7 .aydan sonra yolculuk, (28. hafta - 30. hafta)

capslocksmith

Guru
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2013
428
15
298
Adana
malum sömestr tatili başlıyor. memlekete gitmessek de olmaz, çok sıkıldım açıkcası.

yolculuk normalde 5 saat civarı, otoyol ve duble yol, yollar güzel yani.

otomobille gideceğiz, arabada yer çok :) arka koltukta uzanabilirim rahat rahat.

nedir önerileriniz, fikirleriniz? yolculuğa dair biçok şeyi araştırdım ama yine de tecrübeler daha önemli.

yanlış anlama ama ben gitme derim.bende hamileyken memlekete gittim. 6 saatlik yok ve kendi arabamızla gittik. hamileliğimde hiç bi sorun yokken giger gitmez doğuma aldılar beni. sonu erken doğum yani.1 ay hastnede kaldık. hayatımın en kötü günleriydi.bebeğim ölümlerden döndü. ve ben memlekete gider gitmez kontorole gitmeseydim karnımda ölecekti. o yüzden acilen aldılar ve şükürler o lsun..tabi herkesin başına benimki gibi bi durum gelecek değil. gelmesinde zaten....

Ben de 29. Haftamda otobusle 5 saatlik yol gittim mecburiyetten çok şükür hiç bir sorun yasamadım hatta 34. Haftamda tekrar gideceğim ins birsey olmaz doktoruna danis yine de

yanlış anlama ama ben gitme derim.bende hamileyken memlekete gittim. 6 saatlik yok ve kendi arabamızla gittik. hamileliğimde hiç bi sorun yokken giger gitmez doğuma aldılar beni. sonu erken doğum yani.1 ay hastnede kaldık. hayatımın en kötü günleriydi.bebeğim ölümlerden döndü. ve ben memlekete gider gitmez kontorole gitmeseydim karnımda ölecekti. o yüzden acilen aldılar ve şükürler o lsun..tabi herkesin başına benimki gibi bi durum gelecek değil. gelmesinde zaten....

çok geçmiş olsun, kaç haftalık hamileydin canım.

idrar yolu iltihabım varmış, dün(çarşamba) öğrendik. salı akşamından beri sancılarım oluyor.
doktor infex 200 mg antibiyotik ve magnorm diye suya atılıp içilen bir ilaç verdi. bir de tek kullanımlık fitil verdi.

öğretmenim, tatilde geldi, gurbetteyiz çok sıkıldım, bilemiyorum ne yapacağız. gitmeyi de çok istiyorum.

tahlil sonuçlarım aşağıda, doktor ilerlemiş dedi.

------------------------------------------------------------

TUPADI BULGU BİRİM MIN MAX
TİT - - - -
İdrar tetkiki (Strip ile) - - - -
ÜROBİLİNOJEN norm 0.1mg/dl mg/dl
GLUKOZ Negatif
BİLİRUBİN Negatif
KETON Negatif
DANSİTE 1.020
pH 6.5
PROTEİN + 30mg/dl mg/dl
NİTRİT Negatif
LOKOSİT Negatif
BLD Negatif
İdrar mikroskobisi 5-6 LÖKOSİT, 2-3 ERİTROSİT VE 10-12 EPİTEL GÖZLENDİ.

teşekkür ederim. 36 haftalık doğum yaptım. 8 aylık yani.

canım Allah esirgemiş. ama 36 haftada gerçekten çok riskli. işte, hamileliğim 32 haftadan az olduğu için biraz cesaret edebiliyoruz ama bilmiyorum şimdi de idrar yolu iltihabı çıktı...

off ya.

zaten sperm sorunu nedeniyle geç hamile kaldım, 1 düşüğüm de var daha önce (7.haftada),

o yaptığım düşükle beraber, toplam 1.5 yıl geçti tekrar hamile kalmam için.

şimdi 7 aydırda hamileyim, tam 2 yıl oldu yani çocuk macerasına atılalı. yine de çok şükür çok fazla yıpranmadık, çok şükür yinede çabuk hamile kaldım.

ben risk almazdım araba yolculuğu sonuçta sarsıntı olsa mesela bebek için tehlikeli doktoruna sormalısın mutlaka senin için uygun olanı söyleyecektir.

ben risk almazdım araba yolculuğu sonuçta sarsıntı olsa mesela bebek için tehlikeli doktoruna sormalısın mutlaka senin için uygun olanı söyleyecektir.

bilmiyorum ki ne yapacağız karar veremiyorum.

hamilelik zor ,insan herşeyden korkar hale geliyor.

takmasan, o da olmaz. dikkatli olmak lazım, sonuçta bir can söz konusu.

ne yapacağımı bilmiyorum...

Back
X