7 aylık yumurta yemiyor

senayaydin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
76
42
38
37
Arkadaşlar merhaba kızım sabahları asla yumurta sarısı yemiyor. Bende bugün robota yumurta sarısını azıcık unu koydum cekdim. Sonra az tuzlu suda hasladim, makarna oldu bildiğiniz verdim yedi. Sabahları bu şekilde versem diye düşünüyorum. Sizce olurmu. Krep falanda yapdım yemiyor asla. Bulamaç yapıp bebe bisküvisi vs koyuyorum onlarida yemiyor

Öncelikle tuz için henüz çok erken 1 yaşına kadar herhangi bir şekilde tuz kullanmayın. Eğer yediyse elbette verebilirsiniz zararlı olacak bir şey değil. Ara ara haşlanmış şekilde de deneyin bir dönem yenmediklerini sonrasında yemeye başlayabiliyorlar.
Alternatif olarak; ekmek yediriyorsanız yumurtalı ekmek deneyebilirsiniz, yayla çorbası falan hazırlıyorsanız yumurta sarısı ekleyin, tarhananın inde ezilmiş yumurta sarısı seven çok bebek duydum..
Bir de yeğenim 1 yumurta sarısı, çeyrek avokado, 1 dolu kaşık tuzsuz lor ve çok az ceviz şeklinde hazırlanan karışıma bayılıyordu. Yine aklıma gelen pankek olabilir; yarım muz, 1 yumurta sarısı, yulaf ya da tam buğday unu şeklinde hazırlayın tatlandırıcı olarak pekmez falan eklenebilir, ceviz vs olabilir hepsini blenderdan çekerek minik pankekler yapın. Krepten daha lezzetli oluyor

Çok teşekkürler yapabilcegim herşeyi soylemissiniz Allah razı olsun. Kesinlikle deniycem yarın sabah pankek i

Benimki 4 yaşında hala yemiyor. Ağza sıvandığı için pek sevmiyor çocuklar, hep farklı şekillerde yedirmek gerekiyor. Hem annesi çok küçük daha. Şimdiden şunu yemiyor bunu yemiyor diye kendini sıkma , elbet yiyecek

Haklısıniz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…