• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7.5aylık hamileyim esimin ailesinden hep kötü sözler imalar duyuyorum dengem bozuldu

Takma canim benim diyecegim ama takicaksin, elde degil.
o zaman sana birtek kelime edecegim.. Ne olursa olsun ama

KENDINI ASLA EZDIRME!...

sen böyle bir durumdayken eşinin seni oraya sürüklemesi de çok tuhaf.

neler işiteceğinizi az çok tahmin ediyorsunuzdur herelde ikinizde.

bundan sonra oraya girmeyin ruh sağlığınızı bozmanın anlamı yok aile büyükleri diyede herşeye amenna denecek hal de yok.

bence onlarla hiç muhattab olayın evinize gelirlerse iki kelam edersiniz onun dışında hiç gerek yok görüşmeye.

Ben olsam adımımı atmam.
Kendi canınızı düşünmüyorsunuz, karnınızda ki çocuğu düşünün bari.
Eşinizi memnun etmek için mi gidip kendinizi hasta ediyorsunuz.
Kendinizi ve karnınızdaki bebeğinizi düşünün, bu kişilerle de muhatap olmayın.

6 uyduruk bilezik=6.000 tl ve bir de takı seti...diğer konulara yorum yapmıcam ama evet gerçekten hiç birşey takılmamış sanaa yazıkk ne kaynanalar var utanmadan 9-10 milyarlık altın takıyorlar

Ben olsam adımımı atmam.
Kendi canınızı düşünmüyorsunuz, karnınızda ki çocuğu düşünün bari.
Eşinizi memnun etmek için mi gidip kendinizi hasta ediyorsunuz.
Kendinizi ve karnınızdaki bebeğinizi düşünün, bu kişilerle de muhatap olmayın.

bende bunu diyorum.eşim için eşim için diyor.iyi hoşta eşin senin yaşadıklarına nasıl seyirci kalıyor.

6 uyduruk bilezik=6.000 tl ve bir de takı seti...diğer konulara yorum yapmıcam ama evet gerçekten hiç birşey takılmamış sanaa yazıkk ne kaynanalar var utanmadan 9-10 milyarlık altın takıyorlar

Bazen olmazları zorlayıp, insanların ağzına laf veriyoruz. Uyduruk 6 tane bilezik için kayınvalide hergün laf sokuyor işte.

yahu bi konu açılıyor.konu sahibesi ortada yok.

heyyy bacımm sana dıyoruz bak herkes soruyor.
işin püf noktası eşin ne yapıyor bu durumda eşinnnn???

herkes eşini soruyorrr:56:

arkadaslar ne yapcam bilmiyorum bundan sonra bende gitmeyi ve görüşmeyi dşünmüyorum agzını bile acmadı hala utanmadan onlarıda cok üzüdk dedi sanki bide üstüne gidip özür diliyim die bekliyor bende ben daha cok üzüldüm dedm insan biraz utanır o günden beri eşimlede aramız kötü onlardan hoşlanmadıgımı yüzlerini görmek istemedigimi söyledim hiç sesini cıkarmıyor en azındn biyerden destegim olsaydı tek destegim kendi ailem zaten onlarda olmasa ben hatayı basta yaptım yüzükler takılmadan önce nişan yüzügü içinde mtfakta banayüzüügn gramı agır agır demişti ben art niyet aramadım acgözlü insanlar hakkımı hiç helal etmiyorum ramazan mübarek günde allah hepsini bildigi gibi yapsın neden böyle davranıyorlar derseniz oglunu kıskanıyo ben biliyorum sarılma gibi seyler duydum

hiç sormayın 5 dk önce cat kapı geldi:8 zaten moralim bozuktu tam bozuldu offffff kızlar nasıl davransam

arkadaslar ne yapcam bilmiyorum bundan sonra bende gitmeyi ve görüşmeyi dşünmüyorum agzını bile acmadı hala utanmadan onlarıda cok üzüdk dedi sanki bide üstüne gidip özür diliyim die bekliyor bende ben daha cok üzüldüm dedm insan biraz utanır o günden beri eşimlede aramız kötü onlardan hoşlanmadıgımı yüzlerini görmek istemedigimi söyledim hiç sesini cıkarmıyor en azındn biyerden destegim olsaydı tek destegim kendi ailem zaten onlarda olmasa ben hatayı basta yaptım yüzükler takılmadan önce nişan yüzügü içinde mtfakta banayüzüügn gramı agır agır demişti ben art niyet aramadım acgözlü insanlar hakkımı hiç helal etmiyorum ramazan mübarek günde allah hepsini bildigi gibi yapsın neden böyle davranıyorlar derseniz oglunu kıskanıyo ben biliyorum sarılma gibi seyler duydum

nasıl yani sarılma gibi şeyler duydun.anlamadım.

