7+6 haftalık hamileyim kalp atışlarını duyamadık

dilhusar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2010
293
3
118
İstanbul
arkadaşlar moralim çok bozuk.bebeğin gelişimi 6+3 haftalıkmış.ben 7+6 haftalık hamileyim.ama bebeğin kalp atışlarını duyamadık.7 haftalıkken kanamam olmuştu o gece acile gittik doktor keseyi ve kalp atışlarını duymuştu.bugün doktora gittim kalp atışları yok.çarşamba günü tekrar çağırdı 2 doktor bakacakmışlar.kürtaja hazırlıklı ol dedi.kafam allak bullak.

ay canım ölmüş demekki ama ALLAHtan umut kesilmez belki kalp atışlarını duyarsınız sen bol bol yat sadece wcye kalk ALLAH yardım etsın

Tatlım seni o kadar merak ettim ki demek ki pozitif sonuc almissin çok sewindim kalp atışı icinde panik yapma birden fazla doktora göster ins bebisin hep seninle olur canım benim Allah'a emanet ol

birde arkadaşlar genetik araştırma yapılmıştı.bugün doktor bana biz sadece 9 kromozoma baktık diyor 15 tanesinde sorun olabilir dedi.

dilhusarcım merhaba,pgd ile başarılı gbelik bölümünden tanışıyoruz hikayeni biliyorum,defalarca yumurta toplanmıştı dimi....ben sana 24 şur yönteminden bahsetmiştim hatırlarsan herkeze söylüyorum gerçi,24 şur pgd deki en son yöntem bütün kromozomlara bakılıyor ama her şehirde yapılmıyor istanbul ankara ve konya da var...nasıl diğer kromozomlara bakmadık diyebiliyor ya neler yaşadın kaç kere yumurta toplandı nasıl 15 tanesine bakmamış gidip güzelce kavga et işi nasıl şansa bırakabilir ya çok sinirlendim valla....geçmişler olsun......

ben bahçeci kliniğine gidiyordum.24 şur tekniği ile tüm kromozomlara bakılıyormuş.bana doktorum bu gün söyledi.istanbulda 2 yer yapıyor onlarda yurtdışına yolluyor dedi.biz sadece 9 kromozoma baktık.onlarda sıkıntı yok ama babadan gelen 23 kromozom varya 9 bakılmış.15 tanesine bakılmamış.muhtemelen o 15 kromozomdan birinde sıkıntı var dedi.benim 3 defa yumurtam toplandı.15 tane embriyom pgt yapıldı ilk olarak translakasyondan 8 tanesi sağlam çıktı sonra 9lu araştırdıklarında 1 tanesi sağlamdı.beta hcg sonuçlarım 12,gün 125 14,gün 375 idi.2 hafta önce gittik kese var ve 0,9 du.ayın 30 da kanamam oldu.burda acile gittim 7 haftalık hamileydim o gece doktor baktı kese var ve kalp atışlarını duydun mu dedi.duymamıştım .açtı dinledik.bu gün kliniğe gittim 5 dakka baktı kalp atışı yok.belki bende yanılmışımdır dedi.çarşamba gel bakalım olmazsa kürtaj yapıcaz aç gel falan.neden siye sordum 1 hafta önce olan kalp atışı şimdi neden olmaz.o zaman dedi biz 24 şur tekniğini kullanmadık muhtemelen bebek özürlü.ankaraya yollayacağız ordan sonuç gelecek dedi.madem öyle baştan de.biz bu tekniği kullanmıyoz.bende denemyeyim.8 hafta oldu ne kadar ümitlendik sevindik.bizede yazık.

çok geçmiş olsun canım üzülme ne olur.çıkmadık candan ümit kesilmezmiş.derdini veren rabbim dermanınıda verecek inş.bişey olmayacak bebeğine inş.öff yaaa ne kadar zor bir hayatımız var.normal yoldan kalamadığımız gibi tıbbi müdahaleylede kalamıyoruz kalıyoruz sorunları bitmiyor.artık kendi kendine hamile kalanlara bir acayip bakıyorum sanki onlar sorunlu normal olan bizlermiş gibi..allahım yardım et hepimize...sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar ver en kısa zamanda

canım çok çok haklısın üzüldüm yani olamaz böyle bir tedbirsizlik ya....ben sölüyorum orda herkeze sanada dedim 24 şur için yurt dışına falan göndermeye gerek yok saçma....konyada bile yapılıyor hemde istanbula falan göndermiyor testi kendi yapıyor adam...ya 15 embriyoya pgd yapmak kolaymı ne kadar paranız gitmiştir yani önemli değil tabide yani adam gibi yapılsa önemli değil hiç olmazsa baştan bilinir koyulmazdı...ki işin maneviyatı çok iyi anlıyorum seni ne diyeyim Allahım yardım etsin bizlere neolur izin versin hayırlısından bizimde olsun inşallah...

