7 ay içinde 2 kürtaj :(

Allah sabır versin öncelikle, kendinizi üzmeyin ne güzel bakın en azındam hamile kalmanızda bir problem yok her şey kader,kısmet kendinize dikkat edin.

Çok geçmiş olsun.Yaşadıklarının aynısını bende yaşadım.1.gebeliğimde kalbi durmuştu 2.gebeliğimde boş gebelik olmuştu.

Sonra Zeynep Kamil hastanesinde genetik testlerimizi yaptırdık herşey temiz çıktı.

Kürtajdan hemen sonra korundum 2 ay kadar şimdide 10+5 haftalık hamileyim.Sürekli bir korku bir tedirgin.Doktorum da sürekli beni teselli etmeye çalışıyor veren de Allah alanda eğer ki o isterse ömür verir istemezse vermez hiç bir anne veya hiç bir doktor yahut hiç bir ilaç bunun önüne geçemez.

Oyüzdensende gönlünü ferah tut Allah dan ümit kesilmez.

Canım inşallah kucağına sağ salim alırsın bebeğini Rabbim bir acı daha vermez inşallah canım bende bekliyorum artık ama korkuyorum dediğin gibi umudum iyice kayboldu

Canim ben de senin gibiyim 7 ay arayla ikinci bebegimi kaybettim birincisinde patoloji de mol gebelik cikti ik9ncisinde ise hersey yolundaydi bebegimin kalp atimini duyduk hatta haftasina gore de ilerdetdi ne oldu anlamadik sana test yapildi mi

Yapılmadı daha canım doktor kontrol etti içerde parça kalmış bebeğim i kollarını ellerini ayrı ayrı almış psikolojim çok kötü iyi değilim hiç ölmeyi istiyorum keşke farketmeseydim de bebeğim beni zehirleyip yanına alsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…