şimdi hamilesin daha çok üzülme diyeceğim ama sen hamileyken seni hastanelik eden insanlar kim olursa olsun eşin böyle düşünüyorsa senin önce eşinle meseleni halletmen lazım otur güzel güzel konuş önce şimdi en değerli varlığınızın kızınız olması lazım ya erken doğsaydı ya ölseydi beni bu kadar üzmelerine nasıl izin verdin çok kırgınım falan diye ama kızıp bağırmadan sakin sakin aylardır bana neler diyorlar yanında hep susuyorum içime atıyorum doldum artık bana da yazık ben seni çok seviyorum diye bişi demiyorum ama çok yoruldum biz böyle nereye kadar gideceğiz falan diye aba altından da sopa göster bence nasıl olsa hamie çocuk olacak ne olursa çeker sanmasın eşin güzelce kocanın duygularına hitap et kocan senin yanında olursa durur bunlar ancak aksi halde mümkün değil daha da azıtırlar

Öncelikle size sağlıklı bir doğum diliyorum..

Ne altın ne bilezik merakıdır bu anlamıyorum.Nereden bakılsa 9-10 bin liralık takı takılmış ; anladığım kadarıyla bunu da siz talep etmişsiniz.Bir de oldukça uyduruk buluyorsunuz..Öncelikle kendinize değer biçer gibi altın istemeniz zaten oldukça abuk ; bir de lafını etmeniz var tabii üstüne üstlük.Hayat dersi 1 =karşılıksız hiiiç bir şey olmaz.Yani başınıza bir şey kakılsın istemiyorsanız talep etmeyeceksiniz arkadaşım..

Evlendikten hemen sonra hamile kalıp 9 ay sonra doğum yapmakta oldukça başarılı..Eğer planlanmamış bir şeyse sözüm yok tabii ki..Ama daha erkenden eşinizi evliliğiniiz doğru düzgün tanımadan bu ne cesarettir şaşırtıcı açıkçası.Hele ki bu kadar örneği varken..Ama tabii ki bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.

Şu ailelerle yüzgöz olma meselesi başlı başına facia zaten.Mesafenizi baştan koymalıydınız bence.Ayrıca siz izin vermediğiniz durumlarda bu kadar kolay size hakaret edilebileceğiniz zannetmiyorum ben.Bu kadar içli dışlı olmasaydınız keşke..Ayrıca eşiniz istemediğiniz şeyleri bu kadar rahat size yaptırabiliyorsa ciddi bir saygı probleminiz var demektir ki bu da 9 ayda farkettiğiniz bir şey olmasa gerek..

Bunlar sonuçlar ve sorunlar.Çözümü çok mümkün olur mu emin olmamamla beraber eşinize size saygı duymasını salık vermek ve dik durabilmektir diye düşünüyorum.Ve ailesi ile de mesafeli olmak tabii ki..

Bunları okuyan nişanslı sözlü v.s kızlarımıza da ders olur umarım bu tip şeyler.

btün arkadalara tsk ediyorum msjlarınızı dikkatle okudumben ne yapıcamı cok iyi biliorum artık

Öncelikle size sağlıklı bir doğum diliyorum..

Ne altın ne bilezik merakıdır bu anlamıyorum.Nereden bakılsa 9-10 bin liralık takı takılmış ; anladığım kadarıyla bunu da siz talep etmişsiniz.Bir de oldukça uyduruk buluyorsunuz..Öncelikle kendinize değer biçer gibi altın istemeniz zaten oldukça abuk ; bir de lafını etmeniz var tabii üstüne üstlük.Hayat dersi 1 =karşılıksız hiiiç bir şey olmaz.Yani başınıza bir şey kakılsın istemiyorsanız talep etmeyeceksiniz arkadaşım..

Evlendikten hemen sonra hamile kalıp 9 ay sonra doğum yapmakta oldukça başarılı..Eğer planlanmamış bir şeyse sözüm yok tabii ki..Ama daha erkenden eşinizi evliliğiniiz doğru düzgün tanımadan bu ne cesarettir şaşırtıcı açıkçası.Hele ki bu kadar örneği varken..Ama tabii ki bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.

Şu ailelerle yüzgöz olma meselesi başlı başına facia zaten.Mesafenizi baştan koymalıydınız bence.Ayrıca siz izin vermediğiniz durumlarda bu kadar kolay size hakaret edilebileceğiniz zannetmiyorum ben.Bu kadar içli dışlı olmasaydınız keşke..Ayrıca eşiniz istemediğiniz şeyleri bu kadar rahat size yaptırabiliyorsa ciddi bir saygı probleminiz var demektir ki bu da 9 ayda farkettiğiniz bir şey olmasa gerek..

Bunlar sonuçlar ve sorunlar.Çözümü çok mümkün olur mu emin olmamamla beraber eşinize size saygı duymasını salık vermek ve dik durabilmektir diye düşünüyorum.Ve ailesi ile de mesafeli olmak tabii ki..

