7 aylık oğlum bacaklarını ve kollarını sıkıyor

-mathilda-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2021
526
331
53
34
Arkadaşlar merhaba lütfen bu konuda bilgisi olan veya yaşayan varsa bana yardımcı olun kafayı yiyeceğim artık. Oğlum 7 aylık 6 aylıktan beri kendini sıkıyor şöyle ki otururken veya yatarken bacaklarını dümdüz sopa gibi yapıyor geriyor bacaklarını sıkıyor kollarını da kasıyor parmaklarını oynatıyor sonra birden bağırıyor dur dediğimde yapma dediğimde veya uyardığında duruyor. Geçen ay çok az yapıyordu bu ay aşırı sık yapıyor neden olduğunu anlamıyorum ne yapmalıyım çok üzülüyorum ağlıyorum

Nörolojik bir konu olmadığına emin misiniz. Muayene oldu mu bu konuyla alakalı?

Nörolojik bir konu olmadığına emin misiniz. Muayene oldu mu bu konuyla alakalı?
Takibimizi yapan doktora defalarca söyledim sindirimle ilgili bir problemi olabileceğini söyledi ve mukuslu kala da yaptığı İçin probiyotik verdi başka bir doktora götürdüm o da probiyotik verdi kolik dedi ne yapmam gerekşyor bilmiyorum nörolojiye götürsem mi acaba

Her ne kadar siz dur dediğinizde durduğu için konunun farklı bi nedeni olabilse de bence nörolojik bir muayene içinizi rahatlatırdı. Doktor değilim tabii doktorlar önermediyse bilemiyorum benim sözümü kendinize baz almayın ama öneri olarak bence iyi olur göstermek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…