7 aylık hamileyim kanamam var.. acil yardım..

SuRLy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2010
33
0
36
İstanbul
Kızlar 7 aylık hamileyim ve bugun lavaboya gittiğimde ilk defa farkettimki kanamam var :50:

Yani sadece wcde vardı normalde bi kanama söz konusu değil..
sizce bu neden kaynaklanmış olabilir..
Normal mi değil mi..
ilk defa başıma geldiği için tedirgin oldum şahsen..
Acil yardım ederseniz sevinirim..

Son düzenleme:
Aynısı ara ara bana da oluyor, hatta dün oldu ama kanama şeklinde değil, peçeteyle silince akıntı gibi birşey, sonra geçti hemen.
Daha önce olduğunda doktor kordonun rahime değdiğini bundan olabileceğini söylemişti.
Hemen geçtiği ve çok ufak birşey olduğu için ben de pek önemsemedim.
Umarım bir sıkıntı yoktur.
Ama kanama şeklindeyse mutlaka doktorunuzla görüşün.

Önce kanamanın nereden geldiğine bak. Makattan da gelebilir veya idrar yollarından. Aynada incelemen faydalı olacaktır

Şimdi bakyıorum kontrol ediyorum bi kanama felan yok..
Sadece wcde yıkanırken farkettim okadar.
Yani sürekli gelen bir kan felan değil..

Peçeteyle felan diliyorum kontrol ediyorum kanla igili birşey yok ortada :50:
Sadece lavaboda..
Aslında dediğiniz gibi makattanda olabilir ama daha önce bana hiç olmamıştı..

Bana da aynı şey olmuştu. Tualetteyken kan geldiğini hem de damla damla farkettim çok telaşlandım. ondan sonra aynada incelediğimde kanın kasığıma yakın bir yerden geldiğini farkettim. Kullandığım günlük ped tahriş yapmış hiç farketmemişim. oradan kan sızıyormuş. Şimdi hamilelikte kan hacmi arttığı için ufacık bir yerden bile bir sürü kan sızabiliyor.

Wcde hafif bi zorlama oldu dışarı çıakrken benimkide ondan olmuş olmalı sanırım..
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız :50:
Çok korkmuştum şahsen :50:

Hamileliğin hiç bir döneminde kanama normal değildir.Bırak kanamayı kahverengi leke bile normal değildir.24.haftadan itibaren sürekli kanaması olmuş ve erken doğum yapmış biri olarak sana tavsiyem burada içini rahatlatacak cevaplar aramak yerine acil doktorunu aramalısın.Belki çok önemsiz zorlamadan dolayı makattan gelmiş belki de çok önemli.Karnında can taşıyosun kanamanın önemini ancak doktorun bilebilir.İnşallah sorun yoktur sağlıkla kavuşursun bebeğine.

Bugun inceledim meğerse kan makattan geliyor..
Kabız olmuşum azıcık zorlayınca kan geliyor makattan..
Vajinayla alakalı bişi değil :50:
Akşam doktora gidicem..
Başına böyle birşey gelen var mı?
inş. hamileliğim açısından bir sakıncası yoktur..:14:

Son düzenleme:
büyük ihtimal basur olmuşsundur daha sonra acı yapar ve kabız olursam memelenir doktora mutlaka git kram ve ilaç verir belki.

Basur mu :18:

Hamilelikten sonra geçen birşey mi bu :43:
Ay korktuğum herşey neden benim başıam geliyorki bu kadar :43:

akşam kesin gidicem zaten Allahın izniyle :43:

inş. korkutucu birşey değildir ya :59:

korkmana gerek yokki genellikle bütün hamilelerde ya da dogumdan sonra lohusayken oluo sonra geçio ama tabi bi doktorun görmesi daha önemli

kızlar aklıam bişi takıldı ben şimdi hangi bölüme doktora gidicem kadın doğum mu yoksa cerrahi bölümlere mi :50:

Doktora gittim :d
Normal dedi hamilelikte olan bişimiş :)
Kabız felan olmamaya dikakt et dedi okadar :)

Teşekkür ederim kızlar :)

Back
X