benim de mikrodalgam yok ama önceki sayfalarda pişebileceğini söylemişler. ben de denemeyi düşünüyorum... denersen haber ver month![]()
evet evet kizlar normal firindada pisiyor ben kendimde denedim ,burdan deneyen arkadaslarda oldu memnunda kaldilarkızlar bu tarif mikrodalga fırında yapılıyo galiba ama benim mikrodalga fırınım yok diğer fırında olurmu ki kaç dakikada pişerdir
canim senin görüsün böyle olabilir ama bence gereksiz degilben bunu ya da buna benzer bi tarif denemiştim ama brownie gibi olmadı. kek gibi oldu daha çok. asıl brownie yi best brownie diye nette araştırın. normal fırında yapın. muhteşem oluyor... zaten 15-20dkda pişiyo. hazırlama süresi aynı. bende mikrodalgada yapmak gereksiz. ben patates mısır közlemeyi deniycem en kısa zamanda... çok gzl oluyo diyolar ama deniycem bakalım...
cok cok gerekli oluyor cok pratik en önemlisi cünkü firin isitma derdi yok ,firini actiginda kekin kabarmasini engelleme derdi yok, 7 dkda bunu firinda asla bu sekilde yapamiyorsun zaman acisindan ,
Son düzenleme: