Yüzde 10’luk fark varkızlar ben şuana kadar hep erken doğurucam diye korku içinde yaşıyordum. . 35. haftamın içindeyim . artık içime bi rahatlama geldi olurda bebek bu aralar doğsa bile yeterince gelişmiştir diye düşünüyorum. tam bunu anneme anlatırken. . annemden başlıktada belirttiğim gibi 7 aylık bebek yaşar . 8 aylık bebek yaşamaz cümlesi geldi. . çok saçma . . buna inanan yada bilgisi olan varmı ?
ne alaka yaa 7 aylik bebek yasiyorsa 8 aylik bebegin yasama olasiligi daha yuksek !kızlar ben şuana kadar hep erken doğurucam diye korku içinde yaşıyordum. . 35. haftamın içindeyim . artık içime bi rahatlama geldi olurda bebek bu aralar doğsa bile yeterince gelişmiştir diye düşünüyorum. tam bunu anneme anlatırken. . annemden başlıktada belirttiğim gibi 7 aylık bebek yaşar . 8 aylık bebek yaşamaz cümlesi geldi. . çok saçma . . buna inanan yada bilgisi olan varmı ?
ay ne kadar ortak yönümüz var . . saçma ama yaYasbil sanırım aynııı şeyleri yaşadık?!! Benimde en büyük korkum erken doğum yapmaktı o gün kv ben eşim ve kv nin eşi oturuyoruz yemek yiyoruz kv kız heran doğurcak gibisin maşallah dedi güldüm falan neyse artık 32 haftalığım 32 haftada doğum yapan çok dedim 36 haftaya gelsem dahada rahatlcam dedim Kv ne dese beğenirsin ( 7 aylık bebek yaşar ama 8 aylık bebek yaşamaz)ay yemek boğazımda kaldı resmen böyle oldum...
Saçma bencede ya nette doğru bilinen yanlışlarda böyle birşey olmadığı yazıyorbende nette araşt
ay ne kadar ortak yönümüz var . . saçma ama ya
nasıl yani ? 7 aylık bebeğin akciğerleri dahamı gelişmiştir 8 aylığa göreHayir o soylenen hurafe anlaminda degil.Akciger gelisimi acisindan.bu sekilde arastirirsaniz ogrenebilirsiniz.Daha 1 ay once kuzenim 8 aylik dogum yapti ve bebek cigerleri tam gelismediginden 1 ay kuvezde kaldi.
aynen canım bunu geçenlerde okumuştum. . mantıken de zaten bebek her geçen gün biraz daha gelişiyo büyüyo. . bide inatlaşıyo anam benle. . ay en iyisi tamam haklısın he he demek .Burdada böyle yazıyor yani öyle birşey tamamen hurafe bencede
Moralimizi bozuyolaraynen canım bunu geçenlerde okumuştum. . mantıken de zaten bebek her geçen gün biraz daha gelişiyo büyüyo. . bide inatlaşıyo anam benle. . ay en iyisi tamam haklısın he he demek .
evt. . artık tartışmamaya karar verdimMoralimizi bozuyolar
Bu gelisim buyume anlaminda degil,8aylik oldugunda bebegin akcigerleri dogumdan sonra dis ortamdaki havayi soluyacak bir gelisme doneminde oluyo tam bu siralarda dogum olursa solunum problemleri olabiliyo,bu sekilde dogum yapmis cok bildigim var cok sukur olen de yok,kaldi ki tip bu kadar ilerlemis 6 aylik bebekleri bile yasatabiliyorlar.Hem merak edip konu aciyorsunuz,bilgi verilince de ikna olmuyosunuz,elinizin altinda internet,haliyle dr.a da gidiyorsunuzdur doktorunuza sorun o zamannasıl yani ? 7 aylık bebeğin akciğerleri dahamı gelişmiştir 8 aylığa göre
BuGun kv lerdeyiz bakalım yine ne dicekevt. . artık tartışmamaya karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?