7 aylık hamileyim anne adayları yardım

perisu21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2012
269
5
68
Diyarbakır
7 aylık hamileyim allahın izniyle ikiz bebeklerim:emir_bebek: olacak yalnız sizlere bi kaç sorum olacak ceveplarınız benim için çok önemli yaklaşık 1 aydır aşırı su kaybı ve kanamam oluyor çok korkuyorum:14: doktorum çok riskli olduğunu söyledi benim dururumda olan var mı morale ve cevaplarınıza çok ihtiyacım var şimdiden teşekkürler NOT: BENİM ÜYELİĞİM YOK KARDRŞİMİNKİNDEN YAZDIM.

Canım Allah yardımcın olsun inşallah bi sorun çıkmadan alırsın bebeklerini kucağına:26: henüz hamile kalmadığım için başka yorum yapamıyorum maalesef :50:

sen moralini yüksek tut endişeyle kendini germe.. duanı et yeter canım.. hiçbişey olmucak diye kendini telkin et :34:

canım benim bendede aynısı varrdı ama benimki tekti:emir_bebek:benada 7.ayda suyun az erken doğum olabilir dediler benimde kızım 8 aylık doğdu aklına kötü şeyler getirme.her zaman dua et sağlıkla kucağıma alayım diye.

aşırı su kaybı derken bebeğin suyu mu azalmış yoksa su sızıyor mu alttan anlamadım
doktorun tedavi olarak bişey önermedi mi?
inşallah sıkıntısız atlatırsın

canım benim bendede aynısı varrdı ama benimki tekti:emir_bebek:benada 7.ayda suyun az erken doğum olabilir dediler benimde kızım 8 aylık doğdu aklına kötü şeyler getirme.her zaman dua et sağlıkla kucağıma alayım diye.

kaçıncı haftada ve kaç kilo doğum yaptın?
benim de suyum azalmaya başladı da korkuyorum
sınırın altında mıydı suyun ne kadardı?

aşırı su kaybı derken bebeğin suyu mu azalmış yoksa su sızıyor mu alttan anlamadım
doktorun tedavi olarak bişey önermedi mi?

canım attan su sızıyo hayır doktor sadece su iç dedi içiyoru ama yinede korkuyorum su içmekten bi deri bi kemik kalmışm iştahım kapandı

inşallah canım bendede erken doğum riski var bu beni korkutuyor

canım attan su sızıyo hayır doktor sadece su iç dedi içiyoru ama yinede korkuyorum su içmekten bi deri bi kemik kalmışm iştahım kapandı

canım benim bildiğim su sızıyorsa alttan dikiş atılarak sızıntı engellenebiliyor
istersen başka bir doktora daha görün
hangi ildesin bilmiyorum ama ünv hastanesi falan olabilir

canım benim bildiğim su sızıyorsa alttan dikiş atılarak sızıntı engellenebiliyor
istersen başka bir doktora daha görün
hangi ildesin bilmiyorum ama ünv hastanesi falan olabilir

d.bakırdayım attan dikiş mi ilk defa duyuyorum su sızıyo bebeğin suyu dedi doktor ya kafam allak bullak ne yapcam bilmiyom su içtikçe sızıyo işte inşallah bişey olmaz dua edin

33+2.haftada bebeğim ilk doğduğunda 1.420 gr dı şişi varmış karnında sonra şişimiz indi 1.280 düştü suyum çok azalmıştı zaten kontrole gitmiştim bebeği almamız gerekiyo dediler ve tabiki sezaryanla doğumum olmuştu

33+2.haftada bebeğim ilk doğduğunda 1.420 gr dı şişi varmış karnında sonra şişimiz indi 1.280 düştü suyum çok azalmıştı zaten kontrole gitmiştim bebeği almamız gerekiyo dediler ve tabiki sezaryanla doğumum olmuştu

peki küvezde ne kadar kaldı?
benim de yarın durumum belli olacak
gerçi benim oğlum daha büyük kilosu da 2500 civarı ama insan tedirgin oluyor yine de

peki küvezde ne kadar kaldı?
benim de yarın durumum belli olacak
gerçi benim oğlum daha büyük kilosu da 2500 civarı ama insan tedirgin oluyor yine de

11 gün kaldı küvezde.sütümü vermeye gitmiştim.hemşire dediki emzirin ve gazını çıkarabiliyosa eğer eve götürebilirsiniz dedi ve bebeğimin hıghhh diye bi ses gelmesiyle çok mutlu olmuştum:52::52::52::52::52:akşamda babamıza sürpriz yapmıştık:1:

çok üzüldüm ya bu sıkıntıyla yaşanmaz su iç iç nereye kadar bence daha iyi bir doktor bul bunun bir çözümü mutlaka olmalı.uzman bir doktora görün.inşallah düzelir herşey yoluna girer bebeklerini sana bağışlasın Allah.

Back
X