arkadaşlar moralim çok bozuk.bebeğin gelişimi 6+3 haftalıkmış.ben 7+6 haftalık hamileyim.ama bebeğin kalp atışlarını duyamadık.7 haftalıkken kanamam olmuştu o gece acile gittik doktor keseyi ve kalp atışlarını duymuştu.bugün doktora gittim kalp atışları yok.çarşamba günü tekrar çağırdı 2 doktor bakacakmışlar.kürtaja hazırlıklı ol dedi.kafam allak bullak.
birde arkadaşlar genetik araştırma yapılmıştı.bugün doktor bana biz sadece 9 kromozoma baktık diyor 15 tanesinde sorun olabilir dedi.
kürtaj oldu bugün.en çok ne zoruma gitti biliyormusunuz 30 binliyara yakın para harcadım kürtaj için 950 lira inceleme içinde 750 lira istediler.dosyamı falan kapattırdım.burda bir özel hastenede kürtaj oldum.
kürtaj oldu bugün.en çok ne zoruma gitti biliyormusunuz 30 binliyara yakın para harcadım kürtaj için 950 lira inceleme içinde 750 lira istediler.dosyamı falan kapattırdım.burda bir özel hastenede kürtaj oldum.
Canım ben de 8.haftada dinlemeye başladım. hatta şu an bebek kalp atış dinleme cihazı aldım eşimde dinliyor kayıtta ediyoruz buradan bakabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?