Son düzenleme:
canım belki de kalbi atıyordur başka bi doktora daha git istersen hayırlısı canım ya...

Son düzenleme:
cok gecmis olsun. mutlaka birkac doktora git, gorun. benim cok yakin zamanda basima geldi. 4 gunde 5 ayri doktora gorundum, hepsi de kromozom eksikliginden kaynaklaniyor dedi. moralini sakin ama sakin bozma. olur mu?

senı takıp edıyordum benzer bır durumdayım hatta senınle de konusmustuk kısaca.Nekadar caba harcadıgını bılıyordum
cok cok uzuldum her anlamda neler cektıgını tahmın etmeye calısıyorum benzerlerını yasadım ates dustugu yerı yakar elbette.
umutlar umutlar ve sonunda hüzün..Rabbım ecrini başka türlü versin inşallah.Allah büyük bir gün inşallah sen, ben ve bizim gibi imkansızlar için de anne baba olmayı nasib edecektir kımbılır.
ben de basladım bakalım ama zaten az bır yumurta rezervı ıle bu ıs zor gıbı gorunuyor ama her zorlukla bırlıkte bır kolaylık vardır ınsallh Allah benım ıcın de o kolaylıgı takdır etmıstır hayırlısı olsun...

cok cok gecmıs olsun Rabbım yardımcın olsun cektıklerıne karsılık hayırlı guzel kapılar acsın saglıklı bır evlada anne olmayı nasıb etsın...

kürtaj oldu bugün.en çok ne zoruma gitti biliyormusunuz 30 binliyara yakın para harcadım kürtaj için 950 lira inceleme içinde 750 lira istediler.dosyamı falan kapattırdım.burda bir özel hastenede kürtaj oldum.

kürtaj oldu bugün.en çok ne zoruma gitti biliyormusunuz 30 binliyara yakın para harcadım kürtaj için 950 lira inceleme içinde 750 lira istediler.dosyamı falan kapattırdım.burda bir özel hastenede kürtaj oldum.

dilhusar cnm, başka doktorlara göründünmü, durumuna çok üzüldüm, dünyanın parasını almışlarr, keşke devlet hastanesine gitseydin cnm yaaa, canın sıkma hiç, sana doktorun söylemiştir zaten, bi kaç güne adet göreceksin , bizim bildiğimiz adetten biraz farklı ve uzun bi adet, ve cnm kürtajdan sonra doğal yol ile hamile kalma şansın çok yüksek, rahim genişlediği için kolay hamile kalınıyor ve rahim bebek arıyor durumda oluyor, bu zamanlarını iyi değerlendir, aynı durum benimde başımdan geçti, insan sanki evinden cenaze göndermiş gibi oluyo, ama inanki bu durumada alışılıyo, çok geçmiş olsun, en yakın zamanda bebeğine kavuşursun inşallah gülüm.....

Canım ben de 8.haftada dinlemeye başladım. hatta şu an bebek kalp atış dinleme cihazı aldım eşimde dinliyor kayıtta ediyoruz buradan bakabilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:

çok üzücü.. ben 7 sene oldu üzerimden etkisini atamadım.. ve hala kucağıma alamayı başaramadım.
sadece sana allah en kısa zamanda bunu unutturacak bir sevinç yaşatsın diyorum. ne söz söylense acını hafifletmez biliyorum yaşadım........

Canım ben de 8.haftada dinlemeye başladım. hatta şu an bebek kalp atış dinleme cihazı aldım eşimde dinliyor kayıtta ediyoruz buradan bakabilirsiniz

selam, henüz hamile değilim ama kalp atışı dinleme cihazını nereden aldın meraklandım.. pahalı birşey mi? bende almak isterim, tabi önce bebek gelmeli dimi ama?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…