Bebek Beslenmesi 7 aylik bebegim tek ayak ustune basio

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

hivru16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
3
0
1
35
Mrb kizlar 7 aylik kizim tek ayak ustune basiio sadece sag ayagini ayak ucuyla basio, sizdede boyle bi olay oldumu yardimci olursaniz sevinirim

Bebeğim 9 aylık henüz emeklemiyor , desteksiz kısa süreli oturabiliyor(öne doğru eğik elleri yerde çoğunlukla) ve yere basmıyor.Kısa süreli basıyor sonra dizlerden büküp bırakıyor kendini.Doktoru çocuk nöroloğuna gösterin dedi,randevu aldık ama daha 1 ay var,ben de endişeliyim.İleri doğru emeklemiyor,sadece yuvarlanıyor ve nadiren geri geri gidiyor.Bizim durumu yaşayan aileler var mı doktorları neler önerdi acaba yazabilir misiniz..Teşekkürler...

Bebeginiz kilolumu benim kızımda 7,5 aylık ayına göre kilolu bi bebek dönmüyor büyük kızımda hiç emeklemeden yürüdü emeklemek zorunda degil ama desteksiz oturması gerek ayına göre bende internetten araştırdıkça daha çok stres yapıyorum.

Bebeğim 9 aylık henüz emeklemiyor , desteksiz kısa süreli oturabiliyor(öne doğru eğik elleri yerde çoğunlukla) ve yere basmıyor.Kısa süreli basıyor sonra dizlerden büküp bırakıyor kendini.Doktoru çocuk nöroloğuna gösterin dedi,randevu aldık ama daha 1 ay var,ben de endişeliyim.İleri doğru emeklemiyor,sadece yuvarlanıyor ve nadiren geri geri gidiyor.Bizim durumu yaşayan aileler var mı doktorları neler önerdi acaba yazabilir misiniz..Teşekkürler...
Benim kizimda 8 aylik sizin dediklerinizle ayni seyleri bizde yasioz sadece oturmasi arkadasina baktimi dusuyo ondan harici ayni seyleri yasioz ayagindaki sorun icin doktora goturdum bisey yapmadilar dedi normaldir vede yurumeyene kadar bisey yapamayiz dediler onun icin zaman biraktim bende

Back
X