7 aylık bebeğim çok hareketli

aysekaraman

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2019
82
37
3
Bebeğim 7 aylık ve çok hareketli, hiç durmuyor. bir yere koyamıyorum. hemen çığlık çığlığa ağlıyor. Dur bebeğim dedikçe bile duymuyor beni. kucağımda bile hemen sağa sola bakıyor neye saldırsam diye. Her şeyi ağzına atmaya çalışıyor. Kucakta da sıkılıyor, kendini yere atmaya çalışıyor. böyle olan var mı, sizce normal mi?

Bebeğim 7 aylık ve çok hareketli, hiç durmuyor. bir yere koyamıyorum. hemen çığlık çığlığa ağlıyor. Dur bebeğim dedikçe bile duymuyor beni. kucağımda bile hemen sağa sola bakıyor neye saldırsam diye. Her şeyi ağzına atmaya çalışıyor. Kucakta da sıkılıyor, kendini yere atmaya çalışıyor. böyle olan var mı, sizce normal mi?
Gayet normal. Herseyi ogrenme derdinde. Kızımda cok hareketli. Suan 22 aylık. Yasindan sonra seni anlamaya 18 aydan itibaren dinlemeye basliyor. Suan ne dersen de boş. Seni dinlemez. Ogrenmesine izin ver. Engel olma bence.

Benim ogluşum da öyle emeklemeye başladı diye sevinirken ayağa kalkmaya başlamasi korkutuyor beni örümcek aldım biraz da olsa rahat ettim ama aynı durumdayız senin ki de erkek herhalde fena oluyorlar bu aylarda kızlarim hiç böyle değildi 😃

Yok kız. Daha kendi başına otursa da duramıyor, düşüyor bir zaman sonra ama ayakta durmaya çok hevesli. Yürümek istiyor gibi. Dışarıyı çok seviyor herkese gülüyor. Ama evde bir an bile kendi başına durmak istemiyor genelde. Çok zor. Bir şey yapamıyorum bırakıpta. Ağlarken dinlemiyor duymuyor beni.

Yok kız. Daha kendi başına otursa da duramıyor, düşüyor bir zaman sonra ama ayakta durmaya çok hevesli. Yürümek istiyor gibi. Dışarıyı çok seviyor herkese gülüyor. Ama evde bir an bile kendi başına durmak istemiyor genelde. Çok zor. Bir şey yapamıyorum bırakıpta. Ağlarken dinlemiyor duymuyor beni.
Oğlum 6 aylıkken senin dediğin gibiydi onu oyun halisina oturtturup oyun aynamaya ilgisini oyuncaklara çekmeye başladım bir müddet sonra oynamaya başladı şimdi 7 aylık kendi kendine oyun oynaya biliyor ama şimdi de emekleme ya da kalkıp yürüme derdinde bu yüzden yüz üstü yatıp totsunu havaya dikiyor kalkmaya çalışıyor yorulunca da bağırıyor 😅

Back
X