Amin kardeşim bende 2 kimyasal gebelik yaşadim şimdi hamileyim ve bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum seni çok iyi anlıyorum Rabbim gönlünü ferahlatsin Allah yar ve yardımcın olsun bütün kalbimle sana dua edeceğim Rabbim tez zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallahHerkese merhabalar ilk gebeliģim boş gebelikti Mart ayında kürtaj oldum tahmini olarak 3 ya da 4 ay sonra hamile kaldım boş gebelik yaşamaktan korkuyordum ama çok şükür kalbini duydum bebeğimin ancak az önce hastaneden geldim kalbi durmuş yavrumun ayakta durmaya çalışıyorum ama olmuyor Rabbim kimseye yaşanmasın Allah isteyen herkese nasip etsin
Amin kardeşim bende 2 kimyasal gebelik yaşadim şimdi hamileyim ve bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum seni çok iyi anlıyorum Rabbim gönlünü ferahlatsin Allah yar ve yardımcın olsun bütün kalbimle sana dua edeceğim Rabbim tez zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah
Herkese merhabalar ilk gebeliģim boş gebelikti Mart ayında kürtaj oldum tahmini olarak 3 ya da 4 ay sonra hamile kaldım boş gebelik yaşamaktan korkuyordum ama çok şükür kalbini duydum bebeğimin ancak az önce hastaneden geldim kalbi durmuş yavrumun ayakta durmaya çalışıyorum ama olmuyor Rabbim kimseye yaşanmasın Allah isteyen herkese nasip etsin
Cnmmmm ayni kaderi yasiyoruz ayni sekilde 1. Ve ardindan 3 4 ay sonra 2.cinin kalbi durdu ve kurtaj rabbim sana saglik versin geçmiş olsunHerkese merhabalar ilk gebeliģim boş gebelikti Mart ayında kürtaj oldum tahmini olarak 3 ya da 4 ay sonra hamile kaldım boş gebelik yaşamaktan korkuyordum ama çok şükür kalbini duydum bebeğimin ancak az önce hastaneden geldim kalbi durmuş yavrumun ayakta durmaya çalışıyorum ama olmuyor Rabbim kimseye yaşanmasın Allah isteyen herkese nasip etsin
Aminnnn.İki kurtaj bi kimyasal gebeligim var. Seni cok iyi anliyorum bu yuzden. İkinci bebegimde kurtajdan cikartamadilar uyanir uyanmaz o kadar aglamistim ki kalp atimim cok yukselmisti. Boyle yaparsan seni disari cikartamayiz dediler sakinlestirdiler beni. rabbim sabir versin. Rabbim tum isteyenlere saglikli salih evlatlar nasip etsin. Ayrica genetik testlerini yaptir
cnm
Seni cok iyi anliyorumyaptırıcam ama hic iyi değilim gücüm yok kürtaj a nasıl gircem bilmiyorum
Umudunu kaybetme rabbim sanada ve isteyen her anneye nasip etsinHerkese merhabalar ilk gebeliģim boş gebelikti Mart ayında kürtaj oldum tahmini olarak 3 ya da 4 ay sonra hamile kaldım boş gebelik yaşamaktan korkuyordum ama çok şükür kalbini duydum bebeğimin ancak az önce hastaneden geldim kalbi durmuş yavrumun ayakta durmaya çalışıyorum ama olmuyor Rabbim kimseye yaşanmasın Allah isteyen herkese nasip etsin
Amiiinnnn cnm agrın sancın var mı ? Tek bi doktora mı gittin bi kaç doktor da görseydi. Emin olmak için bi tanıdığım da bebeğinin kalbi durmuştu sancı olunca gitti ögrendi sende de oldu mu? İnşanlah bi daha hamile kalırsın cnm bnde bi düşük yaptım ama kürtaja gerek kalmamişti. Rabbim herkese nasip etsin inşanlah
Amin canım inşallahCanım çok geçmiş olsun ben de 1.5 yılda iki kürtaj iki kimyasal yaşadım. Sonra histeroskopi oldum. Polip varmış onlar alındı ve şimdi devam ediyor gebeliğim çok şükür. Seni çok iyi anlıyorum ama sakın ümidini kesme. Rabbim inşallah verecektir sağlıklı bir evlat.
Çok geçmiş olsun cnm hayırlısı olsun senin için rabbim en hayırlısını hayırlı Zaman'da verecektir inşanlah. Ne kadar üzülme desekte boş biliyorum ama alişiyo inşan gerçekten bunada. En kısa zamanda tekrar hamile kalırsın cnm inşanlah Allah'ın izni ile2 saat önce geldim eve kürtaj oldum ama hiç sancım ağrım olmamıştı icime bir kurt düştüğü icin gitmiştim hastaneye bugün demekki malum olmuş bana hayırlısı canım çok acıyor kurtajdan değil bebegimden kaybettim bebeğimi
Çok geçmiş olsun cnm hayırlısı olsun senin için rabbim en hayırlısını hayırlı Zaman'da verecektir inşanlah. Ne kadar üzülme desekte boş biliyorum ama alişiyo inşan gerçekten bunada. En kısa zamanda tekrar hamile kalırsın cnm inşanlah Allah'ın izni ile
Amin cnm Bnm. İnşanlah Şen'de tekrar hamile kalırsın sagsaglim kucagına alırsın tüm isteyenlere nasip etsin rabbimAmin canım inşallah boş gebelikte bu kadar zor olmamıştı simdi daha beter bir acı Rabbim kucağına almayi nasip etsin sağlıkla canım
Can.m senin 2 bos gebelikten snr ne kdr sure sonra gebe kaldinAmin kardeşim bende 2 kimyasal gebelik yaşadim şimdi hamileyim ve bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum seni çok iyi anlıyorum Rabbim gönlünü ferahlatsin Allah yar ve yardımcın olsun bütün kalbimle sana dua edeceğim Rabbim tez zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah
2 saat önce geldim eve kürtaj oldum ama hiç sancım ağrım olmamıştı icime bir kurt düştüğü icin gitmiştim hastaneye bugün demekki malum olmuş bana hayırlısı canım çok acıyor kurtajdan değil bebegimden kaybettim bebeğimi
Bnm de icime dgmustu aynen ilk dusukmi canim2 saat önce geldim eve kürtaj oldum ama hiç sancım ağrım olmamıştı icime bir kurt düştüğü icin gitmiştim hastaneye bugün demekki malum olmuş bana hayırlısı canım çok acıyor kurtajdan değil bebegimden kaybettim bebeğimi
Bnm de icime dgmustu aynen ilk dusukmi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?