- 21 Aralık 2016
- 2.960
- 1.544
- 63
Hapsurup oksururken bi elinle karnini destekle azalir agrin ben oyle yapiyorumKızlar benimde yarın 8 haftalık olacak. Hapsurdugum zaman kasık ağrım oluyo. Benim gibi olan var mı aranızda. ?
Aynen oyle sokakta gezemiyorum yanimda yemek adi soyleyemez oldu bizimkiler cok canim cekiyo bak suan acliktan karnim agriyo az once yedim. Benmde esim cok yiyon diyo ben yemiyorum bebek yiyo diyorum
Teşekkür ederim cevabınız için.Evet hapşurunca batma gibi kasık ağrısı oluşuyor bende de normal gebelikte merak etmeyin
Hapsurup oksururken bi elinle karnini destekle azalir agrin ben oyle yapiyorum
Kasimda gelcek minigimiz insallah snn ne zaman ? 9.haftama giriyorum benaynısını yapıyorum
mina dogum ne zaman? bu da mı aynı cıkacak :))
Ne diyeti kiz sacmalama ye gitsinbide bu durumda diyet yapmaya calısıyorum . Ağlıcam sinirden . Ölmüşüm ağlayanım yok
Ne diyeti kiz sacmalama ye gitsinoh ne guzel yiyoz
Hic sorma canim eve geldigim de artik halim kalmiyor. Korkuyorum ne bilim canm her agridigindaBi de çalışıyosan çok zor. Ben evde oldugum halde zor oluyo. Yemek falan yapılmıyo ki ben 1 aydır mutfağa bile giremiyorum bırak yemek yapmayı. Kramplar normal korkma rahim büyüyo, bebek büyüyo içimiz genişliyo olur öyle kramplar ağrılar.
5 haftalikti yanlış hatırlamıyorsam.Kese kaç haftalık göründü arkadaşlar sizde
4 diye hatirliyorum canim cunku erken ogrendim benKese kaç haftalık göründü arkadaşlar sizde
Bende korkuyodum da alıştım ya normalmiş böyle şeyler o yüzden dert etmiyorum artık.Hic sorma canim eve geldigim de artik halim kalmiyor. Korkuyorum ne bilim canm her agridiginda
Ben erken öğrendim o yüzden keseyi görmeye ayrı gitmedim 6+2de kese de kalp atışı da görüldü. Seninki de görülür bazen geç görülüyoKese kaç haftalık göründü arkadaşlar sizde
Hahahh tatli tatli yemenin ....hemen alıyorum ya. obez olup cıkacam. Bebegin çıkısını da dusunmek lazım
Acılı çiğ köfte de yerken güzel oluyor ama o çıkış... ah o çıkış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?