Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
7 aylik kedimi ne yazikki satmak zorundayim.aranizda Pamuk ogluma annelik yapicak biri varmi acaba
Sizce satmak ne kadar doğru.. insan oğlu gibi gördüğü kediyi satarmi..bakamazsin bı engel durum vardır sahiplendirirsiniz ama satmak hos değil bir hayvanı..
Elif hanim bende sahiplendim ama bu kediler özel irk kediler ve bende hediye almadim baya yüklü bir bir fiyata aldim ve 5 aydir cok masrafim oldu.torunumda alerji cikmasaydi asla vermezdim.
Satmayın sahiplendirin lütfen canlı bunlar mal değil ki.
Cins kedi diye parayla alıyorsunuz almayın aldırmayın lütfen.
Gerçekten bakabilecek birisine hediye edin.
'SATMAK' Sizin gibiler böyle alıp sonra bakamıyorlar ondan sonra zaten satılıyor diye hayvanların üretimine son gaz devam ediyorlar. Yazık petshoplar da yarı baygın yatarak sahiplerini bekliyorlar. Ne kadar üzücü. Gerçekten oğlunuz olarak görseniz yaptığınız masrafları çıkarmak derdinde olmazsınız. Hayvanları kendinize alıştırıp sonra da oraya buraya veriyorsunuz alışabilecek mi beni özleyecek mi bırakılma korkusu travması geçecek mi düşünmek yok.
Satıyormuş. Derdim para desenize, hayvan ticaretidir bu. Derdiniz para olmasa sahiplendirirdiniz. Türlü hikâyeler uydurmanıza gerek yok. Ayrıca sitede satış yasak.