- 31 Temmuz 2017
- 50
- 17
- 8
- 30
- Konu Sahibi Derdestdevam
-
Ilik dus yaptir yatmadan once. Gaz sancisi varsada karnina masaj yap. Omzuna karni gelecek sekinde yukari tut karnini sivazlayarak iyice gazini cikar. Birde yatmadan birkac saat oncesi yorulmasi icin oyun oynat guldur eglendir. Enerjisi kalmayinca haliyle hemen uyumak istiyorlar. Odayi karanlik yapin birde gece oldugunu anlasin. Emziriyorsaniz ona uyaniyordur belki. Benim ilk kizim da boyleydi hic gece gunduz yatmazdi birazda huy olabilir. Bugunlerde gecer 3 yasina gelince rahatlarsiniz :)
Ilik dus yaptir yatmadan once. Gaz sancisi varsada karnina masaj yap. Omzuna karni gelecek sekinde yukari tut karnini sivazlayarak iyice gazini cikar. Birde yatmadan birkac saat oncesi yorulmasi icin oyun oynat guldur eglendir. Enerjisi kalmayinca haliyle hemen uyumak istiyorlar. Odayi karanlik yapin birde gece oldugunu anlasin. Emziriyorsaniz ona uyaniyordur belki. Benim ilk kizim da boyleydi hic gece gunduz yatmazdi birazda huy olabilir. Bugunlerde gecer 3 yasina gelince rahatlarsiniz :)[
Öncelikle tesekkur ederim. Bizde soylediklerinin bir cogunu yapiyoruz, gunduzleri boyle degil sadece geceleri, boyle.
HahahÖncesinde yumşak bir geçişle verdin veriştirdin tavsiyeleri ama o son cümlelerin var ya bacım o son cümlelerin hani o 3 yaşına gelince rahatlarsınız diyişin :) vurdun öldürdün yani :)
Yok gunduzleri sadece iki defa uyutuyorum. Geceleri agladiginda oyle kalkipta, aglamiyor. Uykuda agliyor.Mesajlari karistirmisim :) ozaman gunduzleri cok uyuyorsa geceleri uyumamasi normal. Surekli uyuyamazki. Gece gunduzu ayiramiyor henuz sanirsam. Gunduzleri uyanik tutmaya calisin . Ozellikle aksam üstleri uyutmamaya calisin. Ozaman belki düzene girebilir. :)
Diş sancisi olabilir aslinda, daha diş cikartmadi.
Sadece yarım saattir evimde ağlama sesi yok.
Tetikte bekliyorum hayret nasıl uyanmıyorlar diye.
Bazı bebekler böyle maalesef, uykuyu kuramıyor ve her periyotta uyanıyor.
Şuan sizin bebeğiniz de hem büyüme atağı hem diş sancısı ve bugüne kadarki alışkanlıklarının silinip, yeni bir karakter oturtacağı döneme gelmiş.
6 aydan sonra ben mahvoldum bittim ve geçmiyor!
Biri 28 aylık diğeri 14 ve hala geçmedi.
Arkadaslar? 7 aylik kizim, geceleri 5 dk da bir, uyaniyor. Gelecek ayin 10 da, 8 aylik olacak belki kulak enfeksiyonudur diye dusundum, doktora gosterdim, bisey yoktu yani, gayet iyi dedi bunlari yasayanlar, varmi.? Bide gaz sancisidir diye dusunduk, ona hep doktor ona gaz damlasi Verdi, ayni degisen bisey olmadi.
Ah canım benim kızımda 6 aylık daha zarzor yeni uyuttum sabaha kadar belki on kere kalkıyorum insanın düzeni hep bozuluyor ama bende bir çözüm bulamadım zamanla geçicek inşallah
vallahi dogru soze ne hacet..buyuk kizim uc yasina girdi gireli gece deliksiz uyur.yemegini yer azda olsa doyana kadar.kendi basina oynar yani bir cocuk uc yasina kadar zorluyor ondan sonrasi kebapp dermisim...onu buyuttum de kucugum 18 aylik olacak kizim kok sokturuyor hala salliyorumÖncesinde yumşak bir geçişle verdin veriştirdin tavsiyeleri ama o son cümlelerin var ya bacım o son cümlelerin hani o 3 yaşına gelince rahatlarsınız diyişin :) vurdun öldürdün yani :)
17 aylık bebeğim var oda sürekli uyanmaya devam ediyo. 1 de uyandı bu saate kadar uğraştım zorla uyuttum ki gündüz uykularida kısa artık yani şikayeti bırakıp kabullenmeye bakın hiç bı sorun olmasa bile uyku düzenleri sürekli sekteye uğruyor diş gaz sıcak soğuk vs vsArkadaslar? 7 aylik kizim, geceleri 5 dk da bir, uyaniyor. Gelecek ayin 10 da, 8 aylik olacak belki kulak enfeksiyonudur diye dusundum, doktora gosterdim, bisey yoktu yani, gayet iyi dedi bunlari yasayanlar, varmi.? Bide gaz sancisidir diye dusunduk, ona hep doktor ona gaz damlasi Verdi, ayni degisen bisey olmadi.
Dur bide ben vurayim ozaman :)) benim kuzum 3 buçuk yaşında hala uyanır geceleri sık sık ben camdan atlıcam :))))Öncesinde yumşak bir geçişle verdin veriştirdin tavsiyeleri ama o son cümlelerin var ya bacım o son cümlelerin hani o 3 yaşına gelince rahatlarsınız diyişin :) vurdun öldürdün yani :)
Felaket tellalları sizi, beni korkutup duruyosunuzhiç mi birinizin çocuğu uyumaz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?