7 aylık hamileyim anne adayları yardım

Canım oncelıkle cok gecmıs olsunnn senın durumunda bu tforumda bır arkadas vardı ve erken dogum rıskı vardı bu yuzden alttan dıkıs atılmıstıı hıc durma baska ozell bır doktora gıt muane ol...

çok üzüldüm ya bu sıkıntıyla yaşanmaz su iç iç nereye kadar bence daha iyi bir doktor bul bunun bir çözümü mutlaka olmalı.uzman bir doktora görün.inşallah düzelir herşey yoluna girer bebeklerini sana bağışlasın Allah.

ben sana katılmıyorum.bence doktorundan memnunsan sakın değiştirme doktorunu tüm doktorlar su iç diyo ben hamileliğimde günde en az 3 litre içiceksin diyodu doğum yaptıktan sonrada hala devam ediyo kontrollerde filan hep bol su diyo:37:

Geçmiş olsun canım inş. sorun olmadan hayırlısı ile bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.İçin rahat olsun istersen bir doktora daha görünebilirsin bence.Tekrar geçmiş olsun...

çok üzüldüm ya bu sıkıntıyla yaşanmaz su iç iç nereye kadar bence daha iyi bir doktor bul bunun bir çözümü mutlaka olmalı.uzman bir doktora görün.inşallah düzelir herşey yoluna girer bebeklerini sana bağışlasın Allah.
nereye gitsem su iç diyo inşallah canım dualarınızı eksik etmeyin

Geçmiş olsun canım inş. sorun olmadan hayırlısı ile bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.İçin rahat olsun istersen bir doktora daha görünebilirsin bence.Tekrar geçmiş olsun...

teşekkürler canım başka bi doktora görünsemde aynı benim doktorum çok başarılı diğer iki çocuğumdada onun yanına gittim

Back
X