığı okudum kocama bir şans daha verdim hataysa bu benim hatam ama dün birlikte yemeğe çıktı baş başa uzun uzun konuştuk ve tekrar yuvamıza geldik bundan sonrasında o ben çırpınıcam elimden gelenin fazlası ile senin güvenini kazanıcam sende bana izin ver dedi ve tekrar başladık yolumuza ama boşanmak o kadar kolay olmuyor ben eşimi seviyorum onunda beni sevdiğine inanıyorum ve bunu hayatının hatası olarak görüyorum Allaha havale ediyorum zaman zaten ilaç birde o hani gönlümğ almak için çabalıyor ya gülmeye bile başladım yine.İnsan nelere alışmıyor ki.

Herkese teşekkür ederim.Burdan paylaşım o andaki çaresizliğime ilaçtı sağolun varolun.

Gerçekten öyle birden bişeyleri silmek kolay değil arkadaşlar hadi boşuyorum seni diyebilmek için o bardağın taşmasımı gerek bilmiyorum ama ben o gözlerde o dilde o halde pişmanlığı okudum kocama bir şans daha verdim hataysa bu benim hatam ama dün birlikte yemeğe çıktı baş başa uzun uzun konuştuk ve tekrar yuvamıza geldik bundan sonrasında o ben çırpınıcam elimden gelenin fazlası ile senin güvenini kazanıcam sende bana izin ver dedi ve tekrar başladık yolumuza ama boşanmak o kadar kolay olmuyor ben eşimi seviyorum onunda beni sevdiğine inanıyorum ve bunu hayatının hatası olarak görüyorum Allaha havale ediyorum zaman zaten ilaç birde o hani gönlümğ almak için çabalıyor ya gülmeye bile başladım yine.İnsan nelere alışmıyor ki.

Herkese teşekkür ederim.Burdan paylaşım o andaki çaresizliğime ilaçtı sağolun varolun.

2,şansı vermenize sevindim umarım eşiniz bunu iyi bir şekilde kullanır ve hayatınız mutluluklar icinde devam eder..

Gerçekten çok sevindim en doğru olanı yaptım. Rabbim inşallah mesut etsin sizi.

Şu eşi hamıleyken aldatan adamları Allah kısır etsın inşallah dıyecegım:)))
Benı de eşim 6.ayımızda aldatırken telefon mesajını yakalamıstım gecen yılkı bayramda
akraba zıyaretınde oldugumuzdan da o anda hesap bıle soramamıstım cıldırmıstım!
Sonra acıkladı;liseden 2hafta cıktıgım eskı sevgılım,facebooktan buldum.Evlı cocugu
var kadının.bırbırımızle dertlesıyorduk falan dedı.Sonra hattını kırdık,cok yalvardı
senınkı gıbıydı ve ben cok boşluktaydım aılemle aynı apartmanda olmasaydım
ılk yapacagım sey bır sure yuzunu görmemek olacaktı ama yapamamıstım.''doguma
gelmek gırmek senın hakkın ''demıstım ben senın gıbı yapamamıstım.Onunla ılk ve
tek bebegımızın dogumuna elele gırdık,ben o anda herşeyı unutup aşık oldum adama..
(Zaten bebegım zarar görmesın etkılenmesın dıye olayı es gecıp yok saymaya karar
vermıstım o dönem)ve tam bebegım 9 aylık sımdı o yuvasını dagıtıp gıtmeyı sectı,burdakı
cok kısı de baskası var dedı.Ben de sımdı dıyorum acaba bu baskası aynı kadın
da ben salak gıbı neden kontrol etmedım dıyorum canım.Sen affet,ama kontorl de et ,
doguma kadar bozma moralını böyle gul geç ama dogumdan sonra arastır ne olur ne
olmaz dıye baksana cocukluktan berı tanıdıgın sevdıgın ınsan bıle bunu denemıs.

Ve gercekten öyle bır içine doguruyor kı Allah aldatıldıgımı ögrenmeden bır
öncekı gece ıcıme bır kurt düştü ki nasıl uykusuzdum ama uyuyamıyordum dönup
duruyordum yatakta ''baskası var''dıye bakıp duruyordum esıme o gun tam
4.30da uyumustum;ertesı gun de önume cıkarttı Allah.

Şu eşi hamıleyken aldatan adamları Allah kısır etsın inşallah dıyecegım:)))
Benı de eşim 6.ayımızda aldatırken telefon mesajını yakalamıstım gecen yılkı bayramda
akraba zıyaretınde oldugumuzdan da o anda hesap bıle soramamıstım cıldırmıstım!
Sonra acıkladı;liseden 2hafta cıktıgım eskı sevgılım,facebooktan buldum.Evlı cocugu
var kadının.bırbırımızle dertlesıyorduk falan dedı.Sonra hattını kırdık,cok yalvardı
senınkı gıbıydı ve ben cok boşluktaydım aılemle aynı apartmanda olmasaydım
ılk yapacagım sey bır sure yuzunu görmemek olacaktı ama yapamamıstım.''doguma
gelmek gırmek senın hakkın ''demıstım ben senın gıbı yapamamıstım.Onunla ılk ve
tek bebegımızın dogumuna elele gırdık,ben o anda herşeyı unutup aşık oldum adama..
(Zaten bebegım zarar görmesın etkılenmesın dıye olayı es gecıp yok saymaya karar
vermıstım o dönem)ve tam bebegım 9 aylık sımdı o yuvasını dagıtıp gıtmeyı sectı,burdakı
cok kısı de baskası var dedı.Ben de sımdı dıyorum acaba bu baskası aynı kadın
da ben salak gıbı neden kontrol etmedım dıyorum canım.Sen affet,ama kontorl de et ,
doguma kadar bozma moralını böyle gul geç ama dogumdan sonra arastır ne olur ne
olmaz dıye baksana cocukluktan berı tanıdıgın sevdıgın ınsan bıle bunu denemıs.

Ve gercekten öyle bır içine doguruyor kı Allah aldatıldıgımı ögrenmeden bır
öncekı gece ıcıme bır kurt düştü ki nasıl uykusuzdum ama uyuyamıyordum dönup
duruyordum yatakta ''baskası var''dıye bakıp duruyordum esıme o gun tam
4.30da uyumustum;ertesı gun de önume cıkarttı Allah.

Çok üzüldüm.Ama hayat bu insanın karşısına neler neler çıkarıyor malesef.Benim başıma gelmez dememek lazım ki ben hiçbir zaman demedim.Ben zaten erkek milletine güvenmeyin diyenlerdenim evet yaşadım şmdilik geçti sayıyorum hala sayıyorumdayım çünkü öyle kolay olmuyor tekrar örmek o duvarları ama imkansız da değil.Eşim bu aralar çok iyi bana tekrar evlenme teklifi etti ve sıfırdan başlıyor gibi yapıyoruz bişeylerin temelini tekrar atmaya çalışıyoruz yaraları sarıyoruz yani.Ama güvenmek kolay değil zaten elim üstünde merak etme kendi bilir canım gitmek isteyen gider kimse kimsenin sahibi değil bu hayatta eşime söyledim ne zaman gitmek istersen kapı orda sen bilirsin ama aldatılmaya birdaha boyun eğmem yaparsa bitirir yapar kendi bilir.Yani işte böyle.

Back
X