Bunları okuyan nişanslı sözlü v.s kızlarımıza da ders olur umarım bu tip şeyler.

söylediklerine aynen katılıyorum canım erkek tarafı ev mi alacak düğün mü yapacak eşya mı alacak altın mı yapacak hadi yaptı diyelim bir de üstüne 6000 liralık uyduruk bilezikle takı seti diye söyleniliyor bizim başımızda da vardı aynısından kızın annesi şu kadar bilezik isterem bilmem ne diye saydı yapıldı tabii bilezikler herşey kusursuz en iyi şekilde oldu ama karşı taraf memnun oldu mu hayır şu an kayınvalidesiyle kavgalı.konu sahibine de kayınvalidesi bu nedenlerden dolayı sinirli olabilir madem huzur istiyorsunuz en başında bu kadar talepkar olmayacaksınız parayı da mutluluğunuzun önüne koymayacaksınız daha doğrusu koymayacaktınız

Sizi bu kadar üzen insanların yanında bulunmayın.Hep laf sokmak ne demek?Birde kimse bilezik falan istemiyormuş ha? =) Yok öyle bir dünya ama haberleri yok sanırım.Veya işlerine gelmiyor.Bırakın ne halleri varsa görsünler.İnsan normalde bir şey dememeli,saygıyla yürümeli ilişkiler ama birde hamile bir kadın var ortada.Saygıyı geçin bari sağlık için susun dimi.Cidden değmez.

Ayrıca bebeğime şunu almıyorlar vs.demeyin.Bu açıdan kimsenin zorunluluğu yok.Bebek sizin bebeğiniz.Yapılması gerekenler sizin sorumluluğunuzdadır.Geri kalanı aileler içinden gelirse yapar yoksa yapmamaları hata değildir.O yüzden birde bunu takmayın.​

söylediklerine aynen katılıyorum canım erkek tarafı ev mi alacak düğün mü yapacak eşya mı alacak altın mı yapacak hadi yaptı diyelim bir de üstüne 6000 liralık uyduruk bilezikle takı seti diye söyleniliyor bizim başımızda da vardı aynısından kızın annesi şu kadar bilezik isterem bilmem ne diye saydı yapıldı tabii bilezikler herşey kusursuz en iyi şekilde oldu ama karşı taraf memnun oldu mu hayır şu an kayınvalidesiyle kavgalı.konu sahibine de kayınvalidesi bu nedenlerden dolayı sinirli olabilir madem huzur istiyorsunuz en başında bu kadar talepkar olmayacaksınız parayı da mutluluğunuzun önüne koymayacaksınız daha doğrusu koymayacaktınız

hanımefendi siz ne altın ne ev ne bilezik hiçbişey istemeyin herseyi kendizniz alın evide esyayıda dügünüde kendinizz yapın üstüne calışın b
irde onşların borclarını ödeyin sanırım hiç dügne gitmediniz takısız gelin olurmu siz evlenirken söyledigim gibi yapın ne yaparsanız yapın insanlarada yaranamzzsınızz bekarsınız sanırım bekara karı boşmak kolaydır

Bir hasta ruh vak'ası daha... Neden yapılır, niye yapılır bilinmez ama bir insanın torununu istememesini aklım almıyor.

hanımefendi siz ne altın ne ev ne bilezik hiçbişey istemeyin herseyi kendizniz alın evide esyayıda dügünüde kendinizz yapın üstüne calışın b
irde onşların borclarını ödeyin sanırım hiç dügne gitmediniz takısız gelin olurmu siz evlenirken söyledigim gibi yapın ne yaparsanız yapın insanlarada yaranamzzsınızz bekarsınız sanırım bekara karı boşmak kolaydır

Öncelikle mesajı yazan ben değilim.Yalnız bir kaç üstte benzer şeyler yazdım.Evliyim.Altın bilezik ev düğün v.s hiç bir şeyi de ne kendi ne de eşimin ailesinden istemedik.Evimizi kendimiz tuttuk dayadık döşedik düğünümüzü de bütçemiz el verdiğince yaptık.Aileler gönüllerinden ve ellerinden ne geliyorsa onu bize taktılar.Evililik başlı başına sorumluluk demektir.Daha en baştan o sorumluluğu alamayacak kişiler de evlenmeye kalkışmasınlar bence.Sonra en ufak zorlukta o evililikler çatırdıyor zira.Durumunu çok iyi olmayan düğün yapmayıversin nikah yapıp geçsin kimseye bir şey göstermek zorunda değilsiniz.Eşyamı bile gerekirse ikinci el alırım ; kimseye de minnet etmem.Böyle bir durumda zaten hiç kimsenin de gel benim borcumu öde demeye yüzü ve cesareti olmaz zaten.Bilmem anlatabildim mi??

Rabbim yar ve yardımcınızı olsun hamilesiniz ne kadr üzülürseniz bebğiniz onu o kadar hisseder, takmamaya çalışın, bebğiniz için direnin, durumuda Allah a havale edin, 2 günlük dünya kendi aileniz bebğiniz eşyalrını alıyor ise ne güzel onlar için ahirete birşeyler gönderiyorlar, eşinizin ailesi kaba ve sert umursamaz ise elbette yapılanı Allah görüyor siz çok bunlaıp ağladıgınzda duayı kalpten Allah a yapın, hamilelrin duası çok makbul olur, beddua da etmeyin bence güzel ve hayır dua edin, kötü düşünen şeyatna uyanı elbtte gören var zerre kadar hayır ve şer karşılığını bulacaktır, asla hakkınız yerde kalmaz.

Back
X