Eşinle eskisinden daha rahat görüştüğünüz için, aynı evi paylaştığınız için mesajlarin çekiciliği ortadan kalkmış oluyor bana göre. Evlenmeden önce sürekli tel elimizde ha mesajı geldi ha gelicek diye bekleyipdururduk. ama evlendikten sonra bu durumun çok sık yaşanmaması çok normal..hatta evli çiftlerin sosyal paylaşım sitelerinde yazışmaları bana biraz garip geliyorEşimi cok seviyorum ama her hareketi batmaya başladı nedense evlendikten sonra değiştigi düşünüyorum önceden sürekli msjlasırdık 7 8 aydr 1 kere bile msj atmadı facebook tan msj at dediğimdede herkezn görmesine gerek yok dio benmi acaba cok ince düüşünüyorum yoksa eşim mi çok odun bunları dile getirdgmdede nesemi kaçırıyosun işten geldim yorgunum uykusuzm dio akıl verin bana kızlar ne yapmam lazım
aynı evi paylaştıgımz doğru ama vardıyalı çalıştıgı için cok fazla görüşemiyoruz bende calışıyorumm tek söyledgi ben senn gbi oturmuyrum buda benm zoruma gidiyo bazen eve gitmek bile istemiyorumEşinle eskisinden daha rahat görüştüğünüz için, aynı evi paylaştığınız için mesajlarin çekiciliği ortadan kalkmış oluyor bana göre. Evlenmeden önce sürekli tel elimizde ha mesajı geldi ha gelicek diye bekleyipdururduk. ama evlendikten sonra bu durumun çok sık yaşanmaması çok normal..hatta evli çiftlerin sosyal paylaşım sitelerinde yazışmaları bana biraz garip geliyor
Cep tel mesajı olarakta bi "seni özledim, seviyorum vb " mesajlar arada atılmalı tabi de...
eşini bu konuda sıkboğaz etmemelisin bence...
aynı evi paylaştıgımz doğru ama vardıyalı çalıştıgı için cok fazla görüşemiyoruz bende calışıyorumm tek söyledgi ben senn gbi oturmuyrum buda benm zoruma gidiyo bazen eve gitmek bile istemiyorum
Allah'ım ikinizinde gönlüne göre versin. Denecek çok şey varmış ama, yorum yapmasam iyi olacak.ah canım erkekler işte, bizim gibi ince olamıyolar,ben hamileyim üstelik eşim şehirdışında bir haftadır ne arıyor ne soruyor,en son msjda dedim ki ne kadar ilgisiz, sorumsuzsun, ben hamileyim bu kadar ilgisiz olma, daha sık arayıp sormalısın, biraz merhamet et dedim, şimdi bu msj çok mu kötü,o gün, bugündür aramıyor, sormuyor,bide bu tipler var işte... bi insan bu kadar sorumsuz olabilir mi? hiç mi merak etmez,yani kafana takma.
Allah'ım ikinizinde gönlüne göre versin. Denecek çok şey varmış ama, yorum yapmasam iyi olacak.
Sen bebişini düşün, bırak sorumsuz insanları. Gün gelir o dersini bir yerden alır
Allah'ım yardımcın olsun.keşke alsa ama hep böyle ne biliyim artık allaha bıraktım ya, bu kadar sorumsuzluk olmaz dimi, hadi beni merak etmiyosun küçük bi kızın var be adam hiç mi özlemez, merak etmezsin,allaha sığınıyorum allah bildiği gibi yapsın onu bakalım... bide o kadar kötü geçen bi gebelik yaşıyorum ki bunu bildiği halde aramaz sormaz, hamile kadınla inatlaşıyor, benimle sidik yarıştıyor resmen, ben öyle yazdım diye hatalıyım ona göre,illa ben arayıp sorcam, bende aramam sormam madem inat ediyon beni merak etmiyosun ben seni adam yerine koyup aramayacam... konu sahibi arkadaşım kusura bakması, konunu dağıtmak istemedim, bende dertli olunca yazdım işte...
Allah'ım yardımcın olsun.
Hakedene hakettiği kadar değer vermek lazım. Umarım bazı şeyler çabuk kafasına dank ederde gönlünü alır..
Bebişinin stres içinde büyümesine izin verme ya da en minimuma indir arkadaşım. Yanında sana destek olacak birileri var mıdır? Farklı uğraşlar bulmaya çalış kendine..
Hamile olan sensin ve senin annenin yanında olması kadarda doğal birşey yok. Hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun. Allah'ım bebişlerinize sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürler nasip eylesin inşallah.. (Konu başlığını açan arkadaşa bir özür de benden. Farklı bir konuda konuştuğumuz için)sağol canım,annem var yanımda, annem olduğu içinde böyle yapıyor, onunda annesi gelcek aynısı bende o zaman yapacam. naparsa yapsın artık umurumda değil ya, anneme mahcup oluyom işte. sağol canım yorumların için
Hamile olan sensin ve senin annenin yanında olması kadarda doğal birşey yok. Hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun. Allah'ım bebişlerinize sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürler nasip eylesin inşallah.. (Konu başlığını açan arkadaşa bir özür de benden. Farklı bir konuda konuştuğumuz için)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?