• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 7 8 yaş erkek çocuk giyim arıyorum

Murside

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
655
127
103
7 8 yaş erkek çocuk az kullanılmış uygun fiyatlı pantolon ve 32 numara ayakkabı arıyorum pantolon çok fazla ihtiyaç var 5 6 tane falan alabilirim

IMG_2376.webp
IMG_2377.webp
Lacivert olanlarda sayfamda.
7 8 yaş erkek çocuk az kullanılmış uygun fiyatlı pantolon ve 32 numara ayakkabı arıyorum pantolon çok fazla ihtiyaç var 5 6 tane falan alabilirim

Arkadaşlar 3 çocuğum var ve malum hem çabuk büyüyor lar hemde kıyafetleri çok mahvoluyor elinizde burda da satamadığıniz giydirmediginiz kıyafetler varsa kargo karşılığında talibim 6aylik kızım 2yasinda oğlum 8 yaşında büyük oğlum beşik yürütec puset kanguru oyuncak hikaye kitabı da varsa ihtiyaç fazlaniz onlarda olur

Pusetimiz var çok kaliteli graco 50 TL eğer istanbuldaysanız peluş oyuncaklarımızı hediye ederim

Arkadaşlar 3 çocuğum var ve malum hem çabuk büyüyor lar hemde kıyafetleri çok mahvoluyor elinizde burda da satamadığıniz giydirmediginiz kıyafetler varsa kargo karşılığında talibim 6aylik kızım 2,5yasinda oğlum 8 yaşında büyük oğlum beşik yürütec puset kanguru oyuncak hikaye kitabı da varsa ihtiyaç fazlaniz onlarda olur

Merhaba arkadaşlar çocuklar ınızın okuduğu kenarda duran hikâye kitaplarinizi benim çocuklarımın da okumasını isterseniz kargo karşılığında bana gönderirmisiniz 2 3 4 ve 7 8 9 10 yaş a uygun kitaplarıniza talibiz :KK200:

Hikaye kitapları 32 33 ni erkek çocuk ayakkabı 8 9 yaş pantolon 3 yaş erkek çocuk giyim arıyorum çooooook uygun fiyatlı ve tek kişi de aradigim birkaç ürünü bulmam lazım kargoya degsin

Arkadaşlar 3 çocuğum var ve malum hem çabuk büyüyor lar hemde kıyafetleri çok mahvoluyor elinizde burda da satamadığıniz giydirmediginiz kıyafetler varsa kargo karşılığında talibim 6aylik kızım 2yasinda oğlum 8 yaşında büyük oğlum beşik yürütec puset kanguru oyuncak hikaye kitabı da varsa ihtiyaç fazlaniz onlarda olur

Back
X