selam, henüz hamile değilim ama kalp atışı dinleme cihazını nereden aldın meraklandım.. pahalı birşey mi? bende almak isterim, tabi önce bebek gelmeli dimi ama?
kürtaj oldu bugün.en çok ne zoruma gitti biliyormusunuz 30 binliyara yakın para harcadım kürtaj için 950 lira inceleme içinde 750 lira istediler.dosyamı falan kapattırdım.burda bir özel hastenede kürtaj oldum.
çok üzgünüm canım biliyorum ki kelimeler kifayetsiz teselliler boş....biliyorum çünkü yaşadım iki kere gönlümdeki izleri hala geçmedi geçmicek...ne var ki hayat devam ediyor......zamanla ve dualarla ayağa kalkıcaksın sabırlar diliyorum....
kürtaj oldu bugün.en çok ne zoruma gitti biliyormusunuz 30 binliyara yakın para harcadım kürtaj için 950 lira inceleme içinde 750 lira istediler.dosyamı falan kapattırdım.burda bir özel hastenede kürtaj oldum.
çok üzgünüm canım biliyorum ki kelimeler kifayetsiz teselliler boş....biliyorum çünkü yaşadım iki kere,gönlümdeki izleri hala geçmedi geçmicek...ne var ki hayat devam ediyor......zamanla ve dualarla ayağa kalkıcaksın sabırlar diliyorum....