- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.010
- 278
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Ben 35 haftada doğum yaptım hiç sabit yürüyemez oturamazdım o haftalarda genelde öyle oluyor
Hayır canım yoktu ben tüp bebek ile hamile klip tüm nadir hamilelerin yaşayacağı sorunları yasamistimTeşekkür ederim. Erken doğum olmasının bir ilgisi var mıydı bu durumunuzla?
Şuan 35 haftada olan arkadaşım.var çok kötüyüm diyor yani normal bu haftalarda i allah sağ salim kavuşursun yavruna
Hayır canım yoktu ben tüp bebek ile hamile klip tüm nadir hamilelerin yaşayacağı sorunları yasamistim
Cnm benimde aynısı var sol tarafta bazen dogurcam diyorumArkadaşlar 7. Aya yakınım hamilelikte dün geceden beri ara ara batma, ağrı, sancı hissediyorum karnımın sağ altında. Tüm gün sıkıntılı idi. Dik yürümekte zorlanıyorum bu atakları yaşarken. Bu gelişimle ilgili mi acaba ? Doktora gittim ama normal dedi geçiştirdi. :\ Sizin de oluyor mu ya da oldu mu ?
Cnm 35 haftada doğum yapmışsın Allahim bağışlasın erken doğum riskin varmiydi cnmBen 35 haftada doğum yaptım hiç sabit yürüyemez oturamazdım o haftalarda genelde öyle oluyor
Cnm benimde aynısı var sol tarafta bazen dogurcam diyorum
Evet cnm sorma ya dogurdakta kurtulsak Bebek büyüdükçe artiyoDemek ki büyüme yüzünden olan bir şey bu doktor da ondan önemsemiyor. Hantallaşmak dedikleri böyle mi başlıyor nedir.. İşimiz var :)
Yoktu ben gebelik.zehirlenmesi yaşadım yani tansiyonum yükseliyordu canım o yüzden erken doğum yaptimCnm 35 haftada doğum yapmışsın Allahim bağışlasın erken doğum riskin varmiydi cnm
Allah bağışlasın cnm benimYoktu ben gebelik.zehirlenmesi yaşadım yani tansiyonum yükseliyordu canım o yüzden erken doğum yaptim
Allah razı olsun canımAllah bağışlasın cnm benim ❤
sendende cnmAllah razı olsun canım
Daha bu günlerin iyi günler ben şuan geceleri bile uyuyamıyorum yatakta 1 milim kıpırdasam kasıklarım belim hepsi ayrı agrıyor uyku bile işkence olduDemek ki büyüme yüzünden olan bir şey bu doktor da ondan önemsemiyor. Hantallaşmak dedikleri böyle mi başlıyor nedir.. İşimiz var :)
Daha bu günlerin iyi günler ben şuan geceleri bile uyuyamıyorum yatakta 1 milim kıpırdasam kasıklarım belim hepsi ayrı agrıyor uyku bile işkence oldu
Ben 72 ile hamile kaldım 78 kiloyum şuan ödem falan olmuyor bende ama 33 haftalık oldu bebek onun agırlıgından belim agrıyor ilerledikçe agırlaşıyor insan yatakta dönerken falan zorlanıyorum kilolu olmakla alakalı değil bu kendi vücuduma fazladan kilo almadımBenim kuzenim de öyleydi oturarak uyurdu. Onda ödem de vardı kilosu yoktu da. Siz kaç kilosunuz, kaç kg aldınız baştan beri? Ödem var mı? Ben gün içinde yorulduysam belim ağrıyor kalkarken sadece. O karın batmam geçti neyse ki
Ben 72 ile hamile kaldım 78 kiloyum şuan ödem falan olmuyor bende ama 33 haftalık oldu bebek onun agırlıgından belim agrıyor ilerledikçe agırlaşıyor insan yatakta dönerken falan zorlanıyorum kilolu olmakla alakalı değil bu kendi vücuduma fazladan kilo almadım
İnşAllah canım şu son zamanlar da geçsin dogurayım istiyorum git gide zorlaşıyor herşey agırlaşmak çok kötü yaNe güzel kilo almamışsınız ama siz. Evet bir ilgisi yok belli ki. İster istemez karında ağırlık var ve bedenen zorlanıyoruz. İnşallah sağlıkla doğurun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?