Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben olsam adımımı atmam.
Kendi canınızı düşünmüyorsunuz, karnınızda ki çocuğu düşünün bari.
Eşinizi memnun etmek için mi gidip kendinizi hasta ediyorsunuz.
Kendinizi ve karnınızdaki bebeğinizi düşünün, bu kişilerle de muhatap olmayın.
6 uyduruk bilezik=6.000 tl ve bir de takı seti...diğer konulara yorum yapmıcam ama evet gerçekten hiç birşey takılmamış sanaa yazıkk ne kaynanalar var utanmadan 9-10 milyarlık altın takıyorlar
arkadaslar ne yapcam bilmiyorum bundan sonra bende gitmeyi ve görüşmeyi dşünmüyorum agzını bile acmadı hala utanmadan onlarıda cok üzüdk dedi sanki bide üstüne gidip özür diliyim die bekliyor bende ben daha cok üzüldüm dedm insan biraz utanır o günden beri eşimlede aramız kötü onlardan hoşlanmadıgımı yüzlerini görmek istemedigimi söyledim hiç sesini cıkarmıyor en azındn biyerden destegim olsaydı tek destegim kendi ailem zaten onlarda olmasa ben hatayı basta yaptım yüzükler takılmadan önce nişan yüzügü içinde mtfakta banayüzüügn gramı agır agır demişti ben art niyet aramadım acgözlü insanlar hakkımı hiç helal etmiyorum ramazan mübarek günde allah hepsini bildigi gibi yapsın neden böyle davranıyorlar derseniz oglunu kıskanıyo ben biliyorum sarılma gibi seyler duydum
Öncelikle size sağlıklı bir doğum diliyorum..
Ne altın ne bilezik merakıdır bu anlamıyorum.Nereden bakılsa 9-10 bin liralık takı takılmış ; anladığım kadarıyla bunu da siz talep etmişsiniz.Bir de oldukça uyduruk buluyorsunuz..Öncelikle kendinize değer biçer gibi altın istemeniz zaten oldukça abuk ; bir de lafını etmeniz var tabii üstüne üstlük.Hayat dersi 1 =karşılıksız hiiiç bir şey olmaz.Yani başınıza bir şey kakılsın istemiyorsanız talep etmeyeceksiniz arkadaşım..
Evlendikten hemen sonra hamile kalıp 9 ay sonra doğum yapmakta oldukça başarılı..Eğer planlanmamış bir şeyse sözüm yok tabii ki..Ama daha erkenden eşinizi evliliğiniiz doğru düzgün tanımadan bu ne cesarettir şaşırtıcı açıkçası.Hele ki bu kadar örneği varken..Ama tabii ki bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.
Şu ailelerle yüzgöz olma meselesi başlı başına facia zaten.Mesafenizi baştan koymalıydınız bence.Ayrıca siz izin vermediğiniz durumlarda bu kadar kolay size hakaret edilebileceğiniz zannetmiyorum ben.Bu kadar içli dışlı olmasaydınız keşke..Ayrıca eşiniz istemediğiniz şeyleri bu kadar rahat size yaptırabiliyorsa ciddi bir saygı probleminiz var demektir ki bu da 9 ayda farkettiğiniz bir şey olmasa gerek..
Bunlar sonuçlar ve sorunlar.Çözümü çok mümkün olur mu emin olmamamla beraber eşinize size saygı duymasını salık vermek ve dik durabilmektir diye düşünüyorum.Ve ailesi ile de mesafeli olmak tabii ki..
Bunları okuyan nişanslı sözlü v.s kızlarımıza da ders olur umarım bu tip şeyler.
söylediklerine aynen katılıyorum canım erkek tarafı ev mi alacak düğün mü yapacak eşya mı alacak altın mı yapacak hadi yaptı diyelim bir de üstüne 6000 liralık uyduruk bilezikle takı seti diye söyleniliyor bizim başımızda da vardı aynısından kızın annesi şu kadar bilezik isterem bilmem ne diye saydı yapıldı tabii bilezikler herşey kusursuz en iyi şekilde oldu ama karşı taraf memnun oldu mu hayır şu an kayınvalidesiyle kavgalı.konu sahibine de kayınvalidesi bu nedenlerden dolayı sinirli olabilir madem huzur istiyorsunuz en başında bu kadar talepkar olmayacaksınız parayı da mutluluğunuzun önüne koymayacaksınız daha doğrusu koymayacaktınız
hanımefendi siz ne altın ne ev ne bilezik hiçbişey istemeyin herseyi kendizniz alın evide esyayıda dügünüde kendinizz yapın üstüne calışın b
irde onşların borclarını ödeyin sanırım hiç dügne gitmediniz takısız gelin olurmu siz evlenirken söyledigim gibi yapın ne yaparsanız yapın insanlarada yaranamzzsınızz bekarsınız sanırım bekara karı boşmak kolaydır