7-8-9-10 haftalik hamilelik

Aynen oyle sokakta gezemiyorum yanimda yemek adi soyleyemez oldu bizimkiler cok canim cekiyo bak suan acliktan karnim agriyo az once yedim. Benmde esim cok yiyon diyo ben yemiyorum bebek yiyo diyorum

bide bu durumda diyet yapmaya calısıyorum . Ağlıcam sinirden . Ölmüşüm ağlayanım yok

Hic sorma canim eve geldigim de artik halim kalmiyor. Korkuyorum ne bilim canm her agridiginda

En son 20 gün önce Dr a gittiğimde keseyi görmüştü 2 hafta sonra gel dedi yarın Dr a gidecem bakalım bebis görünecek mi. Merak içerisindeyimm.

Kalbi bırak duymayı keseyi bile göremedi doktorum çok kucukmus kan degerimin 1000 geçmesi gerekiyormuş yarın gideceğim bakalım diyer hamileliklerimde bulantı feci derecedeydi

Hic sorma canim eve geldigim de artik halim kalmiyor. Korkuyorum ne bilim canm her agridiginda
Bende korkuyodum da alıştım ya normalmiş böyle şeyler o yüzden dert etmiyorum artık.

Kese kaç haftalık göründü arkadaşlar sizde
Ben erken öğrendim o yüzden keseyi görmeye ayrı gitmedim 6+2de kese de kalp atışı da görüldü. Seninki de görülür bazen geç görülüyo

hemen alıyorum ya. obez olup cıkacam. Bebegin çıkısını da dusunmek lazım
Acılı çiğ köfte de yerken güzel oluyor ama o çıkış... ah o çıkış
Hahahh tatli tatli yemenin .... bende hemen kg aliyorm ama napim aciknca karnm agrio yiorum valla benm bebek obez olur Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…