7 +6 haftalık hamileyim ama kalp atışı yok

1 erkek annesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2025
4
0
1
25
Ben 22 temmuzda adet olmam gerekiyordu olmadım bekledigim için test yaptım çift çizgi çıktı 23 de saglık ocagına gidip kan verdim beta hCG 750 çıktı bana dedi ki değerlerim çok düşük sınırda hamile olabilirsin ama olmayabilirsin de dedi hastaneye doktora git dedi 30 temmuzda doktor gittim ultrasondan baktı keseyi gördü ama beta hCG bir daha istedi o zaman ise beta hCG 6721çıktı 1 hafta sonra gel dedi ben 12 ağustos doktor gittim işte o zaman ise bebek var kalp atışı yok adet tarihine göre kalp atışını duymam gerek dedi duymuyorum 1 hafta sonra gel o zamanda duymasam kürtaj yapacam dedi sizinde öyle oldu mu kızlar haftayı beklemek çok zor ultrason fotoğrafınıda kattım lütfen inceleyip bana bilgi verir misiniz bunu çok ihtiyacım var

Eklentiler

• 5408.webp
    5408.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 37
kese boyutu 8 hafta ile uyumlu ama içeride bebek görüntüsü de yok maalesef. yüne de bekleyin inşallah güzel olur sonucu

Oradaki beyaz nokta bebek görüntüsü işte geç döllenme falan oluyor ya umut ediyorum işte
eğer o bebekse keseye göre kücük görünüyor. doktorunuz en iyisini bilir ama benim 6+6da hem bebek hem de kalp atısı görünmüştü.

7+6da da bu sekildeydi. yani bebek keseye göre gayet belirgindi. ama dediğim gibi ben kendi tecrübemden yola çıkarak söylüyorum, en iyisini doktorunuz söyler

Eklentiler

• IMG_2191.webp
    IMG_2191.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 32
Back
X