İçim ezildi okurken..
Ne merhametsiz insanlar bunlar..
allah herkee hayılı insanlar nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçim ezildi okurken..
Ne merhametsiz insanlar bunlar..
bize bilezik takılmadı ama sanki yaranabildik anacım bunlara..
hanımefendi siz ne altın ne ev ne bilezik hiçbişey istemeyin herseyi kendizniz alın evide esyayıda dügünüde kendinizz yapın üstüne calışın b
irde onşların borclarını ödeyin sanırım hiç dügne gitmediniz takısız gelin olurmu siz evlenirken söyledigim gibi yapın ne yaparsanız yapın insanlarada yaranamzzsınızz bekarsınız sanırım bekara karı boşmak kolaydır
ben de seneye inşallah evliler kervanına katılacağım hanımefendi ama öyle şu kadar bilezik şu kadar set isteyecek kadar görgüsüz değilim karşı taraf durumu neye ne kadarına el verirse yapacak benim kendi babam da yapacak kalanı da kendimiz öderiz bu kadar basiiittt haa bir de şu lafa da hastayım köşeye sıkışınca hemen profiline bak bekar mı hımmm hemen yapıştır lafı bekara karı boşamak kolay ben sana boşan mı dedim ne alaka?hani evlenince ne yazacaksınız merak ediyorum komiksiniz:)
ben de seneye inşallah evliler kervanına katılacağım hanımefendi ama öyle şu kadar bilezik şu kadar set isteyecek kadar görgüsüz değilim karşı taraf durumu neye ne kadarına el verirse yapacak benim kendi babam da yapacak kalanı da kendimiz öderiz bu kadar basiiittt haa bir de şu lafa da hastayım köşeye sıkışınca hemen profiline bak bekar mı hımmm hemen yapıştır lafı bekara karı boşamak kolay ben sana boşan mı dedim ne alaka?hani evlenince ne yazacaksınız merak ediyorum komiksiniz:)
okuduklarıma gülsem mi ağlasam mı karra veremedim. Evlilik tek başına erkekğin verdiği bir karar değil hayata... birlikte adım atılıyorsa bazı şeylere birlikte katlanılacak.. hha durumları var yapmıyorlarsa istemeyin... düşrmeyin kendinizi imkanlarınız doğrultusunda kurun yuvanızı.. istedinizde ne oldu borca verdiniz.. yediğiniz laf yanınıza kaldı.. kayın valideniz size ordan takmış bi kere sadece bu değildir ama kadın takmışş.. ne yaparsan yap yaranamazsın.. daha sana alışmamışken bide bebeği duyunca iyice deli olmuştur.. sonuçta bu onu ilgilendiren bi mevzu değik sizin çocuğunuz vce sorumlulukları eşiniz eve size ait.. aranıza mesafe koymanız Şart.. Eşinizle konuşup birlikte hareket etmelisiniz.. eşiniz size ve çocuğunuza değer veriyorsa gerekeni yapacaktır. onu ailesi annesi babası değil artık aile siz ve çocuğu bunun idrakında olması lazımm