elzem88 Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2012 464 33 68 4 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi elzem88 #1 selamlar arkadaşlar. 7 bucuk aylık hamıleyım. karnım geceleri cok acıyor. elimi bile degdırınce yumusak bır hareketle acıyor. ilişkiyede giremiyoruz acıdığı için. herkeste durum aynımı yoksa sadece benımkımı acıyor?
selamlar arkadaşlar. 7 bucuk aylık hamıleyım. karnım geceleri cok acıyor. elimi bile degdırınce yumusak bır hareketle acıyor. ilişkiyede giremiyoruz acıdığı için. herkeste durum aynımı yoksa sadece benımkımı acıyor?
AnkaEnerjisi Bugünün mucizeleri nelerdir? Pro Üye 18 Mayıs 2008 10.199 17.365 823 İstanbul 4 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi elzem88 #2 Rahminiz buyudugu icin aci hissediyorsunuz.
G gece_85 Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Şubat 2012 280 383 123 Bursa 5 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi elzem88 #3 Midende, bağırsaklarında bi problem olabilir hazımsızlık gaz ishal yanma varsa o rahatsız eder ben ishal oldum dün gece senin yaşadığın ağrıları yaşadım hatta doğuruyorum sandım yediklerine mikrop kapmamaya dikkat et, geçmiş olsun
Midende, bağırsaklarında bi problem olabilir hazımsızlık gaz ishal yanma varsa o rahatsız eder ben ishal oldum dün gece senin yaşadığın ağrıları yaşadım hatta doğuruyorum sandım yediklerine mikrop kapmamaya dikkat et, geçmiş olsun