7-8-9-10 haftalik hamilelik

mseck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2014
89
20
38
35
Adana
7-8-9-10haftalik anne adaylari durumunuz nasil ? Mide bulantisi ve kasik agrilariniz var mi ? Gelin beraber konusalm.

7-8-9-10haftalik anne adaylari durumunuz nasil ? Mide bulantisi ve kasik agrilariniz var mi ? Gelin beraber konusalm.
Evet fazlasıyla mide bulantım var, halsizlik, baş agrısı var. Arada da ağrılar kramplar oluyo.

Evet fazlasıyla mide bulantım var, halsizlik, baş agrısı var. Arada da ağrılar kramplar oluyo.
Benim de surekli mide bulantim var ve calisan bayanim eve gelince yemek yapmakta zorlaniyorum ve direk.uzaniyorum.hic bir sey yapamiyorum.. arada kramplqr girincede korkuyorum

Benim de surekli mide bulantim var ve calisan bayanim eve gelince yemek yapmakta zorlaniyorum ve direk.uzaniyorum.hic bir sey yapamiyorum.. arada kramplqr girincede korkuyorum
Bi de çalışıyosan çok zor. Ben evde oldugum halde zor oluyo. Yemek falan yapılmıyo ki ben 1 aydır mutfağa bile giremiyorum bırak yemek yapmayı. Kramplar normal korkma rahim büyüyo, bebek büyüyo içimiz genişliyo olur öyle kramplar ağrılar.

Benim aşırı derecede mide bulantısı var. Ama kusturmuyo. Sadece bir kere istifra ettim oda kokulu sarı su. Arada sol kasığıma batma kramp giriyor. Bu mide bulantısı ne zaman geçer

Mide bulantım herşeyden tiksinmek hatta eşimin kokusuna bile dayanamamak, halsizlik,iştahsızlık mevcut bitse de gitsek modundayım ben de rahat gebe olmak istiyorum

Mide bulantım herşeyden tiksinmek hatta eşimin kokusuna bile dayanamamak, halsizlik,iştahsızlık mevcut bitse de gitsek modundayım ben de rahat gebe olmak istiyorum
Ay onu bende istiyom ya ne zaman rahata kavuşcaz acaba

Ben 6 haftalık hamileyim bende tık yok acaba bir problem i var diye kaygı ettim

Ben 6 haftalık hamileyim bende tık yok acaba bir problem i var diye kaygı ettim
Bulanmaması daha iyi boşa özenme çok zor o bulantıyla yaşamak. Kalp atışını duydun mu?

Ara ara kasik agrisi ve hic bitmeyen aclik hissi var bende. Mide bulantisi bas donmesi hic olmadi

Kızlar benimde yarın 8 haftalık olacak. Hapsurdugum zaman kasık ağrım oluyo. Benim gibi olan var mı aranızda. ?

aha ben!. Doymuyorum arkadaş ya. Dün aksam yemekten kalkarken eşime ben açım dedim. Bakışını unutamam
Aynen oyle sokakta gezemiyorum yanimda yemek adi soyleyemez oldu bizimkiler cok canim cekiyo bak suan acliktan karnim agriyo az once yedim. Benmde esim cok yiyon diyo ben yemiyorum bebek yiyo diyorum

Kızlar benimde yarın 8 haftalık olacak. Hapsurdugum zaman kasık ağrım oluyo. Benim gibi olan var mı aranızda. ?

Evet hapşurunca batma gibi kasık ağrısı oluşuyor bende de normal gebelikte merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…