Bebek Beslenmesi 7 aylık bebeğim huysuzluk ve iştahsızlık YARDIM!!!!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

fatmanur28

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2014
23
19
8
önce bir türlü çıkamayan ön kesici dişleri kaşıma sonra larenjit kuru öksürük nöbetleri şimdi huysuzluk iştahsızlık kaşıktan nefret etme biberonu yarım bırakma ağlama krizleri 3 aydır zaten meme almıyor bunalımdayım artık ona yardım edemiyorum hazırladığım hiçbir şeyi yemek istemiyor lütfen tecrübeli anneler yardım edin çok üzülüyorum

Dişlern cıkıp cıkmadıgını anlamadım benımde bebegım var 7aylık ek gıdaya basladık emıyo alt ıkı dısı cıktı oda hep ılgı ıstıyo huysuzlanıyo sureklı onunla ılgılenıyorum ama yemek yıyo herseyı.sızınkı dıslerı cıkmadıysa onun acısıyla oyle yapıyo olabılır ve doymadıgı ıcın durmuyodur bı doktora danısın aç kalmasn bı seklde bıseyle beslensın

teşekkür ederim dişler çıkmadı üst ön dişlerde kabarıklık var ama başka bir belirti sanırım huysuzluk yapıyor ayrıca çalışıyorum bakıcısında rahat yiyormuş ek gıdayı bana nazlanıyor mu çözemedim aç bırakmamaya çalışıyorum mümkün olduğunca ek gıda yada biberon veriyorum ilgin için teşekkür ederim

Rica ederm belkı dısler cıkmadıgı ıcın belkı de dedıgınız gıbı sıze nazlanıyor.ınsallah en kısa zmnda yolna gırer hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…